öncelik le merhaba arkadaşlar eski ismlerden kimler var pek bilgim yok fakat bundan kısa süre önce oyuna girdiğimde karakterimi göremedim şaşırdım sanırım çalınmıştı ben FredyKrugger
eğer şuanda o karakter online ise öncelikle arkadaşlar bunu bilin çalıntıdır tabi konu bu değil elbet
Oyuna tekrar dönmeye niyetim var fakat oyun çok fazla değişmiş ben beta zamanında bulundum oyuna eski arkadaşlar varsa beni oyun hakkında biraz bilgilendirirse bana yeticekdir şimdiden ilginiz için teşkkurler
İ:K:V tekrar dönmek istiyorum
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- FringexBizans
- Acemi Savaşçı
Re: İ:K:V tekrar dönmek istiyorum
Sobee'nin mynetle ilişiğini kestiğinden dolayı mynet hesapları otomatik sobee'ye taşınıyor.. Oyuna girerken mynet yerine sobee'yi seç mynet kullanıcı adını ve şifreni yaz eğer taşındıysa karakterlerin ordadır kardeşim..
-
- İskele Babası
dediiğini denedim ama sanırım benle alakalı bir problem var sağlık olsun yeni hesap açtım oynuyorum fakat şimdide plus üyelik sıkıntı kredi kartımla denedim ama beceremedim olayı
ki online işlem sık sık yaparım kredi kartım la ama anlam veremedim mobil ödeme denedim oda olmuyor cidden çözemedim plus olmadan youn çok sıkıcı olur ya
ki online işlem sık sık yaparım kredi kartım la ama anlam veremedim mobil ödeme denedim oda olmuyor cidden çözemedim plus olmadan youn çok sıkıcı olur ya
Merhaba;
İsterseniz İkv Dükkan dan Plus Paket Alabilirsiniz.İkv Dükkan Ulaşmak içinTıklayınız
Üyelikal'dan E-Pin kart almak suretiyle de aylık olarak kredi kartınızla veya havale yoluyla da satın alabilirsiniz.
İyi eğlenceler dileriz.
İsterseniz İkv Dükkan dan Plus Paket Alabilirsiniz.İkv Dükkan Ulaşmak içinTıklayınız
Üyelikal'dan E-Pin kart almak suretiyle de aylık olarak kredi kartınızla veya havale yoluyla da satın alabilirsiniz.
İyi eğlenceler dileriz.
-
- İskele Babası
ilginiz için tşkrler Cep telefonu ile o işlemi hallettim çok şükür
Ama ne yazıkki eski ortamlardan saygıdan ve dayanışmadan hiç eser kalmamış oyun ..
yani oyun üzücü bir duruma girmiş desem yeridir
..
Ama ne yazıkki eski ortamlardan saygıdan ve dayanışmadan hiç eser kalmamış oyun ..
yani oyun üzücü bir duruma girmiş desem yeridir
Tekrardan aramıza hoşgeldin :=)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT