sunucudaki dostlarımızla bir olup loncamızı açmış bulunmaktayız. lonca kuralları ve şartları aşagıdaki gibidir. şartları taşımayan kişiler boşuna loncaya katılmak istemesin! loncamız tılsıma hayırlı ve ugurlu olsun!
lonca kuralları:
1.loncadaki yaş ortalaması +20 dir !
2.loncada bulunan herkez lonca yöneticilerinin belirledigi gün aylık olarak 15 m kasa carına vermek zorundadır. (neden para alıyoruz; lonca maden,sarraf,lokman,cemberlıtas,exp ve loncapuanı artırıcısı sürekli olarak bulunacaktır. vereceginiz aylık 15 m oyun parası loncadan kimsenin cebine girmeyecek yani)
3.loncanın tüm üyeleri lonca başkan ve başkanyardımcılarının sözünü kesinlikle her şartta ve halukarda dinlemek zorundadır !
4.loncaya alınacak akceyle lonca kasa carında fazlalık olarak iksir bulundurulacaktır. iksiri bulunmayan lonca üyeleri aşırıya kaçmamak şartıyla lonca kasasından iksir alabilir.
5.loncadaki tüm oyuncular akşam çemberli taş seferlerimiz bulunmaktadır. katılmak isteyen olursa akşam seferlerine katılabilir.
6. loncaya alınan her birey kendinden sorumludur oyun içinde şifre alışverişi yapıpya carlara her hangibir şekilde bir problem olursa loncadan kimse sorumlu degildir.
7. loncaya katılmak isteyen loncada bulunan bir kişiyi referans olarak göstermek zorundadır !
8. loncaya katılacak her bireyle skypede benimle konuşmak zorundadır.
suanlık lonca alımları seçmeli olarak yapılmaktadır. alımlarla bizzat ben yani BLADEM ilgileniyorum.
INFERNO TEAM loncası iletişim sayfası !
INFERNO TEAM loncası iletişim sayfası !
En son SiLAHCI tarafından 20 Ağu 2012 12:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Lonca adı değiştirildi.
Sebep: Lonca adı değiştirildi.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: ASLAN TEAM loncası iletişim sayfası !
Loncanız tüm Tılsıma Hayırlı ve Uğurlu olsun.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
Ali hayırlı olsun kusura bakma bir hayli geç cevap yazıyorum.
Kadroyu ne zamna görücez.
İnşallah Tılsıma ve İkv ye hayırlı olur Tılsım Aslan Loncası
Kadroyu ne zamna görücez.
İnşallah Tılsıma ve İkv ye hayırlı olur Tılsım Aslan Loncası

Selamün aleyküm
Yeni Yılınızı en içten dileklerimle kutlar 2012'nin; Öncelikle tüm Lonca üyelerinize , Tılsım ve İkv'ye , ailelerinize , tüm İslam alemine ve yüce Türk milletine sağlık , huzur , mutluluk ve barış dolu geçecek günler haftalar ve aylar getirmesini dilerim.
Yeni Yılınız Kutlu Olsun.
Umarım dakikalar sonra gireceğimiz 2012 hep mutlu olacağımız günlerle dolsun...
Şu sayfayı azıcık GÜNCEL tutun
Selamlar ,Sözüme Nerden Başlıcağıma Pek Kestiremedim , Zaman Geldi Öğle Çattı ki Ayrılırım Bırakırım Sandım İkv yi ayrılamaz oldum , bin bir türlü boş yazılar yazarak elveda dileklerinde bulundum olmadı.Ancak Bu Sefer Farklı Bir Yandan Vizeler (Son Senem) Diğer Yandan Ygs ,Dgs,Kpss Odam Allak Bullak Oldu Her Taraf Soru Kitapçığıyla Doldu , Elbet Bırakırım Bu Oyunu Diyorum Fakat Olmuyor İnsanın Birazde İradesine Sahip Çıkmalı olmadı biz yapamadık irademize yenildik.Oyuna Gelince Eski Ortam Yok Saygı Sevgi Pek Göremedim , Artık Sıkmaya da Başladı Ejder Asa ürettim rahata kavuştum daha sonra kıyamet Amfi Zırh Derken Gerçekten Sıkmaya Başladı Belki bana öğle geliyor , sizce farklı olabilir. Oyunda Tanıdık Tanımadık Herkese Teşekkürler Özellikler Arz Klanında Ki Arkadaşlarla iyi itişirdim
sanalda son noktayı koymalıyım ve son noktayı koydum. 1 senelik 1 sınav maratonum Olucak Daha Sonrası Allah Kerim Herşey Gönlünüzce Olsun
Tüm Lodos & Arz Loncalarına Üyelerine Sonsuz Saygı Sevgilerimle En Güzeline(me) Emanetsiniz ...
Abilerim ( Kadir , İlyas ,Selçuk ,Emin ) , Müslüm , Mehmet ,Burhan Sayamadığım Tüm Şahıslar İçin Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyorum Kalın Sağlıcakla Borç Aldığım Kişilerin Borcunu Fercan Ödüyecek oyunda Size ...
YiğitlerDOYLAİON (^Lonca Aslan Team^ )
Tüm Lodos & Arz Loncalarına Üyelerine Sonsuz Saygı Sevgilerimle En Güzeline(me) Emanetsiniz ...
Abilerim ( Kadir , İlyas ,Selçuk ,Emin ) , Müslüm , Mehmet ,Burhan Sayamadığım Tüm Şahıslar İçin Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyorum Kalın Sağlıcakla Borç Aldığım Kişilerin Borcunu Fercan Ödüyecek oyunda Size ...
YiğitlerDOYLAİON (^Lonca Aslan Team^ )

-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
--- [AslanTeam] ---
---Türkxxvakitsiz---
S.a Kolay gelsin
---Türkxxvakitsiz---
S.a Kolay gelsin
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncanız Hayırlı Olsun ALi Başarılarının Devamını DileriM...
KaRaRGahxiLKer
IıIMAmoCanIıI
IxCanÖzümxI
KaRaRGahxiLKer
IıIMAmoCanIıI
IxCanÖzümxI

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Yanılmıyorsam Türk ulubey sizin loncada lütfen bir ara oyuna girdiğinde bana pm atabilir mi? kücük bir sorun var sanırım onun tavrı neticesinde benimde tavrım şekillenecek kendisini oyunda bulamadığım için buraya not düşüyorum.Hepinize kolay gelsin.
Atalante
Atalante
bütün doslarımıza arkadaşlarımıza selam olsun. Bu arada hayırlı olsun msjı atanlarada saolun. kusura bakmayın form hesabım banlıydı ancak yazabildim 
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM