Arkadaşlar Aklıma Takıldıda Bir Sorayım Dedim...Mesela Ben Yarın TTNet Bayiisinden Bir İkv Kutu Alsam...E-PIN'i Aktif Ettiğim Zaman Bana LOnca Pasaportu Vereceklermi ! Yaşadığım Yerdeki Bayii de Hala Eski Kutulardan Varsa Param Boşa Gidecektir. Yoksa Bütün Şehirlerde Şuan Yeni Lonca Sistemi Yüklü İKV Kutularımı Var!
Bu Konuda Bana Yardım Ederseniz Sevinirim !
Lonca Sistemi İçin Kutu !
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca Sistemi İçin Kutu !
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: Lonca Sistemi İçin Kutu !
Özel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yani eski çemberli taş kutun olsa bile 1 aralık saat 15:00 dan sonra yüklediğin e-pin lonca pasaport u +5 yetenk ve kasa erişimi verecek.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
benzombi01 yazdı:Yani eski çemberli taş kutun olsa bile 1 aralık saat 15:00 dan sonra yüklediğin e-pin lonca pasaport u +5 yetenk ve kasa erişimi verecek.
Teşekkürler.