Bir İşlem yaparken bilgilendirmek gerekir dimi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bir İşlem yaparken bilgilendirmek gerekir dimi

Mesaj gönderen IIxYAVUZxII »

Merhabalar bu gün gaffara gittiğimiz sırada stuuartı kestikden sonra oyun geri sardı ben ve benim gibi bir çok arkadaşım bölgeden dışarı çıktı hayır daha önce bilgi verseniz oyunu geri alcaz veya sistem güncellemesi yapcaz diye bizde ona göre bölgemizi atardık yaptığınız adaletmi yani umarım gerekeni yaparsanız :arrow: :arrow:
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Bir İşlem yaparken bilgilendirmek gerekir dimi

Mesaj gönderen Nerull »

Planlanmamış sunucu güncellemelerini acil bir durum olmadığı sürece yapmıyoruz IIxYAVUZxII. Sunucuyu kapatacağımız zaman ise yaklaşık 5 dakika öncesinde genel duyuru yaparız.

Eminönü sunucumuz az önce (16:31) beklenmedik bir şekilde kapanıp, tekrar açıldı. Bu durumdan yalnızca sunucu tekrar açıldığında sıfırlanan grup bölgeleri etkilendi.

Sorunun nedenini araştırıyoruz.

Hassasiyetin için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir İşlem yaparken bilgilendirmek gerekir dimi

Mesaj gönderen IIxYAVUZxII »

Nerull yazdı:Planlanmamış sunucu güncellemelerini acil bir durum olmadığı sürece yapmıyoruz IIxYAVUZxII. Sunucuyu kapatacağımız zaman ise yaklaşık 5 dakika öncesinde genel duyuru yaparız.

Eminönü sunucumuz az önce (16:31) beklenmedik bir şekilde kapanıp, tekrar açıldı. Bu durumdan yalnızca sunucu tekrar açıldığında sıfırlanan grup bölgeleri etkilendi.

Sorunun nedenini araştırıyoruz.

Hassasiyetin için teşekkürler
Açıklama için teşekkür ederim ama şu oyuna bence gereken önemi vermiyorsunuz. Sadece sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın ama şu an oyundaki bir çok yönetici etkinlik vb kişiler bu kadr önem vermiyor. Eskiden yönetim bu kadar kalabalık diildiniz ama oyunda bir çok yönetici vardı. Şimdi sadece bir etkinlikten bir olay olursa giriyorsunuz. Cevabınız için tekrardan teşekkürler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön