Ekstra hasar
Ekstra hasar
Arkadaşlar savaşcıyla bi tane vs atıordum buyuycuye durdurma attım ağır sert abanırken Extra hasar ! diye bi yazı geldi Extra hasar ney hayatımda ilk defa görüyorum?
umutdeniz
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Ekstra hasar
Karşı tarafın zihni tutulmuşken sert vuruş 15 puan olunca (10 da olabilir unuttum) extra hasar oluyor oyunda var olan bir şey yani bu.
Biraz olsun cümle kurmaya özen göstersen keşke.
"savaşcıyla bi tane vs atıordum buyuycuye" neden bu kadar şaçma bir cümle kurma gereği duydun acaba,
"savaşcımla bir büyücü ile vs atıyordum" demek varken ne gereği var ? Yaptığın tek şey Türkçe'yi katletmek.
"savaşcıyla bi tane vs atıordum buyuycuye" neden bu kadar şaçma bir cümle kurma gereği duydun acaba,
"savaşcımla bir büyücü ile vs atıyordum" demek varken ne gereği var ? Yaptığın tek şey Türkçe'yi katletmek.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
halilumit yazdı:Biraz olsun cümle kurmaya özen göstersen keşke.
O da Türkçe nin yüceliği işte adam saçmalasa bile anlıyoz
Sende bu ebadiyat bilgisi varken bu bilgini bence ikv de heba etmehalilumit yazdı:Biraz olsun cümle kurmaya özen göstersen keşke.
Git Tdk ye orda çalış
umutdeniz
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Arkadaş sana kötü bir şey dememiş bu arkadaşın dediği her Türk gencinin bilmesi gereken bir şey her Türk genci Türkçeyi düzgün, anlaşılabilir kullanmalıdır arkadaş bunu demek istedi ki sen yanlış tarafından konuştuğun için yanlış tarafından anlıyorsun normal bir şey.umutdeniz yazdı:Sende bu ebadiyat bilgisi varken bu bilgini bence ikv de heba etmehalilumit yazdı:Biraz olsun cümle kurmaya özen göstersen keşke.
Git Tdk ye orda çalış
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ekstra hasar iyidir
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
Merhaba,
Büyücü Konsantrasyon durumundayken Sert vuruş yaptığınızda karşı tarafa EKSTRA HASAR ! verirsiniz.
İyi forumlar
Büyücü Konsantrasyon durumundayken Sert vuruş yaptığınızda karşı tarafa EKSTRA HASAR ! verirsiniz.
İyi forumlar
umutdeniz yazdı:Arkadaşlar savaşcıyla bi tane vs atıordum buyuycuye durdurma attım ağır sert abanırken Extra hasar ! diye bi yazı geldi Extra hasar ney hayatımda ilk defa görüyorum?
Mallık böyle bir şey olsa gerekhalilumit yazdı:Biraz olsun cümle kurmaya özen göstersen keşke.
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
"Şaçma" değil "saçma" olacak.halilumit yazdı:Biraz olsun cümle kurmaya özen göstersen keşke.