Lagı Düzeltmediğiniz için kınıyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
teksas76
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Lagı Düzeltmediğiniz için kınıyorum.

Mesaj gönderen teksas76 »

İnsan Oğlu aç olmasın lonca paketini yüklediniz Henüz bu bize yeni yansıdı.O günden beridir Lag var Dandik oyun yapıyonuz lag olur. Neden Metin2,knayt,karahan gibi oyunlarda Lag yok.... PAraya gelirse en çok para yatırılan oyunlar arasında 1. sıraca Maşallah..... Ahmet avcı,Mevlüt Dnreç birde diğer tarafı var.Şuanda Millet size Beddua okuyor,hakaret ediyor Siz Kıvırmaya çalışıyorsunuz... Ben türknet kullanıyorum lag var millet ttnet kaynaklı olduğunu söyledi Yalan bu lagı daha öncede yaşıyorduk ama şuan Tam......... yaptınız yani Tebrik ediyorum
Conan
xlxZoRBaxlx
PLACEBOO
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Re: Lagı Düzeltmediğiniz için kınıyorum.

Mesaj gönderen MasumprenS »

tPitbuLL yazdı:

Merhaba,

Maduriyetinizi anlıyorum. TTnet in bakım çalışmaları hızla sürdürülüyor. Bizlerde sizler gibi bekliyoruz.
En kısa zamanda bu sorunun çözülüp daha güzel bir şekilde oynayacağımıza emin olabilirsiniz
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

"knayt" da lag vardır kardeş git yükle "knayt onlayn"ı görürsün.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

teksas76 yazdı:İnsan Oğlu aç olmasın lonca paketini yüklediniz Henüz bu bize yeni yansıdı.O günden beridir Lag var Dandik oyun yapıyonuz lag olur. Neden Metin2,knayt,karahan gibi oyunlarda Lag yok.... PAraya gelirse en çok para yatırılan oyunlar arasında 1. sıraca Maşallah..... Ahmet avcı,Mevlüt Dnreç birde diğer tarafı var.Şuanda Millet size Beddua okuyor,hakaret ediyor Siz Kıvırmaya çalışıyorsunuz... Ben türknet kullanıyorum lag var millet ttnet kaynaklı olduğunu söyledi Yalan bu lagı daha öncede yaşıyorduk ama şuan Tam......... yaptınız yani Tebrik ediyorum
KNAYT NE LA yenimi çıkmış :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön