Sevgili ikv arkadaşlarım ve değerli dostlarım bildiğiniz gibi iş hayatı zordur bu yüzdün bir takım işler nedeniyle 5ay yokum belki kiminiz gitmeme sevinir kiminiz üzülür eğer hakkım varsa sizde helal olsun sizinde hakkınız varsa ben de helal edin hakkını bu oyunda iyi kötü anılarım oldu ama yinede sizinle oynamak güzeldi bu zaman diliminde yokluğum bana hayattaki
hedeflerime ulaşmama neden olcak şimdilik kendinize iyi bakın allaha emanet olun hadi bana eyw
****Esrarkeş*Kurtlarxüçhilal****
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR**** ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
Zamansız gidiyorsun Aydın'ım ama nediyebilirim ki geleceğin için İşlerini ertelememelisin inşallah herşey gönlünce olur ilmeni isterim ki bu oyunda değer verdiğim belli başlı kişilerin arasındasın ne zaman dönersen aynı başımızın üstünde yerin var fırsatın oldukça bir selamı esirgeme kendine çok çok iyi bak kardeşim Allah'a Emanetsin Selametle ...
bir şeye ihtiyacın olursa her zaman arayabilirsin Tel = 0 538 463 55 66
Saolun Arkadaşlar murat sen şunu bil her zaman dostum kardeşim kalıcaksın hiç bir şey bunu değiştirmez arada girerim oda nadiren geldiğim herşey daha güzel olucak
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR**** ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL