~~~MiChEaL ScOfİElD~~~
Susturulma sorunum var
Susturulma sorunum var
Ben bu oyuna yeni başlayan üyelerdenim ve oyundaki bazı özellikleri bilmemekteyim.Ben bir yazıyı yanlışlıkla şikayet ettim (bu özelliğin ne işe yaradığını bilmiyodum).Tam 2 gündür Susturulma sorunu yaşıyorum ve bir yönetici tarafında susturulmuşum. LÜTFEN
size yalvarıyorum herhangi bir yönetici kaldırsın şu susturulmayı nolurrrr.....~Bir daha asla böle bir işe kalkışmıycam....
~~~MiChEaL ScOfİElD~~~
~~~MiChEaL ScOfİElD~~~
Ecelle sözlü ölümle nikahlıyız tesadüfen dogduk yaşamak zorundayız.. Degilmidir sonumuz bir avuç toprak ölümden korkumuz yok gülüm, korkumuz unutulmak..!!
Re: Susturulma sorunum var
Yetkili kişinin en yakın zaman da bana yardım etmesini diliyorum..Saygılarımla rebidemx
Ecelle sözlü ölümle nikahlıyız tesadüfen dogduk yaşamak zorundayız.. Degilmidir sonumuz bir avuç toprak ölümden korkumuz yok gülüm, korkumuz unutulmak..!!
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Gerçekten İlginç Bir Durum Fakat Bu Cezai İtirazlarınızı http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ sitesinden yapabilirsiniz.Geçmiş Olsun Umarım Düzeltilir...İyi forumlar.

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Gereksiz şikayet etmenin susturulma sebebi oldugunu bilmiyordum
İnşallah en yakın zamanda durumun düzelir :roll:
susturma sorunu bnmde vardı cereslerde araştırdım yok tu ismim 2 gün bekledim 2. gün açtılar hesabı susturma kalktı orti ile konus sorurnun çözmene yardımcı olur.. saygılarımla
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Ya tam 1 haftalık susturulma cezası vermişler ... Gönderdim mesaj hala bekliyorum cevap gelicek mi ? diye ... ya susturulma sebebim çok saçma yanarım yanarım ona yanarım...
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
tmm la yavrarma her kimsen yöneticiler elindeki silahı hareklemediler yha
bende yedim coq sikayet ettigim yüzünden sanırım açılır yakında.
Savascihalil
Lanetlixzebani
xigneci
zzorro
Savascihalil
Lanetlixzebani
xigneci
zzorro

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- melihbabur
- Acemi Savaşçı
yaptıgınız şikayetler haksız yere ve boş yere ise ikv yönetimi şikayet eden kişiyi susturuyor bencede dogru bi kural koymuşlar yoksa başa çıkalmazdı herkes bir birini şikayet eder ama senin başıa gelen biraz şanssızlık olmuş
üzüldüm
bu arada aldıgınız cezalar mail adresinize geliyor kaç gün oldugu ile ilgili bilmeyen varsa haberi olsun
Efexmelih Yakamozxefemeih
üzüldüm
bu arada aldıgınız cezalar mail adresinize geliyor kaç gün oldugu ile ilgili bilmeyen varsa haberi olsun
Efexmelih Yakamozxefemeih
Sustrma Cezası Almısım Ne İleti Gelmiş Ne Bişi Kac Gun Oldugunu Nerden Ögreneblrm :?

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
aynen kardesim nerde bu adaletli dünya
müslüm babanın dedi gibi, batsın bu dünya
: ): ):

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )