SENDE BUNDAN BİRİSİN..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Untifost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SENDE BUNDAN BİRİSİN..!

Mesaj gönderen Untifost »

Merhaba Arkadaşlar ben Forumu Gezdım ve Şöyle Bir YORUMA gerek duydum .. ..

GB ŞANS **
Kenandan Takı-Junondan Zırh Studan Zırh- Gaffardan Asa Bunlar ŞANS işidir %60-%60 artırıcı verılıyor ama Aldıgınızda şansınız artıyor size %100 aldıgınızda düşücek diye bir kaide söylenmedi bende Plus yok-Artırma Yok- Çift zırh Dusurdum junondan 5. defa girdim zırhları tamamladım şans 1 kere yüzünüze gülerse hakkını alırsın ben kaç kere kenan kestim tık yok ama konu acmadım cunku gerek duymadım.. Boşa konu acmayın Oyundaki onca kişi geceleri esya düşürmek için GB atıyor .. Oyunda cogu kısının zırhı var takıları tam onlarla Sizin aranızda AYRIMCILIK yok bu iş ŞANS işidir..

MADEN ŞANS **
Maden artırma gelmeden ve madenler cogalmadan ŞAHESER ini üreten üretti madenlerin süresi arttı + Maden Şans Arttırıcı geldi + Madenler yerlerı cogaldı daha Yönetim ne yapsın 1 madende 6-7 kişi oturuyordunuz 5 dk bir çıkıyordu işi bilen hemen kapıyordu onuda geçin maden tıklıyorduk hemen farenın yanında toplama cıkıyordu [kaynak tükendi ws.] onuda hareketli yaptılar yanı Bu Konularda YÖNETİME haksızlık yapmış bulunmaktasınız..Onlar Sizin isteklerınızı degerlendirip ne gerekiyorsa onu yapmaya çalısıyorlar onlarında Hakkı Var Emekleri Çok Büyük .. . Siz diyorsunuz zırh -saheser dukkanda satılsın dıye ama oyunda üretenlerin hakkını yemıs olunurdu ve böyle bir saçmalık gelmez umarım..

Lonca Sistemi **
Lonca Sistemı için imza toplandı konular acıldı şimdi ise şikayet edenleriniz var en azından her işi paraya bağlıyorlar diyorsunuz YÖNETİCİLER bu kutuları bedavaya cıkarmıyorlar .. bizlerden aldıkları parayla basıyorlar surda 2-3 aya Akçe Nedir ws orda öle boş duruyordu Kim bilirdi ki akçe ile esya satılacak süpriz oldu Güzelde bir calısma Oldu.. Lonca Sistemının Pasaportunu Dükkanda satılsın dıyenler var lonca sistemını 30 TL satarlarsa Plussuz diyelim.. İKV KUTU dan +5 - kasa - 3 aylık plus-sınısız cemberlitaş etkisi-lonca sistemı gelıyor 25 TL ve adamlar sizin fuara katılıp etkinliklere katılıp gelmeniz için çabalar harcıyor..1 site yapmak bile Aylık veya yıllık PARA bedavaya site acılmıyor oyun kurulmuyor...ve Onlara HAKSIZLIK ediyorsunuz ( yok sunu yapın , yok böle olsun ) .. diyenleriniz var onlar hemen löp diye yapıcak halleri yok degerlendirme ve yogun istek 'e göre uygulama yapıyorlar.. nediyelim.. GameMasterler'in Hakkını Yemeye Hakkımız yok her ne kadarda geçikmeli İş yapsalarda..Daha Bugün geldi şikayetler arttı -- Bence Gayet GÜZEL bir ÇALIŞMADIR ..

Ben Acıkladım Oyun yöneticileri PARA KAZANMAK amaçlı degil sizi eglendirmek amaclı OYUN KURDULAR orda parayla satılan esyayı sana İLLA ALICAKSIN diyen yok alma .. sende

Tüm İKV Ekibine Her Konuda Emeği Geçenlere Teşekkürlerimi Sunuyorum..!

İyi Oyunlar Umarım Haklıyımdır..
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: SENDE BUNDAN BİRİSİN..!

Mesaj gönderen Lestrange »

Bir bakıma haklısın aslında :? :!: :|
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Tamamıyla katılıyorum.Lonca sistemi şu anda bedavaya denk gelmiş oluyor." E kutu paralı değil mi ? " kutunun içinden çıkan eşyalar eğer dükkanda satılsaydı hepsi Kutu'ya verdiğimiz paranın ne kadarı olurdu.İnsanoğlu neden nankör anlayamıyorum :- :?

İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ya güzel yazmışın bir şey demiyorum gözü bozuk olan var şaşı olan var yazı renginide anladık diyelimde altını çizmekte ne oluyor yaw Genel kurmayda yazıcımıdın yoksa.
Yazıyı sonuna kadar okuyam ortasında gözümden yaş geldi.

Elvelden boyle yazılar olunca kolay oluyordun okuyanım vardın simdi yok.
ALINTI
GB ŞANS **
Kenandan Takı-Junondan Zırh Studan Zırh- Gaffardan Asa Bunlar ŞANS işidir %60-%60 artırıcı verılıyor ama Aldıgınızda şansınız artıyor size %100 aldıgınızda düşücek diye bir kaide söylenmedi bende Plus yok-Artırma Yok- Çift zırh Dusurdum junondan 5. defa girdim zırhları tamamladım şans 1 kere yüzünüze gülerse hakkını alırsın ben kaç kere kenan kestim tık yok ama konu acmadım cunku gerek duymadım.. Boşa konu acmayın Oyundaki onca kişi geceleri esya düşürmek için GB atıyor .. Oyunda cogu kısının zırhı var takıları tam onlarla Sizin aranızda AYRIMCILIK yok bu iş ŞANS işidir..

MADEN ŞANS **
Maden artırma gelmeden ve madenler cogalmadan ŞAHESER ini üreten üretti madenlerin süresi arttı + Maden Şans Arttırıcı geldi + Madenler yerlerı cogaldı daha Yönetim ne yapsın 1 madende 6-7 kişi oturuyordunuz 5 dk bir çıkıyordu işi bilen hemen kapıyordu onuda geçin maden tıklıyorduk hemen farenın yanında toplama cıkıyordu [kaynak tükendi ws.] onuda hareketli yaptılar yanı Bu Konularda YÖNETİME haksızlık yapmış bulunmaktasınız..Onlar Sizin isteklerınızı degerlendirip ne gerekiyorsa onu yapmaya çalısıyorlar onlarında Hakkı Var Emekleri Çok Büyük .. . Siz diyorsunuz zırh -saheser dukkanda satılsın dıye ama oyunda üretenlerin hakkını yemıs olunurdu ve böyle bir saçmalık gelmez umarım..

Lonca Sistemi **
Lonca Sistemı için imza toplandı konular acıldı şimdi ise şikayet edenleriniz var en azından her işi paraya bağlıyorlar diyorsunuz YÖNETİCİLER bu kutuları bedavaya cıkarmıyorlar .. bizlerden aldıkları parayla basıyorlar surda 2-3 aya Akçe Nedir ws orda öle boş duruyordu Kim bilirdi ki akçe ile esya satılacak süpriz oldu Güzelde bir calısma Oldu.. Lonca Sistemının Pasaportunu Dükkanda satılsın dıyenler var lonca sistemını 30 TL satarlarsa Plussuz diyelim.. İKV KUTU dan +5 - kasa - 3 aylık plus-sınısız cemberlitaş etkisi-lonca sistemı gelıyor 25 TL ve adamlar sizin fuara katılıp etkinliklere katılıp gelmeniz için çabalar harcıyor..1 site yapmak bile Aylık veya yıllık PARA bedavaya site acılmıyor oyun kurulmuyor...ve Onlara HAKSIZLIK ediyorsunuz ( yok sunu yapın , yok böle olsun ) .. diyenleriniz var onlar hemen löp diye yapıcak halleri yok degerlendirme ve yogun istek 'e göre uygulama yapıyorlar.. nediyelim.. GameMasterler'in Hakkını Yemeye Hakkımız yok her ne kadarda geçikmeli İş yapsalarda..Daha Bugün geldi şikayetler arttı -- Bence Gayet GÜZEL bir ÇALIŞMADIR ..

Ben Acıkladım Oyun yöneticileri PARA KAZANMAK amaçlı degil sizi eglendirmek amaclı OYUN KURDULAR orda parayla satılan esyayı sana İLLA ALICAKSIN diyen yok alma .. sende

Tüm İKV Ekibine Her Konuda Emeği Geçenlere Teşekkürlerimi Sunuyorum..!

İyi Oyunlar Umarım Haklıyımdır..
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ChansonDerolant
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ChansonDerolant »

Burda katıldıgım nokta : GB ve Madenlerdeki şans faktörü. Arttırıcı alan kişiler sanıyor ki hemen 2. keşite alacaklar itemlerini fakat öyle degil. Adı üstünde. Sadece ŞANS arttırıcı.

Forumda onlarca konu acıldı bu yüzden.

Benim şifacı karakterim ile abartısız 170 yol savascısı 70 civarı gbmx ve 200 civarı stuart kestim. Zırh alamadım. Çarı sildim. (Eski çarım olan IIxSaGoLeRaxII)

Sonrasında yeni karakterim olan GöLGexDeRoLaNT karakterime ilk yol savascısında "Sıfır Kelvin Zırh" 3. Stuartta ise "Sıfır Kelvin Eldiven" Aldım. HESAPTA PLUS BİLE YOKTU.

Anlayacagınız herşey şans.

Lonca meselesi hakkında söyleceklerim de; bazı eksikler olsada Sonunda bekledigimiz eklenti geldi. Emeği gecenlere teşekkürler.Ayrıca Fuara gelemeyenler için 1 Aralıktan itibaren Alınan Kutularda da pasaport bulunması çok sevindirici bir haber. Zamanla Alışacağız Allah'ın İzni İle.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Pangea »

Aslında paralı olması güzel bir şey loncanın ama parasız zamanıma denk geldi bekleyeceğiz artık :)
Kullanıcı avatarı
Untifost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ya Parasız Lonca Kurulsaydı İKV 'nin MT2 (v.b) oyunlardan farkı kalmazdı.. Eminimki İKV en iyisini Yapmaya Çalısıyor (örn; ECEL-EJDER-ASHAB (ws) Silahların Parlatılacagını Bilmiyorduk) İlklere İlk Katmaya Devam Edersınız İnşallah :roll:
Kullanıcı avatarı
ByToxic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ByToxic »

Bir bakıma haklısın ama parayla satılan eşyalar oyundaki dengeyi çok fazla bozuyor.Plussuz bir İKV dişsiz köpek gibi bir şey :mrgreen: ... Plus olmadan klandan adamlara yazı bile yazamıyorsun daha ne diyeyim ki...

Nerde bu devlet nerde bu adalet xDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi <3
Kullanıcı avatarı
ByToxic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ByToxic »

Untifost yazdı:Ya Parasız Lonca Kurulsaydı İKV 'nin MT2 (v.b) oyunlardan farkı kalmazdı.. Eminimki İKV en iyisini Yapmaya Çalısıyor (örn; ECEL-EJDER-ASHAB (ws) Silahların Parlatılacagını Bilmiyorduk) İlklere İlk Katmaya Devam Edersınız İnşallah :roll:
Kardeşim İKV süper birşey yapmış paralı lonca kurmak ile ama çok büyük bir hataya düşmüş bence....
Kurmak parayla olması iyi de, loncaya girmek niye parayla ...ssss cok sacma :evil: :evil: :evil:

Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi <3
Kullanıcı avatarı
Untifost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ByToxic yazdı:
Untifost yazdı:Ya Parasız Lonca Kurulsaydı İKV 'nin MT2 (v.b) oyunlardan farkı kalmazdı.. Eminimki İKV en iyisini Yapmaya Çalısıyor (örn; ECEL-EJDER-ASHAB (ws) Silahların Parlatılacagını Bilmiyorduk) İlklere İlk Katmaya Devam Edersınız İnşallah :roll:
Kardeşim İKV süper birşey yapmış paralı lonca kurmak ile ama çok büyük bir hataya düşmüş bence....
Kurmak parayla olması iyi de, loncaya girmek niye parayla ...ssss cok sacma :evil: :evil: :evil:

Ya Saten Lonca Lisansı Alınca Lonca Kurabılırsın ve Loncaya Basvurabılırsın Bu Loncaya Başvurma Sistemını Ayrılırmı Bilemem.. Ya Ayırıp Akçe İle Satıcaklar yada Kutu İçinde Kalıcak :S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön