JeweL'den Birkaç Vs. Taktikleri

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

JeweL'den Birkaç Vs. Taktikleri

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Selamlar;

Şifacı Vs. Şifacı İçin Yetenek Dağılımı

İyileştirme 15
Şifa Bilgisi 15
Meditasyon 15
Çağrı 15
Karşınızdakinin itemleri hakkında bilginiz var ise Dirençleri ona göre veriniz.Örn;Element itemler giyiyorsa
Element Direnci 15
Eğer Max Hasar Giyiyorsa
Ruh Kalkanı 15
İyileştirme Çemberi 8(+5 var ise çemberi 13 yapabilirsiniz)

Şifacı vs. Şifacı'da hangi itemleri kullanmalıyım ?
Karşınızdaki Şifacı'nın itemleri hakkında bilginiz Yoksa Element+Max hasar kullanmanızı tavsiye ederim.Max hasar+Ard-Plevne vs. ise Zırhınızı 70'leyecek itemler takmanızı öneririm.

Şifacı vs. Büyücü

Asit 15
Asit Bilgisi 15
Zehir 15
Element Direnc 15
İyileştirme Çemberi 15
Çağrı 15 (veya Meditasyonada verebilirsiniz tercih sizin)
Meditasyon 8 (+5 var ise 13 yapabilirsiniz)

İyileştirmeye puan vermeye gerek duymadım.Direnciniz oldugu için İyileştirme Çemberi Sizi Ayakta Tutmaya Yetecektir.

İtemler'de ise Hayyan Cevriye veya varsa Hayyan+Shen Ko /Karakürk Gibi İtemler takabilirsiniz.

Şifacı vs. savaşcı

İyileştirme 15
Şifa bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Meditasyon 15
Size karşı AYI kullanacağı için;
Fiziksel Direnc 15
Çağrı 15
İyileştirme Çemberi 8(+5 yetenek puanınız varsa çemberi 13 yapabilirsiniz.)

Karşınızdaki savaşcı oldugu için küçümsememek gerekir ve bir an önce savaşcıyı yatırmaya çalısmanız gerekir.Bunun için Giyilebilecek en güzel itemler Yücelen+Ard Set ve Zırhınızı yüksek tutmak için için Yüc Solucan pant Yüc solucan Takı seti ve Centrion Zırh Giymeniz gerekir.Geriye kalanları ise Yüc Ard varsa güzeL olur yok ise Max hasar itemlerinizi giymenizi öneririm.

Dipnot;Çemberlitaş itemlerini dahil etmeden hazırlanan yetenek sistemidir.

Teşekkürler...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: JeweL'den Birkaç Vs. Taktikleri

Mesaj gönderen trapzone1 »

Şifacı vs. Büyücü

Asit 15
Asit Bilgisi 15
Zehir 15
Element Direnc 15
İyileştirme Çemberi 15

İyileştirmeye puan vermeye gerek duymadım.Direnciniz oldugu için İyileştirme Çemberi Sizi Ayakta Tutmaya Yetecektir.

İtemler'de ise Hayyan Cevriye veya varsa Hayyan+Shen Ko /Karakürk Gibi İtemler takabilirsiniz.

hepsi güzel doğruda hayyan solucan itemde giymelisin . büyücü fizikselci olursa zırhında düşük olursa vay haLine ;)

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen trapzone1 »

çağrıyı alıp ruh kalkanı 15 yaparsan iş görür.

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
xMETAMORFOZx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xMETAMORFOZx »

Şifacı Savaşcı vs si tamamiyle yanLıs. Fiziksel dirence 15 verirsen yenilirsin kanatma hasardan cok şifacınnın şifa basmasını engelliyo 5 bin basıyosa misal 3 bin basıyo bunu önlemek içinde 15 puan büyü bozmaya verilir. DİKKAT VE DURDURMAYIDA bozabilirsin şansıın varsa ama kesnlikle fiziksele verilmez..

xMETAMORFOZx
xMTMRFZx
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

büyüye ws atarken ben normal şifa modda kesiyorum aç dirençleri tank maxları sal kangalı allah ne werdiyse :D
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

tokyo2drift yazdı:Selamlar;

İyileştirme 15
Şifa Bilgisi 15
Meditasyon 15
Çağrı 15
Karşınızdakinin itemleri hakkında bilginiz var ise Dirençleri ona göre veriniz.Örn;Element itemler giyiyorsa
Element Direnci 15
Eğer Max Hasar Giyiyorsa
Ruh Kalkanı 15

Karşınızdaki Şifacı'nın itemleri hakkında bilginiz Yoksa Element+Max hasar kullanmanızı tavsiye ederim.Max hasar+Ard-Plevne vs. ise Zırhınızı 70'leyecek itemler takmanızı öneririm.

Şifacı vs. Büyücü

Asit 15
Asit Bilgisi 15
Zehir 15
Element Direnc 15
İyileştirme Çemberi 15

Şifacı vs. savaşcı

İyileştirme 15
Şifa bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Meditasyon 15
Fiziksel Direnc 15
Çağrı 15

Karşınızdaki savaşcı oldugu için küçümsememek gerekir ve bir an önce savaşcıyı yatırmaya çalısmanız gerekir.Bunun için Giyilebilecek en güzel itemler Yücelen+Ard Set ve Zırhınızı yüksek tutmak için için Yüc Solucan pant Yüc solucan Takı seti ve Centrion Zırh Giymeniz gerekir.Geriye kalanları ise Yüc Ard varsa güzeL olur yok ise Max hasar itemlerinizi giymenizi öneririm.

Teşekkürler...

Çemberlitaş İtemlerini Dahil etmesen bile ;

Büyücü olarak Fevzi Vahşi Set + Nadide m2.5 Fiziksel Koruyucu gözlük + dirençleri asit ve zehire pay edip 3lü yetenek kombinasyonuyla Rahatlıkla seni kesebilirim .
Ayrıca Yetenek dağılımların çok sıradan İyileştirme çemberine uzunca bir süre güldüm.
Hiç kimse Forumda veya oyunla ilgili paylaşım yapılan sitelerde yetenek kombinasyonu falan aramasın deneyerek öğrenmek uygulamak en iyisi. Diğer şekilde yeteneği anlamadan attığınız Vs de ne yaptığınızı çözemezsiniz. Büyük ihtimalle de yenilirsiniz.
He tüyo İsteyen olursa;
Vs de önemli olan Ne item ne yetenek .(dirençler etkili olabiliyor tabi neyse )
Önemli olan tuşların şifresini çözebilmek.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen konfucyusss »

İyileştirme 15
Şifa Bilgisi 15
Meditasyon 15
Çağrı 15
Element Direnci 15
Eğer Max Hasar Giyiyorsa
Ruh Kalkanı 15

Şifacı vs. Büyücü

Asit 15
Asit Bilgisi 15
Zehir 15
Element Direnc 15
İyileştirme Çemberi 15

Şifacı vs. savaşcı

İyileştirme 15
Şifa bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Meditasyon 15
Fiziksel Direnc 15
Çağrı 15

Teşekkürler...

Herkes artık bir yetenek sistemidir paylaşıp gidiyor... bu ne iştir anlamadım ondan yetenek sistemi bundan yetenek sistemi. yanlız ilginç olan birşey paylaştığı bu yetenek sistemini nasıl kullanacağını bilmiyor. veya şifacının yeteneklerinin ne işe yaradığını bilmiyor.

büyücüye karşı çembere 15 puan verip iyileştirme bilgisine hiç puan vermezsen 1 sefer çemberi açmaya kalktığında yaklaşık 30 kudret harcayacağın aşikar ama bilmemek böyle birşey olsa gerek.

şifacıya karşı OkO'da rakip şifacı sadece max giyerse ruh kalkanına puan ver gibi bir düşünce olmaz olamaz çünkü ruh kalkanı sadece zırh vermez yanında saldırı ve savunmada verir. rakip şifacı baş ağrısı, gürz gibi ağır (ezici sınıf silahlar) kullanıyorsa zırhın yüksek olması muhakkaktır. rakip şifacı arsenik set giyiyorsa direnç yücelen set giyiyorsa ruh kalkanı değil olay...

savaşçıya karşı OkO'da eğer büyü bozmayı kullanmıyorsan ilk durdurmada yere yatman muhtemel...

tabi bunları bilmen için şifacı yeteneklerinin ne işe yaradığını bilmen lazım. e şifacı yeteneklerinin ne işe yaradığınıda bilmiyorsan böyle copy + paste başlığada benden yetenek dağılımı dersin paylaşırsın...

neyse lafı uzatmaya gerek yok... çok kötü yetenek dağılımları olduğunuda belirtmeme gerek yok... şifacıyı biraz araştırmanı tavsiye ederim.

konfüçyüs

Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Alper Abi, Ruh Kalkanı konusunda aynı şeyleri söylemişiz :) viewtopic.php?f=17&t=6480&start=40

Büyücüye karşı İyileştirme, Şifa Bilgisi ve İyileştirme Çemberi kullanmıyorum. Büyücünün enerjisi düşük olduğu için gerek yok. Büyücü seni öldüremez. Kullandığım yetenek dilimi;

15 Asit
15 Asit Bilgisi
15 Zehir
15 Ruh Kalkanı
15 Element Direnç
15 Çağrı
10 Medit

Sanırım böyleydi. Uzun zamandır büyücü kesmedim asitci olarak o yüzden hatırlamıyorum. Dirençlerini buza yatıracaksın. Neden?

Büyücü sana 2 çeşit saldırabilir. Buz-Elektrik ve Meteorit-Elektrik. Ne Ruh Kalkanı, ne Buz direnci ne de Element Direnç yeteneğin boşa gitmez.

Şifacıya karşı Element + Max Hasar demişsin. Öyle efsuna sahip bir eşya bilmiyorum. Yücelen Ekolü Mesmer Modeli Kral Hint Sopası satan varsa söylesin alayım. Şifacı vs.sinde Ruh Kalkanı ve Fiziksel Direnç şart. Ashab-ı Kehf kullanan birisine karşı Yücelen Ardenneler Asa ile VS attım. Açık ara kazandım. Adam Ashab + Centurion Set ile bana vurabileceğini sandı. Ama Mesmer Plevne Ceket + 15 Ruh Kalkanı (Savunması bu hususta önemli) + 15 Puan Fiziksel Direnç vardı. Mesmer + Direnç Zehir yüzük giymiştim. Özetle; Centurion da giyse Ruh Döven de giyse o adam işi bilmediği için beni kesemeyecekti. Kesemedi de.. Sonra da "sana zehir vurmuyor" dedi :)

Savaşçıya karşı Meditasyon kullanmamanı tavsiye ederim. Zira savaşçı senin kudretini çok zor bitirir. "Ayı salar bitirir" diyeceksin. Ayı salarsa ve sen onun kanatmasını bozmazsan zaten Meditasyon 30 Puan (!) olsa dahi kurtaramaz seni. O yüzden şu Meditasyonu bir kenara bırak. Ayrıca Fiziksel Direnç seni ne Kanatma'dan, ne de Max Hasar'dan korur.

Bir hevesle bu konuyu açtığını düşünüyorum ancak bence zayıf bilgin var. En önemlisi ise hiç tecrübe, deneyim kazanmamışsın. Biraz daha üzerine çalışıp hatalarını düzeltmeni dilerim. Benden önce Alper Abi'nin (konfüçyüs) tavsiyelerini dinlemen zaten şart. :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

konfucyusss yazdı:

İyileştirme 15
Şifa Bilgisi 15
Meditasyon 15
Çağrı 15
Element Direnci 15
Eğer Max Hasar Giyiyorsa
Ruh Kalkanı 15

Şifacı vs. Büyücü

Asit 15
Asit Bilgisi 15
Zehir 15
Element Direnc 15
İyileştirme Çemberi 15

Şifacı vs. savaşcı

İyileştirme 15
Şifa bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Meditasyon 15
Fiziksel Direnc 15
Çağrı 15

Teşekkürler...

Herkes artık bir yetenek sistemidir paylaşıp gidiyor... bu ne iştir anlamadım ondan yetenek sistemi bundan yetenek sistemi. yanlız ilginç olan birşey paylaştığı bu yetenek sistemini nasıl kullanacağını bilmiyor. veya şifacının yeteneklerinin ne işe yaradığını bilmiyor.

büyücüye karşı çembere 15 puan verip iyileştirme bilgisine hiç puan vermezsen 1 sefer çemberi açmaya kalktığında yaklaşık 30 kudret harcayacağın aşikar ama bilmemek böyle birşey olsa gerek.

şifacıya karşı OkO'da rakip şifacı sadece max giyerse ruh kalkanına puan ver gibi bir düşünce olmaz olamaz çünkü ruh kalkanı sadece zırh vermez yanında saldırı ve savunmada verir. rakip şifacı baş ağrısı, gürz gibi ağır (ezici sınıf silahlar) kullanıyorsa zırhın yüksek olması muhakkaktır. rakip şifacı arsenik set giyiyorsa direnç yücelen set giyiyorsa ruh kalkanı değil olay...

savaşçıya karşı OkO'da eğer büyü bozmayı kullanmıyorsan ilk durdurmada yere yatman muhtemel...

tabi bunları bilmen için şifacı yeteneklerinin ne işe yaradığını bilmen lazım. e şifacı yeteneklerinin ne işe yaradığınıda bilmiyorsan böyle copy + paste başlığada benden yetenek dağılımı dersin paylaşırsın...

neyse lafı uzatmaya gerek yok... çok kötü yetenek dağılımları olduğunuda belirtmeme gerek yok... şifacıyı biraz araştırmanı tavsiye ederim.

konfüçyüs

Üstad gerekenleri söylemiş denecek bir şey yok :)
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

yaklaşık Kendı kendıme 5 sene Şifacıyla urastım Kuklacı Sunucusunda Bi Dönem Asıt denedım bı donem zehır bı donem Ok larda denedım kımsenın taktıklerını vb denemedım ama bır gun forumda Konfucyusun taktıklerını okurken yaptım şeylerı okudum resmen yanı anLıcanız sıfa konusunda konfucyusu dıkate alın hıç bır zaman yanılmazsınız ve karekterden zevk alırsınız herkese boL mevlana yerıne Ruh doven hidro sıyanur ıtemler :)))
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]

“Şifacı” sayfasına dön