öLüm oyununDa beLkıDe en cok zevkLı oLan SıfacıLarınDı dıyebıLırım 50 Sıfacı once bıR bırını oLdurmek ıcın urastı fazLa kısı oLmedı Sonra GmLer 2 akrep SaLdı 2 akrepe yaKaLananlar kataLızor olmaya başladı BenDe tam sonlara yaklasıorum derken 2 akrep pesıme takıLdı heycandan Sakınleştırme yeteneqını kullanmayı unutarak kataLızor oLdum..))) FavoRım Psıcoxsıfa fatıhDı o da kataLızora yakalanacaktı benım yaptım hatayı yapmadı yetenekını kullanı Son 2 ye Tunç Ve Fatıh Gırdı fatıh Ashabı keyfının ozellıkını kullanarak Tuncu yendı Ve Ibnı Sına plevne kolyesını aLdı.. )) en cok dıkkatımı ceken oLay ıse Cehennem Tazılarıydı xD Fotolar aşşağada ))
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
iyi de onlar benim işime yaramazki istesem büyü zehir falan verirlermi?
bence verilebilecek en iyi itemler verilmiş.her şifacı ibni kullanır.savaşçılar max kullanır.büyücülerin çoğu da ya fizik buz yada elek buz cu olduğundan buz verilmiş.
bence verilebilecek en iyi itemler verilmiş.her şifacı ibni kullanır.savaşçılar max kullanır.büyücülerin çoğu da ya fizik buz yada elek buz cu olduğundan buz verilmiş.