mısır - oyun hatası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

mısır - oyun hatası

Mesaj gönderen HaRuF »

başka bölgelerde bulunan bütün charlarıma giriş yapabiliyorum ancak aynı üyelikte olup mısır carsısında bulunan karakterime giriş yaptıgımda "kritik hata " veriyor en az 10 defa denedim :) nedir bu ya xD
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: mısır - oyun hatası

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

İlginiz için teşekkürler. Konu üst ekiplere iletilmiş olduğu gibi en kısa zamanda düzeltilecektir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

ReSPeCTeD yazdı:Merhaba,

İlginiz için teşekkürler. Konu üst ekiplere iletilmiş olduğu gibi en kısa zamanda düzeltilecektir.

İyi forumlar.

Ne zamandır forum üzerinden hata mesajı alıp üst ekiplere iletilmeye başlandı ? Hani sorunu olan destege ulaşcaktı . Forum üzerindeki konular ciddi alınmıyordu .
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

baddxdream yazdı:

Ne zamandır forum üzerinden hata mesajı alıp üst ekiplere iletilmeye başlandı ? Hani sorunu olan destege ulaşcaktı . Forum üzerindeki konular ciddi alınmıyordu .
Merhaba baddxdream,

Bahsi geçen hata oyun genelini kapsadığı ve aynı zamanda oyunun işleyişini direkt olarak engelleyecek olduğu için bizzat tarafımca üst ekiplere rapor edilmiştir.

Sonuç olarak ise hata giderilmiş ve oyun normale dönmüştür.

Diğer oyun içi hataları İKV İletişim/Destek Formu'na giderek bildirim tipini Oyun Hatası olarak belirledikten sonra dile getirebilir, yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Forum kurallarına ilişkin olan bu dikkatiniz için ise sizlere teşekkürlerimi sunarım.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön