SIĞINAKLAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Seperator
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SIĞINAKLAR

Mesaj gönderen Seperator »

Çemberlitaş kutu alıyoruz nakit paramızla..Sığınaklarda güya item çıkma şansı artacak.. Ne zaman sığınaklara gitsem yüzde doksanında, grupta itemi full olan kişiye çıkıyor. Ihtıyacı olanlara yok bi şey ... 15 defadan fazla gıttım kenana ve bı tane işe yarar ıtem duşuremedım. İlla sığınaklar içinde yağma artırıcımı satacaksınız. Bu kadar paragöz olmayın yaa.
BU oyun yıllarca sadece plus üyeliklerden gelen paralarla idare etti. Sonra tuttunuz her şeyi gerçek paraya çevirdiniz. Herkezin maddi gücü o sattıklarınızı almaya yetmeyebılır. Parası olmayan oyun oynamasınmı kardeşim. Fakir insanlar bi nebzede olsa oyunu oynarken bıle kazandığı sanal paradan mutluluk duyar. Ama siz bunuda engellediniz. Gerçek parası çok olan ınsan artık oyunda her şeye sahıp olabılıyor. :evil:

Oyundaki oyuncu sayısında gün geçtikçe azalma oluyor. Eminimki bununda farkındasınız. İnsanların oyuna olan bağlılığını kullanmaya çalışmayın. Eminimki her şeyın er yada geç farkına varacaksınız. Ama o zamanda oyunda eskilerden kımseyı bulamayacaksınız. Elinizde kalanlarda bir avuç insan olacak...

Saygılarımla....
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: SIĞINAKLAR

Mesaj gönderen EscapisT »

15 kesim az kardeşim millet kaç kere kesiyor bir şey düşüremiyor.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

ejderi ürettip indim sığınağa günde en az3 kere sığınak attım. %60 sığnak artırıcı plus kutu alayı var çöp düşmedi dün artırıcının süresi bitti bugün ilk girişte alter kolye düştü tekrar girdim alter yüzük
15 kesişte düşerse sığınakta adam kalmaz
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
GANDALF
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen GANDALF »

15 kesim çok az. günde 5 defa kesen arkadaşlar var ve herkezin bi eksiği oluyor mutlaka. Sabırlı olmalısın biraz ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön