Nedir Bu LaG BiLader Paramızla ReziL oluyoruz.
Nedir Bu LaG BiLader Paramızla ReziL oluyoruz.
aLdığımız nefese bile nerdeyse akçe Verecez Lagdan oyun oynanmıyor :evil: :evil: :evil:
Kod: Tümünü seç
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma,
Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.Re: Nedir Bu LaG BiLader Paramızla ReziL oluyoruz.
2 haftadır Tılsım'da lagdan yüreyemiyoruz bileSuikast yazdı:aLdığımız nefese bile nerdeyse akçe Verecez Lagdan oyun oynanmıyor :evil: :evil: :evil:
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: Nedir Bu LaG BiLader Paramızla ReziL oluyoruz.
Herkes lag diyor,ama ben daha bir kere şahit olmadım lag olayına.Kesintisiz rahatça oynuyorum,bilgisayarımda ortalama kalitede.İnternetimde 3 kişi ortak
İşte senin gibiler yüzünden bu lage bi çare bulunmuyorberkancetin yazdı:Herkes lag diyor,ama ben daha bir kere şahit olmadım lag olayına.Kesintisiz rahatça oynuyorum,bilgisayarımda ortalama kalitede.İnternetimde 3 kişi ortak
Tokerx 
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
xsWiTx yazdı:İşte senin gibiler yüzünden bu lage bi çare bulunmuyorberkancetin yazdı:Herkes lag diyor,ama ben daha bir kere şahit olmadım lag olayına.Kesintisiz rahatça oynuyorum,bilgisayarımda ortalama kalitede.İnternetimde 3 kişi ortak
Bak seen,ne alaka ? Neden bende lag yok,bunu açıkla eyvallah haklısın diyeyim
Sen bende lag yok deyince yönetim suçu direk diğer oyunculara atıyor bendede lag olmuor diyebilirim fakat bu eskisi gibi akıcı lagsız bir şekilde oynadığımız anlamına gelmiyor malesef kutup bile açamiyoruzberkancetin yazdı:xsWiTx yazdı:İşte senin gibiler yüzünden bu lage bi çare bulunmuyorberkancetin yazdı:Herkes lag diyor,ama ben daha bir kere şahit olmadım lag olayına.Kesintisiz rahatça oynuyorum,bilgisayarımda ortalama kalitede.İnternetimde 3 kişi ortak
Bak seen,ne alaka ? Neden bende lag yok,bunu açıkla eyvallah haklısın diyeyim
Tokerx 
- ChansonDerolant
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
SANCAK SUNUCUSUNDA OYNUYORSUN. LAG İSE SADECE KUKLACI VE TILSIM SUNUCULARINDA MEVCUT.berkancetin yazdı:Herkes lag diyor,ama ben daha bir kere şahit olmadım lag olayına.Kesintisiz rahatça oynuyorum,bilgisayarımda ortalama kalitede.İnternetimde 3 kişi ortak
UMARIM ALMIŞSINDIR CEVABINI.
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Bu kadar acizlik görülmedi.
Birkaç günlük bi olay değil artık ve güncellemelerle düzelecek bi olay da değil.
Fuarda konusulan olaylardan biride lag konusu ama bi çok yöneticinin bu olaydan daha haberi bile yoktu.
Çözülemiyorsa bu durum kapatın Kuklacı ve Tılsım sunucularını aktarın carlarımızı biz sizden sizde bizim cenemizden kurtulun. Bu olay TTnet den dolayı değil 2 kutu alınıp çözülecek bi olay ama paraya kıyıp yapmıyolar.
Birkaç günlük bi olay değil artık ve güncellemelerle düzelecek bi olay da değil.
Fuarda konusulan olaylardan biride lag konusu ama bi çok yöneticinin bu olaydan daha haberi bile yoktu.
Çözülemiyorsa bu durum kapatın Kuklacı ve Tılsım sunucularını aktarın carlarımızı biz sizden sizde bizim cenemizden kurtulun. Bu olay TTnet den dolayı değil 2 kutu alınıp çözülecek bi olay ama paraya kıyıp yapmıyolar.

-
okan34
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com