bütün anka sunucusuna slmlar

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
hitclusive
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

bütün anka sunucusuna slmlar

Mesaj gönderen hitclusive »

ikv macerama 2007 yılında başladım oyuna bir türlü ısınamadığım için 3 yıl ara verdim 3 yıl sonra arkadaşımın ısrarıyla 2010da sancak sunucusunda tekrar başladım geçen ağustosa kadarda arkadaşımla ii kötü oynamaya devam ettik arkadaşım sunucudaki hoşgörüsüzlük ve bencil insanlar nedeniyle oyunu bırakınca bende 1 ay oyuna ara verdim 1 ay sonra döndüğümde sunucuda bnm ve arkadaşımın yardımlarımlarıyla bi yere gelmiş insanlar aynı olayı banada yapınca sunucudan soğudum eğer beni aranıza kabul ederseniz sil baştan büyü ve şifa çarı açıp ankadan devam etmek istiyorum
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Re: bütün anka sunucusuna slmlar

Mesaj gönderen devil »

Merhaba
kalbinde yazdıkların gibiyse buyur gel başımızın üstünde yerin var. Anka tabiri caizse sayfiye, emekli sunucusudur. hoşgörüsüz ve saygısız oyuncalar kaderlerine terk edilir. Her hangi bir konuda yardım gerekirse imzamda ki nicklerden irtibat kurabilirsin.

İyi Oyunlar
ŞeytanınDayısı
refa2003
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Re: bütün anka sunucusuna slmlar

Mesaj gönderen refa2003 »

sa. yazdıkların cok guzel sen kendıne nasıl davranılmasını ıstıyorsan o sekılde davranıs gorursun anka'dan. nuri hocamın dedıgı gıbı anka biraz sayfiye yerdir. kaliteli insanlar vardır. sende onlıne sure zarfında bunu gorursun ınsaallah. hosgeldın der ıyı oyunlar dilerim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön