Dır Dır Dır
Dır Dır Dır
strong sana açdım bu konuyu su içcen zaman haber ver boşa konu açma buraya yaz xD ben oyuna giriom bi süre yokum forumda hepinizi öpdüm gömdm saygıyla anıyorum çavmıdır nedir nsl yazılıosa artık xD

Re: Dır Dır Dır
hahaha:D strong haber verirsin artık:D
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
akli dengen mi bozuk bir doktora görünsene ? sizin oralarda en yakın veterinere bir görün (HAYRINA) :mrgreen:FuNdaa yazdı:hahaha:D strong haber verirsin artık:D
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen:
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
beni bilen biliyor 2 kişinin demesiyle etkilenmem 1 kişiyi sevenlerin yanında sevmeyenlerde varsa o kişi başarmış demektir.
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
asl sen herşeye post kasıon sen konuş yavrum
ben konuşuyorum zaten yavrum diyen dillerine kurban snn en azından şakadan anlayan bi kaç kişi gülüo bnm dediklerime gerçi sanada gülüyolar ama snn açdığın salakca konulara ve aptalca yorumlarına xD

sende kafesindne kaçmışsın gel tasmanı takım kafesine koyum yetkililere teslim ediyim hayvanat bahcesine koysunlar seni xD gelirim ziyaretine merak etmeRapkoliq yazdı:akli dengen mi bozuk bir doktora görünsene ? sizin oralarda en yakın veterinere bir görün (HAYRINA) :mrgreen:FuNdaa yazdı:hahaha:D strong haber verirsin artık:D

Rapkoliq yazdı:akli dengen mi bozuk bir doktora görünsene ? sizin oralarda en yakın veterinere bir görün (HAYRINA) :mrgreen:FuNdaa yazdı:hahaha:D strong haber verirsin artık:D
Küfürlü İçerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
iide post aksmakla gerkesiz konualr açmak arasında kocaman bi fark var bu farkı düşünmeden karasise cevap yetiştirmeye kalkmaStrongxsifa yazdı:asl sen herşeye post kasıon sen konuş yavrum