Herkesin şerefiyle oynadığını mı sanıyorsunuz aşağıdaki fotoğrafta ZamanxYİNGG ' in skype adresini göreceksiniz bilgileriyle beraber.Kesinlikle çakma değildir.İsterseniz ekleyin konuşun.Kendisi skype adresine " 3 Aylık alınır ve 1000 akçe" yazmış.Görün diyorum herkes şerefiyle oynamıyor.Neden mi bu kişiyi paylaştım? Çünkü bu adama herkes abi diyor ve kendisi SÖZDE oyunda güçlü.Reel de parası olanlar böyle yaparak parası olmayanların haklarını yiyorlar buyrun fotoğrafı.
http://imageshack.us/f/249/jpgg.png/
Herkes Şerefiyle Mi Oynuyor ?
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Re: Herkes Şerefiyle Mi Oynuyor ?
O Kişi zamanında Bana abi deyip annesi yaşında bi kızdan hoşlanıp onun uğruna loncayı kapatıp oyunu bırakıp sonra kankasının çarlarını çalıp oyuna tekrar dönen 17 yaşındaki bir çocuk .
Ayriyetten o Skypeden çektiğin fotoğraf biraz komik geldi . Şuan benim skypemde 3 sunucudan yüzlerce belki binlerce kişi ekli ve çoğunda bu ve benzeri şeyler yazıyor İfade mesajı kısmında.
Ayriyetten o Skypeden çektiğin fotoğraf biraz komik geldi . Şuan benim skypemde 3 sunucudan yüzlerce belki binlerce kişi ekli ve çoğunda bu ve benzeri şeyler yazıyor İfade mesajı kısmında.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı
İşte diyorum ya oyundan olmasa bile böyle programlardan satıyorlar
Serefiyle oyun oynamıyor derken ne anlıyacagız onu yazsadın da msn skpde satılmaz diye bir kural yok.
Kanadaya ben 25 bin akçe sattım suçmu oalcak simdi bu Adam dolandırmadıktan sonra sorun yok güven meselesi
Almanya 10 bin akçe sattım karşıyımı kandırdım satarken yok ee serefiyle derken senimi dolandırdı dolandırdısa kayıtlar vardır yazarsın paylaşırsın.
Boş laf boş foto boş konu.
Oyun içinden Akçe E-pin Satışı yasaktır.
Kanadaya ben 25 bin akçe sattım suçmu oalcak simdi bu Adam dolandırmadıktan sonra sorun yok güven meselesi
Almanya 10 bin akçe sattım karşıyımı kandırdım satarken yok ee serefiyle derken senimi dolandırdı dolandırdısa kayıtlar vardır yazarsın paylaşırsın.
Boş laf boş foto boş konu.
A R Z L O D O S
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
ARZLODOS yazdı: Boş laf boş foto boş konu.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
hoşlandığı kızda fake mişxxJUN yazdı:O Kişi zamanında Bana abi deyip annesi yaşında bi kızdan hoşlanıp onun uğruna loncayı kapatıp oyunu bırakıp sonra kankasının çarlarını çalıp oyuna tekrar dönen 17 yaşındaki bir çocuk .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: her kuşun etinin yenmeyeceğı öğrenmiştir sanırım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Splash yazdı:hoşlandığı kızda fake mişxxJUN yazdı:O Kişi zamanında Bana abi deyip annesi yaşında bi kızdan hoşlanıp onun uğruna loncayı kapatıp oyunu bırakıp sonra kankasının çarlarını çalıp oyuna tekrar dönen 17 yaşındaki bir çocuk .
kendini kız tanıtan erkek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: