Helal Olsun
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Helal Olsun
Helal olsun oyun kitlendi tebrik ederim. Verilen tüm paralar haram zıkkım olsun.
Re: Helal Olsun
5 dk geçici süreliğine bir güncellemeydi . Oyunun lağ sorununu iyileştirmek amacıyla yapılan küçük çapta güncelleştirmelerdir. Oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
TAKVA arkadaşım 5 dakikamı gerçekten ?TAKVA yazdı:5 dk geçici süreliğine bir güncellemeydi . Oyunun lağ sorununu iyileştirmek amacıyla yapılan küçük çapta güncelleştirmelerdir. Oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
Bölgeden atmış bumu 5 dakika Hem sen kim oluyorsun ya böyle yazıyorsun bıkmadın mı :!:
Şuan kuklacı sunucusunda bir sorun yok bölge sıkıntısı olarak ?
Ulan Her Konuda Senden Bitane Olmak Zorundamı ?TAKVA yazdı:5 dk geçici süreliğine bir güncellemeydi . Oyunun lağ sorununu iyileştirmek amacıyla yapılan küçük çapta güncelleştirmelerdir. Oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Kuklacıya baktım ordada girilmiyor sallama
Saldırgan tavırınızı sonlandırırsanız belki çözüm yollarını daha rahat bir şekılde görebiliriz.Yardımcı olmak insanlık vazifesidir.
İyi forumlar
İyi forumlar
Hayatta yaptıklarınız önemsiz olacaktır; ama önemli olan onları sizin yapmış olmanızdır.
Mahatma İ. Gandhi
Başaran Ali KARAALİ
Mahatma İ. Gandhi
Başaran Ali KARAALİ
Arkadaşlar sorun kalmamıştı az önce iyileştirme çabaları halen devam etmekte demek ki evet şuan giriş yine kapalı durumda
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
5dklık küçük bi güncellemeymiş:) hani nerde duyuru hangi yönetici oyun içi gelipde bi uyarıda bulundu?
herneyse grup bölgesi için beni bekleyen arkadaşlar; an itibariyle bu sorunu bende yaşıyorum kusura bakmayın (hala oyunda olanlar varsa)
herneyse grup bölgesi için beni bekleyen arkadaşlar; an itibariyle bu sorunu bende yaşıyorum kusura bakmayın (hala oyunda olanlar varsa)
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.