Salca'yı Tanıyor Musunuz?
Salca'yı Tanıyor Musunuz?
Tanıyanlar var mı arkadaşlar?
Re: Salca'yı Tanıyor Musunuz?
Adını duydum muhabbetimiz falan yoktu ama haydegidelum (Fatih) tanıyodu foruma gelince mesaj yazar 
Tokerx 
İşte o benim öz kuzenim
Gerçekten ciddiyim.
xsWitx kardeşim oyunu açınca buluşalım ben item bulurum belki ortak oluruz 
Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama meran salcadan pek hoşlanmaz.
Tokerx 
Hm biliyorum
Dostları olduğu kadar da düşmanı var onun.
Mustafaya canım kurban benim kardeşim ya bir ara geldi merana sonra gitti tekrar nedeni bende saklı görürsen selamı var de Burak'ın ukala dersen anlar :lol:

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Tüm sülalesini doldurdu oyuna Ersen . Mustafa geldi şimdide sen mi ? Hırsızlık yapcaksan o kadro çoktan doldu başka sunucuya uza ! ama adam gibi duracaksan başımızın üzerinde yerin var kasarımda!!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Lan şifacıyı kasçaktın nereye kayboldun susturma olmasa varya:Dhaydegidelum yazdı:Tüm sülalesini doldurdu oyuna Ersen . Mustafa geldi şimdide sen mi ? Hırsızlık yapcaksan o kadro çoktan doldu başka sunucuya uza ! ama adam gibi duracaksan başımızın üzerinde yerin var kasarımda!!
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
uykum var uyuyorum şuan knka ! görevini yaptık uzatmaPerfectmagician yazdı:Lan şifacıyı kasçaktın nereye kayboldun susturma olmasa varya:Dhaydegidelum yazdı:Tüm sülalesini doldurdu oyuna Ersen . Mustafa geldi şimdide sen mi ? Hırsızlık yapcaksan o kadro çoktan doldu başka sunucuya uza ! ama adam gibi duracaksan başımızın üzerinde yerin var kasarımda!!