Herkes Şerefiyle Mi Oynuyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Herkes Şerefiyle Mi Oynuyor ?

Mesaj gönderen KIYAMETALEVI »

Herkesin şerefiyle oynadığını mı sanıyorsunuz aşağıdaki fotoğrafta ZamanxYİNGG ' in skype adresini göreceksiniz bilgileriyle beraber.Kesinlikle çakma değildir.İsterseniz ekleyin konuşun.Kendisi skype adresine " 3 Aylık alınır ve 1000 akçe" yazmış.Görün diyorum herkes şerefiyle oynamıyor.Neden mi bu kişiyi paylaştım? Çünkü bu adama herkes abi diyor ve kendisi SÖZDE oyunda güçlü.Reel de parası olanlar böyle yaparak parası olmayanların haklarını yiyorlar buyrun fotoğrafı.

http://imageshack.us/f/249/jpgg.png/
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Re: Herkes Şerefiyle Mi Oynuyor ?

Mesaj gönderen xxJUN »

O Kişi zamanında Bana abi deyip annesi yaşında bi kızdan hoşlanıp onun uğruna loncayı kapatıp oyunu bırakıp sonra kankasının çarlarını çalıp oyuna tekrar dönen 17 yaşındaki bir çocuk .
Ayriyetten o Skypeden çektiğin fotoğraf biraz komik geldi . Şuan benim skypemde 3 sunucudan yüzlerce belki binlerce kişi ekli ve çoğunda bu ve benzeri şeyler yazıyor İfade mesajı kısmında.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Resim
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

İşte diyorum ya oyundan olmasa bile böyle programlardan satıyorlar
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Serefiyle oyun oynamıyor derken ne anlıyacagız onu yazsadın da msn skpde satılmaz diye bir kural yok.

Kanadaya ben 25 bin akçe sattım suçmu oalcak simdi bu Adam dolandırmadıktan sonra sorun yok güven meselesi

Almanya 10 bin akçe sattım karşıyımı kandırdım satarken yok ee serefiyle derken senimi dolandırdı dolandırdısa kayıtlar vardır yazarsın paylaşırsın.

Boş laf boş foto boş konu.

Oyun içinden Akçe E-pin Satışı yasaktır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

ARZLODOS yazdı: Boş laf boş foto boş konu.

Oyun içinden Akçe E-pin Satışı yasaktır.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

xxJUN yazdı:
O Kişi zamanında Bana abi deyip annesi yaşında bi kızdan hoşlanıp onun uğruna loncayı kapatıp oyunu bırakıp sonra kankasının çarlarını çalıp oyuna tekrar dönen 17 yaşındaki bir çocuk .
Ayriyetten o Skypeden çektiğin fotoğraf biraz komik geldi . Şuan benim skypemde 3 sunucudan yüzlerce belki binlerce kişi ekli ve çoğunda bu ve benzeri şeyler yazıyor İfade mesajı kısmında.
hoşlandığı kızda fake miş :D kendini kız tanıtan erkek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

Splash yazdı:
xxJUN yazdı:
hoşlandığı kızda fake miş :D kendini kız tanıtan erkek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: her kuşun etinin yenmeyeceğı öğrenmiştir sanırım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön