Çok Zaman Geçmiş...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tuuurann
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Çok Zaman Geçmiş...

Mesaj gönderen Tuuurann »

Selam olsun tüm İstanbul Kıyamet Vaktine...
Selam olsun tüm Beyazköşk'e..
Selam olsun tüm dostlara ..

Çok uzun zaman olmuş foruma girmeyeli arkadaşlarımla konuşmayalı , sohbetler edip gülmeyeli :(
Bazılarınız belki beni tanır bazılarıda belki beni hiç tanımaz.Ama çok zamanım geçti Köşk'te sabahları kadar bilgisayarın başından kalkmadığım , uykusuzca bir madenin başında saatlerce beklediğim oldu , bazen çok hüzünlendim , bazen gülmekten gözlerimden yaşlar geldi , bazen de sinirden ağladığım oldu :) Bazılarınız diyecek ki oyun için ağlanır mı ağlanır arkadaşım ağlanır çünkü ailen gibi gördüğüm bir oyun olmuştu İstanbul Kıyamet Vakti hayatımda arkadaşlarım , abilerim , kardeşlerim hepsi buradaydı . Dertlerimi , mutluluğumu ya kısacası herseyimi kolaylıkla paylaşabileceğim bütün herkes buradaydı , en zor anlarımızda dahi birbirimizin yanında olmayı çok iyi bildik. Saatlerce gereksiz bir konu üzerinde tartıştığım kavga ettiğimizde oldu kalp kırdık ama kendimizi kaybetmedik ailemize zarar gelmesin diye elimizi taşın altına koyup bazen gururumuzu bazen duygularımızı yendik.

Biraz forumda dolaştımda çok değişmiş ne güzel yenilikler gelmiş hepimize hayırlı olsun.Hepimize diyorum çünkü tekrar oyuna dönücem inşallah ve eski dostlarımla anılarımda aklıma gelenleri tekrar yaşamak istiyorum.

Sizleri ve bu güzel aileyi seviyorum :)
Sağlıcakla kalın en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ..

Turanbey - Isalvatorel
Ramo :)
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR :BİRİSİ KUTUPLAR DİĞERİ İSE TÜRKLER..
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Çok Zaman Geçmiş...

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Öncelikle yazılarını okudum ve eski birilerini görmek güzel :) Oyunda herşey kötüye gidiyor. Yaş ortalaması çok düştü seviyede öyle. Oyunda artık adam denebilecek kişi sayısı o kadar azkii .. Neyse birçok eski oyuncu bıraktı zaten umarım dostlarını bulursun :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

Hoş geldin :)
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Geri dönmeyi düşünüyor musun?

-Apomario-
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

VaMoSBieN yazdı:Öncelikle yazılarını okudum ve eski birilerini görmek güzel :) Oyunda herşey kötüye gidiyor. Yaş ortalaması çok düştü seviyede öyle. Oyunda artık adam denebilecek kişi sayısı o kadar azkii .. Neyse birçok eski oyuncu bıraktı zaten umarım dostlarını bulursun :)
[İçerik Düzenlendi.]

İKV Forumları içerisinde diğer bir oyuncuyu/oyuncuları aşşağılayıcı ve küçük düşürücü eylemlerinizden ötürü forum hesabınız uyarı amacını taşımakla birlikte 1 gün kapatılmıştır.

İbram
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: CeHeNNeM

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

adam dogruları soyluyo yas sewiyesi 15 altına indi siz parakazanıyorsunuzama oyun içerisinde ordaki bucurler yuzunden insanları sinirleri zıplıyo we ban yememize neden oluyolar laftan sozden anlamayıp usteleyip duran coluk cocuk benim gibi herkesin sinirlerini bozmuyor degil buna bi cozum saglıcagınızı dusunmuyoruz tabiki ama dogruları soyledi diye bir gunde olsa bu arkadasımıza ceza wermeniz sacmalıktan baska bisey degil bekliyorum bakalım bana ne cazası wericeksiniz iyi formlar nasıl olucaksa
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

VaMoSBieN yazdı:Öncelikle yazılarını okudum ve eski birilerini görmek güzel :) Oyunda herşey kötüye gidiyor. Yaş ortalaması çok düştü seviyede öyle. Oyunda artık adam denebilecek kişi sayısı o kadar azkii .. Neyse birçok eski oyuncu bıraktı zaten umarım dostlarını bulursun :)
Senin sorununu anladım ben sen yeni ergenliğe giriyosun zaten o yüzden bu kendini belirtmeye çalışma çabaları herkese laflar atma çabaları.. 1 sene önceki oyundan daha iyi oyun şu an bence ama 3 sene önceki oyunumuzu hiçbirisine değişmem.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Kanka oyuna dönüyoruz diyosunda benim karekterlere kim bilir noldu :D

Turan (karekterin adını unuttum lan :D )

“Genel Sohbet” sayfasına dön