teşkilimpiyatlarda haksızlık var gibi!!!!!
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
teşkilimpiyatlarda haksızlık var gibi!!!!!
teşkilimpiyatlara 50 savaşçıdan başka katılan olmucaksa neden düzenleniyorki bu yarışma bir sunucuda en az 500 savaşçı vardır heralde ama 50 tanesi girebiliyor bence büyük bir yaksızlık yapılmış ya 50 şer 50 şer 4-5 odaya alıncak 2 sefer olcak yani herkes girebilecek nede olsa olimpiyat ama kura usulü olunca haksızlık yapılıyomuş gibi oluyo mesela bnm üsütüm ful element+kritik , direnç ama ben girmiyorum olimpiyatlara boşuna mı dizidk sade klan için mi dizdik şimdi biz bu efsunları.........lütfen bir çare getirilmesini istiyoruz benim düşüncem bu?????
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
Re: teşkilimpiyatlarda haksızlık var gibi!!!!!
he sade meranda yok benim çarım eminönünde Adminx Efsanelerü de var???
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Bazı kurallar çerçevesinde etkinlikler yapılıyor ve bu etkinlikte de 50 kişi olacağı anonsu yapılmıştı. Arayan bulur etkinliğinde ise kişi sayısı yoktu. Koyulan kurallar çerçevesinde yapıldığından hiçbir haksızlık yoktur.
Bazı kurallar çerçevesinde etkinlikler yapılıyor ve bu etkinlikte de 50 kişi olacağı anonsu yapılmıştı. Arayan bulur etkinliğinde ise kişi sayısı yoktu. Koyulan kurallar çerçevesinde yapıldığından hiçbir haksızlık yoktur.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
Sayın Zembekoğlu'na katılıyorum ancak . Siz dostlarımız için tek çözüm 50 kişi sınırının 100 veya daha yüksek seviyelere çekilmesi olacak herhalde . Tabiiki bunun içinde etkinliğin yapıldığı salonumuzun genişletilmesi gerekecektir doğal olarak .
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Bizde herkesi katılmasını isteriz fakat etkinliklerden önceki ölçümlerimizde 50 kişinin ideal olduğunu gördük şimdilik. Daha fazla kişinin olması bazı kişilerin bilgisayarının kaldıramamasına neden olacaktı. O yüzden bu şekilde gerçekleştirdik.Kullgeretta yazdı:Sayın Zembekoğlu'na katılıyorum ancak . Siz dostlarımız için tek çözüm 50 kişi sınırının 100 veya daha yüksek seviyelere çekilmesi olacak herhalde . Tabiiki bunun içinde etkinliğin yapıldığı salonumuzun genişletilmesi gerekecektir doğal olarak .
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Üstüne Üstlük 3 SInıf var Savascıda Olmadı Şifacına Gir...zembekoğlu yazdı:Bizde herkesi katılmasını isteriz fakat etkinliklerden önceki ölçümlerimizde 50 kişinin ideal olduğunu gördük şimdilik. Daha fazla kişinin olması bazı kişilerin bilgisayarının kaldıramamasına neden olacaktı. O yüzden bu şekilde gerçekleştirdik.Kullgeretta yazdı:Sayın Zembekoğlu'na katılıyorum ancak . Siz dostlarımız için tek çözüm 50 kişi sınırının 100 veya daha yüksek seviyelere çekilmesi olacak herhalde . Tabiiki bunun içinde etkinliğin yapıldığı salonumuzun genişletilmesi gerekecektir doğal olarak .
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
zembekoğlu yazdı:Bizde herkesi katılmasını isteriz fakat etkinliklerden önceki ölçümlerimizde 50 kişinin ideal olduğunu gördük şimdilik. Daha fazla kişinin olması bazı kişilerin bilgisayarının kaldıramamasına neden olacaktı. O yüzden bu şekilde gerçekleştirdik.Kullgeretta yazdı:Sayın Zembekoğlu'na katılıyorum ancak . Siz dostlarımız için tek çözüm 50 kişi sınırının 100 veya daha yüksek seviyelere çekilmesi olacak herhalde . Tabiiki bunun içinde etkinliğin yapıldığı salonumuzun genişletilmesi gerekecektir doğal olarak .
Biliyorum Sayın Zembekoğlu ,
Mutlaka böyle bir durum oldugunu önceden tahmin ettim ve kendimi öyle hazırladım
NewKULL
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
peki etkinlik mart ayındada sürecek mi??
Valla beyazköşkte hep plusu olanlar veya ünlü paralı olanlar alınmış garip :S
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bilinmez yazdı:Valla beyazköşkte hep plusu olanlar veya ünlü paralı olanlar alınmış garip :S
yönetim zaten zenginlerden rüşvet alıyor parasını yiyor diymi onları oraya cıkaranda o adamlar dimi kardeşim konus ohh tüm gerçekleri anlat . x:D