Ben;
Damarlarında Kanın Aktığı Irkım,
Benden Bahseder Destanım, Ağıtım,
Türk’üm, Ben Türk’üm, Taa İliklerime Kadar Asil..
【≛༼༎HuNxLoNcaSı༎༽≛】Kurucuları ve Başkanları 【≛༼༎Hunxyörükhan༎༽≛】【≛༼༎Hunxyörük༎༽≛】-->Savaş komutanı ve Forum sözcüsü 【≛༼༎Hunxkarşıyaklı༎༽≛】【≛༼༎EmPeRoRxKapLaN༎༽≛】-->Savaş komutanı
【≛༼༎HuNxLoNcaSı༎༽≛】Başkan Yardımcıları 【≛༼༎HuNxBaYrAm༎༽≛】-->Lonca Hekim Başı 【≛༼༎Hunxmert༎༽≛】
Rammsteın Kardeşimdir , Yörükhanda En Samimi Dostumdur... Siz yapılan Yanlış Bana yapılmıştır... İtem, para , level atlama konusunda rahat olun yardım ederim. !!!
Her türlü Yardımı Sağlarm HunX Loncasına Fakat Loncaya Girmem Prensiplerime Aykırı.. /f Kevınnash
haydegidelum yazdı:Rammsteın Kardeşimdir , Yörükhanda En Samimi Dostumdur... Siz yapılan Yanlış Bana yapılmıştır... İtem, para , level atlama konusunda rahat olun yardım ederim. !!!
Her türlü Yardımı Sağlarm HunX Loncasına Fakat Loncaya Girmem Prensiplerime Aykırı.. /f Kevınnash
haydegidelum yazdı:Rammsteın Kardeşimdir , Yörükhanda En Samimi Dostumdur... Siz yapılan Yanlış Bana yapılmıştır... İtem, para , level atlama konusunda rahat olun yardım ederim. !!!