oOllxJeWeLSxllOo 04 Arl 2011 23:11 Fuar'dan aldığım Plus Paket (Lonca Lisansı) Epin'i yanlış çıktı :evil: Yardımcı olursanız sevinirim !
ibram 04 Arl 2011 23:35 Merhaba,
Yaşadığınız sorun hakkında yardım alabilmeniz için lütfen İKV Destek Formu'ndan bildirim tipini Plus Paket/İKV Dükkan/Mobil Ödeme olarak belirleyip aşağıdaki bilgiler ile başvuru yapınız.
E PIN seri numarası:
E PIN şifresi:
E PIN yüklenecek üye adı ve üyelik tipi:
E PIN kullanılma tarihi:
Alınan hata mesajı
Merhaba
Destek ekibininde içinde bulunduğu yoğun fuar etkinliği sırasında Destek ekibine binlerce benzer mail atılmıştır diye tahmin ediyorum.Gerek öneri, gerekse de oyun hatası v.b bir çok mail gönderilmiştir.Tahmin edersiniz Destek ekibinde olan arkadaşlarımız birer robot değiller.Hepsine birden cevap vermeleri olanaksız.Mailler gönderilme zamanlarına göre sıraya konulup cevaplanıyordur diye tahmin ediyorum, ve olması gerekende budur.Size en yakın zamanda dönüş yapılacağını bildirip, sabırla beklemenizi tavsiye ederim.
destek ekibi prof kişilerden oluşturulmuş her ay maaş alan arkadaşlar olmadıkları için anında etkili bir cevap alamıyorsun şuan için oradaki herkez gönüllü olarak işlerini yapıyorlar ve sanıyorum çok fazla talep var geçikme olması normal iyi forumlar
Legendxdalgac yazdı:Merhaba
Destek ekibininde içinde bulunduğu yoğun fuar etkinliği sırasında Destek ekibine binlerce benzer mail atılmıştır diye tahmin ediyorum.Gerek öneri, gerekse de oyun hatası v.b bir çok mail gönderilmiştir.Tahmin edersiniz Destek ekibinde olan arkadaşlarımız birer robot değiller.Hepsine birden cevap vermeleri olanaksız.Mailler gönderilme zamanlarına göre sıraya konulup cevaplanıyordur diye tahmin ediyorum, ve olması gerekende budur.Size en yakın zamanda dönüş yapılacağını bildirip, sabırla beklemenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla..
Kerim DALGAC
Yahu tamam onlarıda anlıyorum ama Lonca kapasiteleri doluyor !
Yapmış olduğun başvuru halen inceleme aşamasında olup veya destek ekibinin yoğunluğuna bağlı olarak cevaplanma süresi biraz uzayabilmektedir. Bu süre zarfında tekrar tekrar başvuruda bulunduysan yaptığın başvurular değerlendirilmeye alınmamış da olabilir.
İkv Destek Takımı Son Hızla Biz Oyunculara Yardımcı Oluyor. Olayın İncelenmesi ve Fuar Nedeni İle Olan Yoğunluktan Dolayı Cevapta Gecikme Olabilir.
İyi Forumlar
Yağcılar mı? Bağcılar mı?
Dostum bunlar yeni yetmeler. Böyle yağ yapıp bişe olunmayacağını daha bilmiyolar. Bırak uğraşsın garibim. Bu oyunu öbür online oyunlarla karıştırmayın.
İkv Destek Takımı Son Hızla Biz Oyunculara Yardımcı Oluyor. Olayın İncelenmesi ve Fuar Nedeni İle Olan Yoğunluktan Dolayı Cevapta Gecikme Olabilir.
İyi Forumlar
Yağcılar mı? Bağcılar mı?
Dostum bunlar yeni yetmeler. Böyle yağ yapıp bişe olunmayacağını daha bilmiyolar. Bırak uğraşsın garibim. Bu oyunu öbür online oyunlarla karıştırmayın.
Aynen. Forumdaki 2 konuya resmi bir dille cevap yazanları GM yapıyorlar sanki