arkadaşlar ne dir bu bir türlü çözülmeyen laglar. bu lag sadece yaratık kesmede, grup bölgelerinde vs. kesmelerdemi oluyor tabikide hayır. Çarı yürütürken, bankaya eşya koyarken, bankadan eşya alırken, işportaya eşya satarken, bir eşyayı giyerken, çıkartırken, maden çekerken, farklı bölgeye girerken vs. vs. vs. her işte lag, donma, tutukluk vs. bu oyunda hiç eksik olmuyor. mesela bankadan eşya alcam alınmıyor tıklıyıp tutup çantama koyuyom bi baktım koyulmamış, maden çekiyom topla yazısını tıklayamıyom zor bela tıklıyom mesela hasekide msır çarşısına girerken gir yazısı bile çıkmadığı zamanlar oluyor yani demek istediğim sadece yaratık kesme değil en basit şeyleri bile zorla yapıyom. çarı burak başka bölgeye götürmeyi adım attırırken bile canım çıkıyor. yani artık sabrım taştı buraya içimi döküm dedim hatta başka dünya kadar hatalar vardırda bunlar şimdilik aklımda, yani oyunda nefes almak bile zor yani acaba bu lagla oyundaki karakterler nasıl nefes alıyolar havasızlıktan boğulmuyolarmı ben oyunun içine girsem havasızlıktan boğulurum o derece....
Artık bu sorunlara bir çözüm bulsunlar Allah rızası için...
Hepinize iyi oyunlar, bol itemler EfkarlıxSebebim(Şifacı) Stonecoldis(Büyücü) Reybatista(Savaşcı) Orhanbaba(Savaşcı) Samet Cansız......
yeter artık nefes alamıyorum boğulcam lütfen okuyun
yeter artık nefes alamıyorum boğulcam lütfen okuyun
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

Re: yeter artık nefes alamıyorum boğulcam lütfen okuyun
birde bir uyarı daha yapim .....
oyunda çok lag olduğu zaman çantada tutukluk yapıyor, farklı eşya giyerken dikkat edin önemli eşyanızı yere atabilirsiniz çünkü çanta tıklanmıyor o durumda çantayı kapatın takrar açın. demek istediğim çanta tıklanmıyorsa tutukluk yapıyosa zorlamayın önemli eşyanızı yanlışlıkla yere atabilirsiniz. hepinize iyi oyunlar
oyunda çok lag olduğu zaman çantada tutukluk yapıyor, farklı eşya giyerken dikkat edin önemli eşyanızı yere atabilirsiniz çünkü çanta tıklanmıyor o durumda çantayı kapatın takrar açın. demek istediğim çanta tıklanmıyorsa tutukluk yapıyosa zorlamayın önemli eşyanızı yanlışlıkla yere atabilirsiniz. hepinize iyi oyunlar
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
bizim sunucuda gecti sizinkide düzelir yakinda insallah kardes lagg adami oyundan sogutuyoResidentx yazdı:birde bir uyarı daha yapim .....
L.O.D.O.S
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eternal
Oyuna nefes almak için giriyosan boşuna yaşıyosun.
Susuyorum avazım çıktığı kadar...!
canavarın yanına gidiyom oyun birden donuyo sonra donukluk gidince bi bakıom !
Adam ölmüş! böle oyunmu olur
Adam ölmüş! böle oyunmu olur
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Merhaba
viewtopic.php?f=46&t=84316
Adresinden yapılan lag ile ilgili çalışmaları takip edebilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler , İyi Forumlar..
LoveLy
viewtopic.php?f=46&t=84316
Adresinden yapılan lag ile ilgili çalışmaları takip edebilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler , İyi Forumlar..
LoveLy
bir hayaldi .. geldi , geçti
[[FatiH KARATAŞ]]