Yanlışlıkla boşa atmış olduğum Bilge Kağan Modeli Fevzi Bey Modeli İpekli Ceket 'i sorumlu bi şekilde bana geri verildiği için sayın İKV destek ekibine teşekkürlerimi iletiyorum her ne kadar bazı oyuncularımızın memnun olmamasına rağma İKV destek ekibinin ben gayet iyi bi şekilde çalıştığına eminin
Senin için sevindirici ve güzel bir olay fakat BU GM'lerin extra yapması gereken birşey değil zaten
Nasıl oyunu Kurallara uyarak oynamak senin, benim ve tüm ikv oyuncularının sorumluluklarındansa, Yanlışlıkla silinen Eşyaları Geri Vermek'de GM'nin Sorumluluklarındandır.
Burada Teşekkür edilmesi gereken şey GM'nin bu sorumluluğunu bir düzen içinde ve oyunculara da duyurarak yapması.Benim de Zırhım Silinmişti. Ben Desteğe Bu işi **Olağanca hızlı ve bize de duyurarak yaptığı için** teşekkür ediyorum.
Kaybettiğin item üretim olduğu için sevincini dile getirmeni anlayabiliyorum.Kaybettiğinde bayağa üzülmüşsündür.Desteğin bu hizmeti güzel katılıyorum.Birde kaybedilen itemi ne zaman elde ettiniz gibi can sıkan bir soruda sormasalar daha iyi olacak.Bunu her item için takip etmek çok zor olsa gerek.Geçmiş olsun tekrar o itemin şuan bayağa kıymetlidir sana bir kez kaybettin çünki)).
Görünüşte sadece iki kelimeden ibaret “teşekkür ederim” Ancak,
altında çok manalar gizli ve bazen bir tebessümü ve mutluluğu ateşleyen iki sihirli kelime.
Sabahtan akşama kadar iyice bunalmış bir memura, güzel duygularınızı ifade eden görünüşte basit bir “teşekkür ederim” sözünüz, her ne kadar sizin işinizi yapmak mecburiyetinde bile olsa, onun yorgunluğunu azaltacak, belki de günün bütün stresini evine taşımasına engel olacaktır.
Öncelikle teşekkür ederim o cekete neden üzüldüm bunu açıklamak istiyorum.
O cekette bir çok arkadaşımın emeği vardı belkide saatlerce çekmek için uğraştıkları bi madeni bana hediye etmişlerdi
Manevi değeri olan bi ceketti
Birde mailde sordukları ceketin ele geçme tarihi gibi bir soru var ben tahmini 6 ay önceki tarihi söyledim sonuçta alan memnun veren memnun tekrar teşekkür ediyorum aynı durumu olan arkadaşlar maile cevep göndersinler. umarım onlarda mutlu olacaktır.