Pazar kurma eklentisi hakkında tartışma...
Birşeyler satmak için devamlı pc başında olmamız gerekiyor , sonuçta pc başında değilsen ve yansıtamıyorsan birşey satamazsın , devamlı pc başında olmakta oyuncuları olumsuz yönde etkilemekte.
Herkes aynı anda item veya maden yansıtığında , kimin ne sattığı belli olmuyor , yazılar o kadar hızlı bir şekilde akıyor ki , yansıttığının görülmediğini fark eden kişiler , ard arda devamlı yansıtıyorlar , oyuncular sattıklarının görülmesi için devamlı bir yarıştalar , kimileride sırf zevk olsun diye devamlı item maden yansıtıyorlar.
Millet klanda bölgede sohbete bir başlıyor ki , sanırsın evde karşılıklı muhabbet ediyorlar , o kadar gereksiz muhabbetler yapıyorlar ki klanı ve bölgeyi saçma sapan muhabbetlerle meşgul ediyorlar , hele bide biri birine bi laf mı dedi , oyunda herkes mafya zaten o ona sövüyo öteki buna sövüyo beriki ona sövüyor , o ona adres ver der , öteki telefon ver der , sonuçta hiç birşey olmaz ama , mafya ve kabadayı gibi görünmeyi sevenler çok oyunda
Benim aklıma gelenler bunlar , en büyük sıkıntım , en başta yazdığım birşeyler satmak için devamlı pc başında olmamızdır , daha birçok nedenide olabilir benim aklıma gelmeyen , yada benim gibi düşünmeyen arkadaşlarda olabilir , onlarda neden karşı olduklarını yazsınlar tartışalım
Pazar Kurma Eklentisi
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
Re: Pazar Kurma Eklentisi
konu hakkında bende bir konu açmıştım fakat dediğin tipteki arkadaşlar saolsunlar konunun içine etti pazar kurma konusunda arkandayım dostum bencede cok gerekli bu günümüz ikvsinde sağlıklı ticaret yapmak için pazar kurma eklentisi şart bu iş başka türlü olmaz sohbette Ticaret kanalıymış falan filan hikaya öle de birbirine girecek yazılar gene herkez birşeyler yansıtmaya uğraşacak sonucta gene elimizde kalıcak satıcaklarımız herkez kocagün klandan bölgeden bağrınacağına bir pazar yeri kurulsa mesela mısır çarşısı biraz daha büyük olsa yada mısır çarşısından gidilen bir pazar yeri olsa herkez kocagün item yansıtıçağımıza oraya pazar kursak cok daha ii olur bence iyi forumlar.53EkSeLanS53 yazdı:Pazar kurma eklentisi hakkında tartışma...
Birşeyler satmak için devamlı pc başında olmamız gerekiyor , sonuçta pc başında değilsen ve yansıtamıyorsan birşey satamazsın , devamlı pc başında olmakta oyuncuları olumsuz yönde etkilemekte.
Herkes aynı anda item veya maden yansıtığında , kimin ne sattığı belli olmuyor , yazılar o kadar hızlı bir şekilde akıyor ki , yansıttığının görülmediğini fark eden kişiler , ard arda devamlı yansıtıyorlar , oyuncular sattıklarının görülmesi için devamlı bir yarıştalar , kimileride sırf zevk olsun diye devamlı item maden yansıtıyorlar.
Millet klanda bölgede sohbete bir başlıyor ki , sanırsın evde karşılıklı muhabbet ediyorlar , o kadar gereksiz muhabbetler yapıyorlar ki klanı ve bölgeyi saçma sapan muhabbetlerle meşgul ediyorlar , hele bide biri birine bi laf mı dedi , oyunda herkes mafya zaten o ona sövüyo öteki buna sövüyo beriki ona sövüyor , o ona adres ver der , öteki telefon ver der , sonuçta hiç birşey olmaz ama , mafya ve kabadayı gibi görünmeyi sevenler çok oyunda
Benim aklıma gelenler bunlar , en büyük sıkıntım , en başta yazdığım birşeyler satmak için devamlı pc başında olmamızdır , daha birçok nedenide olabilir benim aklıma gelmeyen , yada benim gibi düşünmeyen arkadaşlarda olabilir , onlarda neden karşı olduklarını yazsınlar tartışalım
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
pazar şarttttttttt olmazmış neden diğer oyunlardan farkı varmış aslına bakarsan hepsi aynı çar açıp yaratık kesip kasıyorsun. faklı olacaksa daha iyi grafikleri olsun lag sorunu hiç olmasın sunucuların kapasitesi artırılsın ne bileyim farklı kIlcak bir çok şey varken
PAZAR ŞARTTTTTTTT
PAZAR ŞARTTTTTTTT
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
sağlıklı bi iş olur bencede aynı metin 2 de ki gibi belli noktalarda pazar kurala bilsin )) bu seferde bizden almışlar fikiri demesinler )) bu konu tartışılır ama şu kesin olmalı oyunda m** 2 de kurulan pazarlar taşların üstüne kurulunca bozulmuyo çimlere kurarsan bozulabiliyo diğeroyuncular tarafından söyleyeceğim pazar içindeyil de kasalar ve grup bölge giriş leri için karşı taraf klandaşlar belli yerlerde savaşamasa çimene çıkınca vb. normal oyuna devam edilse ama belli yerde kırmızı şerit gibi bişey olsa iyi olur.....
ginede pazar olayı olsa bence ticarette uçuçu maden fiyatlarınıda etkiler bencede bi düşünülsün bu konu tabi kırmızı şerit meselesinede destek ..
ginede pazar olayı olsa bence ticarette uçuçu maden fiyatlarınıda etkiler bencede bi düşünülsün bu konu tabi kırmızı şerit meselesinede destek ..
- Beykozlu0894
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: WTF TURKUAZ
Arkadaşlar siz simdi pazar kurma eklentisi gelsin diyorsunuz .Eğer pazar eklentisi gelirse bunun bir bedeli olur bence .bunun içinde akçe isterler benden demesi .
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Beykozlu0894 yazdı: Arkadaşlar siz simdi pazar kurma eklentisi gelsin diyorsunuz .Eğer pazar eklentisi gelirse bunun bir bedeli olur bence .bunun içinde akçe isterler benden demesi .
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Lonca: Raiders of AnatoliA
İkizlere takke diye bağırma olmazsa, o pazara pazar demem
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
Destekden aldığım cevap
Yanıt :
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.
İyi eğlenceler.
Yanıt :
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.
İyi eğlenceler.
53EkSeLanS53 yazdı:Destekden aldığım cevap
Yanıt :
Merhaba,
İyi eğlenceler.
Bu normal bir cevap yaw lonca sistemi gelsin diye bir öneride de bulunana bu yanıt geliyor.
Klan değiştirmyede böyle bir yanıt gelmiştin.
Demekki başka bir düşşünceleri var süprizleri seven bir sobee ekibi.
Dünyaya açılmak istiyorlarsa değişik bir sekilde bir pazar sistemi gelir. Samanpazarı bit pazarı İstanbul eminönünde meşhur eski pazarlardan biri olablir.
5 ci yılında yılbaşı süprizini merakla bekliyorum. Aklımda bir tane var ama bakalım.
A R Z L O D O S
YorgunDEMOKRAT yazdı:İkizlere takke diye bağırma olmazsa, o pazara pazar demem
Anne abii bize sesleniyor.
Hangi abi bak orda ikizlere takke diyor takke ne anne. Seyy o başka sey gelin siz söyle.
Umutsuz ev kadınları.
A R Z L O D O S