Bu konunun yeri burasımıdır değilmidir Bilemiyorum ama artık bu Grup Bölgeleri geldi geleli oyundan soğuyan yıllarını tek bir Karakterine yatırmış olan oyunculardan birisi olarak artık tepki gösterme zamanıdır diye düşünüyorum.Bu oyuna hem paramı hemde zamanımı çok fazla harcamış birisiyim oyuna ilk başladığım zamandan beri (2006-2007) tek karakterimle bu oyuna kendi çapımca katkıda bulundum.Ama gördüğüm kadarıyla Oyun artık içinden çıkılamayacak bir duruma doğru gidiyor.Her şeyi toz pembe gören Yetkililere seslenmek istiyorum Grup Bölgeleri için yapılan çağrılara bir kulak versinler %70 büyücü %30 şifacı farkındamısınız acaba ??
Benim gibi bu oyunu severek oynayan bir çok kişi Grup Bölgelerinden sonra oyundan soğuyarak sessiz sedasız ayrılmış yada Yeni Karakterler yaratıp mücade içine girmişlerdir.Peki bu durum ne kadar doğru Sığınak migrat dedik bekledik Çemberlitaş geliyor Belki bu sefer bir şeyler düzelir dedik ama nafile peki bu oyunda artık savaşçılar ne işe yarıcak ben bunu çok merak ediyorum...
Bu saatten sonra 1 lwl büyücü açıp 6 ayda 49 lwl olmaya çalışmak haksızlık değilmi.. :idea: :idea: :evil:
Savaşçıların Durumu Ne Olacak..
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Re: Savaşçıların Durumu Ne Olacak..
Öncelikle Merhaba,trojenxx yazdı:Bu konunun yeri burasımıdır değilmidir Bilemiyorum ama artık bu Grup Bölgeleri geldi geleli oyundan soğuyan yıllarını tek bir Karakterine yatırmış olan oyunculardan birisi olarak artık tepki gösterme zamanıdır diye düşünüyorum.Bu oyuna hem paramı hemde zamanımı çok fazla harcamış birisiyim oyuna ilk başladığım zamandan beri (2006-2007) tek karakterimle bu oyuna kendi çapımca katkıda bulundum.Ama gördüğüm kadarıyla Oyun artık içinden çıkılamayacak bir duruma doğru gidiyor.Her şeyi toz pembe gören Yetkililere seslenmek istiyorum Grup Bölgeleri için yapılan çağrılara bir kulak versinler %70 büyücü %30 şifacı farkındamısınız acaba ??
Benim gibi bu oyunu severek oynayan bir çok kişi Grup Bölgelerinden sonra oyundan soğuyarak sessiz sedasız ayrılmış yada Yeni Karakterler yaratıp mücade içine girmişlerdir.Peki bu durum ne kadar doğru Sığınak migrat dedik bekledik Çemberlitaş geliyor Belki bu sefer bir şeyler düzelir dedik ama nafile peki bu oyunda artık savaşçılar ne işe yarıcak ben bunu çok merak ediyorum...
Bu saatten sonra 1 lwl büyücü açıp 6 ayda 49 lwl olmaya çalışmak haksızlık değilmi.. :idea: :idea: :evil:
Sizi iyi anlıyorum. Fakat ithamlarınız yanlış. Şöyle düşünün ki Tank Savasçı olmasa Çemberlitaşta hiç birşey yapamayız. Olayları değerlendirirken birilerini suçlayıcı nitelikte değilde daha uygun bir dille sorunlarımızı dile getirelim. İyi oyunlar. İyi forumlar.
Re: Savaşçıların Durumu Ne Olacak..
Zaten Çemberlitaş'ta 2 savaşçı olmadan iş oldukça zorlaşıyor;sanırım senin kastetmek istediğin Migrat ve Sığınaklar.
Şunu duymamış olanlar için söyleyeyim;
'' Sığınak ve Migratlara karakter sınıfları eşit sayıda olarak girilirse, şehaser alma şansınız artar ''
Şunu duymamış olanlar için söyleyeyim;
'' Sığınak ve Migratlara karakter sınıfları eşit sayıda olarak girilirse, şehaser alma şansınız artar ''