Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Mesaj gönderen Scalgar »

Merhaba arkadaşlar bende 27.11.2011 tarihinde Tılsım sunucusunda 4 yıldır aralıksız oynadığım ve bu oyuna 1000 TL üzeri bağışta bulunmuş, oyuncu kitlesi çoğalsın diye kan,ter dökmü,İKV bağımlısı, sıradan bir oyuncuydum..Oynadığım 4 yılda hiç güzel eşyalarım sağlam itemlerim olmadı adım saygıyla anılmadı hep geldiğim gibi geçindim gittim, ta ki grup bölgeleri gelene kadar..İlk başlarda grup bulamadım sadece sunucunun saygın ve sağlam kişileri girebiliyordu daha sonra onlar dahada güçlü oldu yeni eşyalarıyla herkese hava atmaya başladılar tabi sıra bizdeydi biz girip düşürmeliydik ki defalarca deneyip binlerce madalya yaptık ama nafile elimize geçen sadece boş bir torbaydı.Şifacıydım girdim düşmedi, savaşçılara çok düşüyor dediler aylarca uğraştım saatlerimi verdim gece gündüz kastım ve sonunda karakteri dizdim ve gruplarla girmeye başladım ama oda kısa bir süre sürdü şu anda gruplara sadece tanınan savaşçıları alıyorlar oda 1 tane olduğu için bize şans yok ! Çemberlitaş geleli kaç ay olmasına rağmen kapıdan içeriye giremedim ! Neden ? çünkü savaşçıydım ve almadılar.
Peki tamam büyücü çok aranıyor dediler kastım uğraştım sonunda 49 yaptım şimdi ejdersiz almıyorlar hatta artık oyunda büyücü diye bir şey kalmadı bile ( Kenana son 4 EJDER ) yeni karakter falan mı ? Şimdi ise en çok emek verdiğim 4 yıllık savaşçı karakterime ecel getiren ürettim ve eminönü sokaklarında sakince dolaşıp biraz stres atmak istedim fakat oda bize haram !! Neden lanet olası karşı klan üyeleri yüzünden ( en az 6 kişi ile ) oyuna gireli 2 saniye olduğunda karakterimi yerde buluyorum ! Para kazanıp şaheser üretmeyi planlıyordum fakat klanlı hesap ile maden çekmiyoruz karizma satamıyoruz grup bölgesine zaten almıyorlar ! Peki yıllarca uğraştığım rütbemden vazgeçip klandan çıksam ? Çıktım diyelim şans ya ben ne yapsam hep tersi olmak zorunda ! Klandan çıktığım zamanlarda klandan bölgeden çembere junona kenana savaşçı savaşçı son lütfen her türlü şeyi yazarlar ben gidemem çünkü klansızım ve şimdiye kadar grup bölgelerine klansız giren kimseyi göremedim ? Gerçekten oraya klansız girilip girilmediğinide bilmiyorum açıkcası...

Neyse arkadaşlar kısa bir süre oyuna ara veriyorum benim yerime arkadaşım devam edecek ben biraz rahatlayıp gerçek hayatıma önem vermek istiyorum ama unutmayın kısa bir ara çünkü bu İKV ASLA BIRAKILMAZ ! biraz uzun yazmış olduğum için okumaya zaman ayırmazsınız belki ama okuyan ve beni anlayan, hak veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım..

Kısaca açıklayabileceğim tek sorun Her oyuncunun eşit olduğu ve rahatca,istediği gibi bu oyunu oynayamamasıdır.
Nothing
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Mesaj gönderen goktanri »

destek
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Doylaion »

Haklısın Kardeşim Dediklerine Harfiyen Katılıyorum, Reel Hayatında Başarılar Dilerim ...
Resim

Resim
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

Ara vermek iyi gelecektir. Lakin karakter dizmek yerine, kenana junona girmek yerine ya da girmeye çalışmak yerine dostluk kurduğun insanların sayısını arttırsaydın yahut zaten dost olduklarınla ilişkilerini iyice geliştirseydin grup bölgelerine girmen için iteme gerek kalmazdı. Sağlam dostluklar herşeyin üstesinden gelir. Ve dostluğunla beraber senin karakterin ve dostlarının karakteri de güçlenir yükselir.

Gerşek dünyada başarılar dilerim. Oyuna dönersen önce dostlarını doğru seçmeye çalış. İtemsiz olsunlar ezik olsunlar. Onlarla beraber güçlenen sen olursan kazanan sen olursun. Lakin zaten sunucuda isim yapmış insanların arasına girmeye çalışırsan zorlanabilirsin çünkü onların belirli bir grubu var.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

Manasiyok yazdı:Ara vermek iyi gelecektir. Lakin karakter dizmek yerine, kenana junona girmek yerine ya da girmeye çalışmak yerine dostluk kurduğun insanların sayısını arttırsaydın yahut zaten dost olduklarınla ilişkilerini iyice geliştirseydin grup bölgelerine girmen için iteme gerek kalmazdı. Sağlam dostluklar herşeyin üstesinden gelir. Ve dostluğunla beraber senin karakterin ve dostlarının karakteri de güçlenir yükselir.

Gerşek dünyada başarılar dilerim. Oyuna dönersen önce dostlarını doğru seçmeye çalış. İtemsiz olsunlar ezik olsunlar. Onlarla beraber güçlenen sen olursan kazanan sen olursun. Lakin zaten sunucuda isim yapmış insanların arasına girmeye çalışırsan zorlanabilirsin çünkü onların belirli bir grubu var.
Haklısın ama 4 yıldır ayrılmadığım can dostlarımın %90 ı oyunu bıraktı geri kalanları yeni dostluklar edindi ve beni unuttu..

Bu arada teşekkürler arkadaşlar oyuna ziya devam edecek bir süre
Nothing
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Haklısın ama 4 yıldır ayrılmadığım can dostlarımın %90 ı oyunu bıraktı geri kalanları yeni dostluklar edindi ve beni unuttu..
Sen unutulurmusun ya :)
FATİH
NASİHAT
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixemree »

bu oyunda belirli zaman gecindiktir sonra arkadaş çevrem oluşmaya başladı. Oyunda en çok güvendiğim ve tanıştığım ilk kişi ASİUSTA karakteri ile şükrü abimdir akabinde daha da cok kişi ile arkadaş grubu oluşturduk. 8 kişiydik ilk başta sadece bende ve bi tane abimde vardı ejder diğer hiçbirkimsede yoktu. İlk başlarda kenan kesmeye çabalar keserdik. bu ekip bi zaman sonra yavaş yavaş sağlam çarlara sahip oldular. Junon kesmeye başladık adam ayrımı yapmazdık sağlam eziq ayrımı yapmazdık çünkü bi zamanlar bizde eziqtik. Ve bugüne kadar geldi sağlam karakterler oldu. İlk hedefimiz (yol) kesmek oldu ve onu başardık. sonraki hedef (X) ti. ve onu da başardık. Dedik sıra geldi (STUART EFENDİYE) onu da kestik ama adım adım bunları sağlam gerçek arkadaşlıklarla. Oyuna girmeden ilk (skype) açarız.
Çünkü önemli olan arkadaşlarımızdır.

Vede en sonunda lonca kurup daha da pekiştirdik.

kafanızı ağrıttıysam k.bakmayın
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutdeniz »

Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar bende 27.11.2011 tarihinde Tılsım sunucusunda 4 yıldır aralıksız oynadığım ve bu oyuna 1000 TL üzeri bağışta bulunmuş, oyuncu kitlesi çoğalsın diye kan,ter dökmü,İKV bağımlısı, sıradan bir oyuncuydum..Oynadığım 4 yılda hiç güzel eşyalarım sağlam itemlerim olmadı adım saygıyla anılmadı hep geldiğim gibi geçindim gittim, ta ki grup bölgeleri gelene kadar..İlk başlarda grup bulamadım sadece sunucunun saygın ve sağlam kişileri girebiliyordu daha sonra onlar dahada güçlü oldu yeni eşyalarıyla herkese hava atmaya başladılar tabi sıra bizdeydi biz girip düşürmeliydik ki defalarca deneyip binlerce madalya yaptık ama nafile elimize geçen sadece boş bir torbaydı.Şifacıydım girdim düşmedi, savaşçılara çok düşüyor dediler aylarca uğraştım saatlerimi verdim gece gündüz kastım ve sonunda karakteri dizdim ve gruplarla girmeye başladım ama oda kısa bir süre sürdü şu anda gruplara sadece tanınan savaşçıları alıyorlar oda 1 tane olduğu için bize şans yok ! Çemberlitaş geleli kaç ay olmasına rağmen kapıdan içeriye giremedim ! Neden ? çünkü savaşçıydım ve almadılar.
Peki tamam büyücü çok aranıyor dediler kastım uğraştım sonunda 49 yaptım şimdi ejdersiz almıyorlar hatta artık oyunda büyücü diye bir şey kalmadı bile ( Kenana son 4 EJDER ) yeni karakter falan mı ? Şimdi ise en çok emek verdiğim 4 yıllık savaşçı karakterime ecel getiren ürettim ve eminönü sokaklarında sakince dolaşıp biraz stres atmak istedim fakat oda bize haram !! Neden lanet olası karşı klan üyeleri yüzünden ( en az 6 kişi ile ) oyuna gireli 2 saniye olduğunda karakterimi yerde buluyorum ! Para kazanıp şaheser üretmeyi planlıyordum fakat klanlı hesap ile maden çekmiyoruz karizma satamıyoruz grup bölgesine zaten almıyorlar ! Peki yıllarca uğraştığım rütbemden vazgeçip klandan çıksam ? Çıktım diyelim şans ya ben ne yapsam hep tersi olmak zorunda ! Klandan çıktığım zamanlarda klandan bölgeden çembere junona kenana savaşçı savaşçı son lütfen her türlü şeyi yazarlar ben gidemem çünkü klansızım ve şimdiye kadar grup bölgelerine klansız giren kimseyi göremedim ? Gerçekten oraya klansız girilip girilmediğinide bilmiyorum açıkcası...

Neyse arkadaşlar kısa bir süre oyuna ara veriyorum benim yerime arkadaşım devam edecek ben biraz rahatlayıp gerçek hayatıma önem vermek istiyorum ama unutmayın kısa bir ara çünkü bu İKV ASLA BIRAKILMAZ ! biraz uzun yazmış olduğum için okumaya zaman ayırmazsınız belki ama okuyan ve beni anlayan, hak veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım..

Kısaca açıklayabileceğim tek sorun Her oyuncunun eşit olduğu ve rahatca,istediği gibi bu oyunu oynayamamasıdır.
Oyunu bırakıyorum dionda seni daha az once kp alınır derken gordum ne iş D
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

umutdeniz yazdı:
Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar bende 27.11.2011 tarihinde Tılsım sunucusunda 4 yıldır aralıksız oynadığım ve bu oyuna 1000 TL üzeri bağışta bulunmuş, oyuncu kitlesi çoğalsın diye kan,ter dökmü,İKV bağımlısı, sıradan bir oyuncuydum..Oynadığım 4 yılda hiç güzel eşyalarım sağlam itemlerim olmadı adım saygıyla anılmadı hep geldiğim gibi geçindim gittim, ta ki grup bölgeleri gelene kadar..İlk başlarda grup bulamadım sadece sunucunun saygın ve sağlam kişileri girebiliyordu daha sonra onlar dahada güçlü oldu yeni eşyalarıyla herkese hava atmaya başladılar tabi sıra bizdeydi biz girip düşürmeliydik ki defalarca deneyip binlerce madalya yaptık ama nafile elimize geçen sadece boş bir torbaydı.Şifacıydım girdim düşmedi, savaşçılara çok düşüyor dediler aylarca uğraştım saatlerimi verdim gece gündüz kastım ve sonunda karakteri dizdim ve gruplarla girmeye başladım ama oda kısa bir süre sürdü şu anda gruplara sadece tanınan savaşçıları alıyorlar oda 1 tane olduğu için bize şans yok ! Çemberlitaş geleli kaç ay olmasına rağmen kapıdan içeriye giremedim ! Neden ? çünkü savaşçıydım ve almadılar.

Oyunu bırakıyorum dionda seni daha az once kp alınır derken gordum ne iş D
Yorumda oyuna ziyanın devam ettiğini belirtmiştim okumamışsın galiba

+ Ayrıca ben 3 aydır kp almıyorum satıyorum
Nothing
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Scalgar yazdı:unutmayın kısa bir ara çünkü bu İKV ASLA BIRAKILMAZ !
Bırakılır kardeş, bırakılır. Neler, kimler gördüm uyuşturucuyu bırakmış, günaha tövbe edip imana gelmiş. Bu bir oyun. Neden bu kadar çok bağlanıyorsunuz anlam vermekte inan çok zorlanıyorum. Yani bir insan beyninin %3'ünü bile zor kullanırmış fakat bu oyuna aşırı bağlananların %0.5'ini bile kullanabildiğinden çok şüpheliyim. Kusura bakma ama bırakmak isteyen çok da güzel bırakıyor arkadaş.
Scalgar yazdı:Kısaca açıklayabileceğim tek sorun Her oyuncunun eşit olduğu ve rahatca,istediği gibi bu oyunu oynayamamasıdır.
Bu oyunda eşitlik ilkesinden söylediğin gibi bahsetmek çölün yarınısının deniz olduğunu ve yıl boyunca çok fazla yağış alan bir bölge olduğunu söylemek gibi bir şey olurdu sanıyorum. Fakat ince bir detayı atlıyorsun: Bu oyuna kimse Full+Full olarak başlamadı. Herkes çapulcu gibi ordan oraya koşuşturarak, birilerine bir şeyler sorarak, hatta o senin çok kral olarak gördüğün ameleler bile bir görev yapmak için başkalarına muhtaç olanlardı bir zamanlar. Şimdi kimse o günlerini hatırlamadığı için seni bir yana bırakıyorum, oyuna yeni başlayan, görevler için yardım isteyen hiç bir kimseye yardım etmiyorlar. Rehber'lik neden geldi sanıyorsun? O kral dediklerinin çoğu rehber. Hangisi çıkıp adam gibi eminönünde oyuna yeni başlayanlara yardım ediyor (BAZILARI HARİÇ). Her şey gösteriş diyorsun. Değil abi! HZ. Mevlana buyurur ki: "Ne elbiseler gördüm içinde insan yok, nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok." Boş ver onları sen. Bunlar oyunda böyle reel hayatta 3-5 kuruş kazanmak için bir taraflarını yırtınan kılıcı kırık BURJUVA sınıfı ;)
Manasiyok yazdı:Karakter dizmek yerine, kenana junona girmek yerine ya da girmeye çalışmak yerine dostluk kurduğun insanların sayısını arttırsaydın yahut zaten dost olduklarınla ilişkilerini iyice geliştirseydin grup bölgelerine girmen için iteme gerek kalmazdı. Sağlam dostluklar herşeyin üstesinden gelir. Ve dostluğunla beraber senin karakterin ve dostlarının karakteri de güçlenir yükselir.
Arkadaşın dediği gibi. Yıl 2007 Şubat ayı ben bu oyuna yeni başlamışım ve konuşma kanalını öğrenmem yaklaşık 2 ay sürdü. O zamana kadar da hiç dostum olmadı oyundan. Sadece ikamet ettiğim yerde ki komşularımda 2 kişi vardı. Onlar da bana yetiyordu. Camdan bağrışarak anlaşırdık. :) Sonra yavaş yavaş nam yapmaya başladım. Dostluklar kurdum. Loncanın kelime anlamını öğrendim ve bazı loncalara girdim. Şu an oyunda hatrı sayılır kişilerden biri olduğum söylenir. Almasınlar çemberliye umrumda mı? Almasınlar beni gruplarına bana ne? Bu yüzden kimseye darılmam, gocunmam. Tek gayem sağlam dostluklar ve hoş muhabbetler.

Ben de çok uzun konuştum ama olay budur arkadaş. Bırak oyunu zaten cıvkı çıktı. Eskiden tavsiye ederdim eşe dosta şimdi aman diyorum mesela ;). Hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeş. Yolun açık, başarıların daim olur inşallah.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx

“Genel Sohbet” sayfasına dön