TANK İTEMLERİ,YARDIM LÜTFEN

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

TANK İTEMLERİ,YARDIM LÜTFEN

Mesaj gönderen berkancetin »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi 49 savaşçının mecburen tank olması gerekiyor grup bölgeleri için.Bende tank olmak için item toplamaya başlamıştım.Şuan kasamda bulunan itemler ;

Farabi solunca takı seti
Farabi plevne ayakkabı
Aktar şevket zırh
Aktar şevket eldiven
Aktar şevket yatağan

Bunları alabildim,param az.Fakat bugün nötron solucan ceket aldım,pantolonumda yücelen ardenneler.Bu itemlerler makineye girip tank olsam grup bölgelerine almazlar mı ? Canım 30bin kadar olucak.Ne dersiniz , ne yapmalyım ?
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: TANK İTEMLERİ,YARDIM LÜTFEN

Mesaj gönderen PENTRAGON »

berkancetin yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi 49 savaşçının mecburen tank olması gerekiyor grup bölgeleri için.Bende tank olmak için item toplamaya başlamıştım.Şuan kasamda bulunan itemler ;

Farabi solunca takı seti
Farabi plevne ayakkabı
Aktar şevket zırh
Aktar şevket eldiven
Aktar şevket yatağan

Bunları alabildim,param az.Fakat bugün nötron solucan ceket aldım,pantolonumda yücelen ardenneler.Bu itemlerler makineye girip tank olsam grup bölgelerine almazlar mı ? Canım 30bin kadar olucak.Ne dersiniz , ne yapmalyım ?
pc yi aç bilgisayarım / yerel disk c / sobee / istanbul kıyamet vakti / unins000 aç de sorulara evet te masaüstündeki ikv çemberlitaş kısayolunu kaldır pc yi kapat dışarı çık
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: TANK İTEMLERİ,YARDIM LÜTFEN

Mesaj gönderen berkancetin »

Arkadaşım soruma cevap vermiceksen boş boş yazma.Bu seni ilgilendirmez

“Savaşçı” sayfasına dön