İki Dakikanızı Ayırabılırmısınız?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

İki Dakikanızı Ayırabılırmısınız?

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Merhabalar :geek:

Bildiğiniz üzere bu gün yapılan güncellemeden sonra lag problemleri bütün sunucularda arttı özellikle tılsım sunucusunda bu güncellemeden etkılenen sunucuları arasında olduğunun bilinci içerisinde konuşuyorum....

- Arkadaşım ben girdiğim grup bölgelerinde lag yüzünden BOSS kesimini rahatlıkla yapamıyorum.Her seferinde 1 Denemede Kesmiş Olduğumuz Gaffarı 3 . 4. Denemeleri İçerisinde Kesmiş Bulunmaktayiz. Bu Bize İksir kaybı vermektedir. tabikide stres'de
Şimdi gelelim gerçek konumuza ; Harcadıgım Bir Sürü İksirin Telafisini Kim Verecek .

Yapıyorsanız Bir Güncellemeyi Tam Yapın , Her Yeni Bir Etkinlik'de , Güncellemede vs . konularda devamlı bu lag sorunu oldugunu gozlemlıyoruz.

Destek takımındaki insanların bilgisimi yetersiz , datacenter (verimerkezi'nizmi) oyunu kaldırmıyor bunun net bir cevabını verebılecek kadar aciz bir insan topluluğu içerisindeyiz.
Biliyormumki buraya yapmış olduğum sitemi dikkate almayacaksınız ve hatta forum kullanıncı hesabımı uzaklaştırma cezası olarak değerlendireceksiniz ama şunu unutmayın benim ceza almam umrumda olmaz kıyrıtık bir oyun içinde kendimi üzmem yani o açıdan sıkıntı yok ama vermiş oldugumuz harcamış oldugumuz paralar size son zercesine kadar HARAM ZIKKIM OLSUN ..

Bir işi tam yapabılıyorsanız yapın yapamıyorsanız DEFOLUN GİDİN !
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: İki Dakikanızı Ayırabılırmısınız?

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Gerekli cevap Hızlı Destek bölümünde verilmiştir.

İlginize teşekkür ederiz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön