SAYGILARIMLA
Sancak Sunucusu Sakinlerine !
Sancak Sunucusu Sakinlerine !
Arkadaşlar çoğumuzun bilipte korkudan yanına yaklaşamadıgı bi gerçek var o da şudur ki biz bu oyuna zamanımızı , paramızı yeri geliyo hayatımızı ortaya koyarak oynuyoruz ve coğu zamanda bu oyun bizi gerçek hayattan alıp ne idüğü belirsiz bi aleme uzaklaştırıyor . Mahallede bi velet var benden gördü oyuna başladı cocuk benden plus istiyo abi diyo plusum bitti diyo akçe yok diyo 2500 lük yolla diyo şimdi bu cocuga ne denir cocuk daha okula gitmiyo ama akce akce diye pesimde dolanıyo ayrıca şu da bi gercek ki bu oyunda günde yaklasık 15 saat online biri olarak söylüyorum oyunun başından kalkınca mala baglıyorum bazen altta 2 saatir oyundasınız lütfen saglıgınız icin mola verin diyor ben cok üzülüyorum 15 saat nerde 2 saat nerde
Bazen mahalledeki kafeye gidiyorum sırf evden dışarı cıkıp bişiler yapıyım diye yapacak bişi yok gidip ikv oynuyorum :lol: ha yaptıgım cok mu iyi bişe hayır ama ister istemez yapıyorum cünkü bagımlısı olmuşum
ops: burdan yönetime sesleniyorum bu oyunda gecirdigim vakit çarlar falan hepsi size kalsın sırf aldıgım akcelerin parasını verin ben bu oyunu bırakırım lütfen eger benim gibi bi genci hayata döndürmek istiyosanız lütfen yardımcı olun
annem diyo ki oğlum azcık matematik calıs ben napıyorum ikv ye giriyorum koordinatlar degiştikce toplama cıkarma işlemi yapıyorum :geek: ama sınıftaki en iyi matematik bende
Daha fazla uzatmadan son sözümü sölicem PİŞMANIM bu oyunu başladıgım güne lanet olsun ! eger sizde benim gibi düşünüyosanız düşünün a** banane ne düşünoysanız ama hadi lan ordan liseli ergen diyosanız da yine yapacak bişe yok mevlana ne demiş hakkımda ne düşünüyosanız Allah size 2 katını versin la mevlana deyince aklıma mevlana zırh geliyo düşüremedim ürettim qq sonra 2 stu sonra düştü bende hayata küstüm neyse iyi geceler vaktinizi aldıysam özür dilerim
SAYGILARIMLA
SAYGILARIMLA
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sancak Sunucusu Sakinlerine !
Sana tavsiyem; çarlarını sil, oyunu da sil, foruma da daha girme.. Kısacası oyun hayatına zarar veriyorsa oyundan uzak dur. Bir oyuna sıkıştırma yaşamını. Hayatında başarılar dilerim..dbooy yazdı:Arkadaşlar çoğumuzun bilipte korkudan yanına yaklaşamadıgı bi gerçek var o da şudur ki biz bu oyuna zamanımızı , paramızı yeri geliyo hayatımızı ortaya koyarak oynuyoruz ve coğu zamanda bu oyun bizi gerçek hayattan alıp ne idüğü belirsiz bi aleme uzaklaştırıyor . Mahallede bi velet var benden gördü oyuna başladı cocuk benden plus istiyo abi diyo plusum bitti diyo akçe yok diyo 2500 lük yolla diyo şimdi bu cocuga ne denir cocuk daha okula gitmiyo ama akce akce diye pesimde dolanıyo ayrıca şu da bi gercek ki bu oyunda günde yaklasık 15 saat online biri olarak söylüyorum oyunun başından kalkınca mala baglıyorum bazen altta 2 saatir oyundasınız lütfen saglıgınız icin mola verin diyor ben cok üzülüyorum 15 saat nerde 2 saat nerdeBazen mahalledeki kafeye gidiyorum sırf evden dışarı cıkıp bişiler yapıyım diye yapacak bişi yok gidip ikv oynuyorum :lol: ha yaptıgım cok mu iyi bişe hayır ama ister istemez yapıyorum cünkü bagımlısı olmuşum
ops: burdan yönetime sesleniyorum bu oyunda gecirdigim vakit çarlar falan hepsi size kalsın sırf aldıgım akcelerin parasını verin ben bu oyunu bırakırım lütfen eger benim gibi bi genci hayata döndürmek istiyosanız lütfen yardımcı olun
annem diyo ki oğlum azcık matematik calıs ben napıyorum ikv ye giriyorum koordinatlar degiştikce toplama cıkarma işlemi yapıyorum :geek: ama sınıftaki en iyi matematik bende
Daha fazla uzatmadan son sözümü sölicem PİŞMANIM bu oyunu başladıgım güne lanet olsun ! eger sizde benim gibi düşünüyosanız düşünün a** banane ne düşünoysanız ama hadi lan ordan liseli ergen diyosanız da yine yapacak bişe yok mevlana ne demiş hakkımda ne düşünüyosanız Allah size 2 katını versin la mevlana deyince aklıma mevlana zırh geliyo düşüremedim ürettim qq sonra 2 stu sonra düştü bende hayata küstüm neyse iyi geceler vaktinizi aldıysam özür dilerim
SAYGILARIMLA![]()
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
Kendine başka uğraşlar başka arkadaşlar bulmalısın, yanlış anlamanı istemem ama bu bağımlılığından kurtulmak için psikoloğa bile başvurabilirsin. Oyun senin için boş vakitlerinde bir eğlence aracı olmaktan öteye gitmemeli; ama görüyorum ki senin hayatın olmuş, liseli olman ya da olmaman pek bir şey fark etmez. O sadece incide uydurulmuş şaka yollu bir hitap, burda önemli olan senin hayatın, bence kendince bir oturup düşünmelisin, belkide İKV oynayarak dışarı çıkmayıp hayatının aşkıyla tanışma fırsatını kaçırdın. Bu sadece bir örnek ama başka bir sürü fırsat kaçırmış olabilirsin. Mesela biz de giriyoruz oyuna lâkin ben oyuna girdiğimde bile bölgeden, savaştan çok arkadaşlarımla muhabbetin peşine düşüyorum. Bu bile bir sosyalliktir. Ayrıca oyunda yapmak zorunda olduğum bir görev olmadığından böyle bir zorunlulukta hissetmiyorum. Hem kitap oku bence, belki çok entellektüel bir düşünce gibi gelebilir, ben de zorunluluktan başlamıştım kitap okumaya ama şu an müptelasıyım mesela. Hayatımda büyük bir yeri dolduruyor. Kitap okumaya başlaman için Ahmet ALTAN'ın ''ALDATMAK'' adlı kitabını tavsiye bile edebilirim. Şimdi belki de bu ne çok konuştu diyorsun ama öğretmenlik okuyorum şu anda; sanırım çok konuşmak bende olmak zorunda. Öncelikle kendin için, sonra başkaları için yaşaman dileği ile. Benim tavsiyem bu kadar kâle alırsan benim için ne büyük mutluluk.dbooy yazdı:Arkadaşlar çoğumuzun bilipte korkudan yanına yaklaşamadıgı bi gerçek var o da şudur ki biz bu oyuna zamanımızı , paramızı yeri geliyo hayatımızı ortaya koyarak oynuyoruz ve coğu zamanda bu oyun bizi gerçek hayattan alıp ne idüğü belirsiz bi aleme uzaklaştırıyor . Mahallede bi velet var benden gördü oyuna başladı cocuk benden plus istiyo abi diyo plusum bitti diyo akçe yok diyo 2500 lük yolla diyo şimdi bu cocuga ne denir cocuk daha okula gitmiyo ama akce akce diye pesimde dolanıyo ayrıca şu da bi gercek ki bu oyunda günde yaklasık 15 saat online biri olarak söylüyorum oyunun başından kalkınca mala baglıyorum bazen altta 2 saatir oyundasınız lütfen saglıgınız icin mola verin diyor ben cok üzülüyorum 15 saat nerde 2 saat nerdeBazen mahalledeki kafeye gidiyorum sırf evden dışarı cıkıp bişiler yapıyım diye yapacak bişi yok gidip ikv oynuyorum :lol: ha yaptıgım cok mu iyi bişe hayır ama ister istemez yapıyorum cünkü bagımlısı olmuşum
SAYGILARIMLA![]()

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
Arkadaşlar anlamadıgınız nokta şu tamam oyun beni bi noktaya kadar etkiledi şu an oyunu bırakmak benim için sorun degil lakin oyuna yatırdıgım paraların haddi hesabı yok ben o paraları şu an cebime koysam altıma araba çekerim :shock: AteşCan arkadaşımız oyunda cok kaldıgım icin sanırım sen beni asosyal sandın yeri geliyo en büyük sosyallikleri ben yapıyom ha ögretmenlik okuyorum diye de hava atmanın bi lüzumu yok birader yinede sagol onerilerin icin ama o önerdigin kitab hoşuma gitmedi ben daha cok deneme tarzı romanlar okurum
Bu arada Üni. ye bi geciim tüm liselilerle dalga gecicem :lol: neyse yine cok yazdım umarım beni anlamışsınızdır Ha şunuda söyleyim ateşcan klavyeden sosyallik olmaz kardeş sen ne kadar icini rahatlatırsan rahatlat sende o oyunun bagımlısısın üni.den geliyon eve direk oyuna geciyosun tahmin edebiliyorum :lol: :idea:
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
Keşke hava atacak bir bölüm okusam da hava atabilsem; öğretmenliğin abartılacak hiçbir yanı yok doktorluk olsa avukatlık olsa tamam diyeceğim. Ayrıca hata etmişim sana akıl vermekle, bariz liselisin. Akıl verende kabahat vallahi kimseye iyilik yaramıyor. En büyük sosyallikleri oyunun başından kalkmayıp nasıl yaptın, 15 saat onlineydin 6 saat de okul desek, 21 saat yapar 3 saat kalıyor onu da uyusan; demekki rüyanda yapıp avuttun kendini. Bundan sonra kimseye iyi niyetli davranmayacağım, yüzünü verince astarını istiyor liseliler. Ayrıca oyunun bağımlısı olup olmadığımı ayırt edecek kadar zihnim açık sen beni düşünme önce hayatını kurtardbooy yazdı:Arkadaşlar anlamadıgınız nokta şu tamam oyun beni bi noktaya kadar etkiledi şu an oyunu bırakmak benim için sorun degil lakin oyuna yatırdıgım paraların haddi hesabı yok ben o paraları şu an cebime koysam altıma araba çekerim :shock: AteşCan arkadaşımız oyunda cok kaldıgım icin sanırım sen beni asosyal sandın yeri geliyo en büyük sosyallikleri ben yapıyom ha ögretmenlik okuyorum diye de hava atmanın bi lüzumu yok birader yinede sagol onerilerin icin ama o önerdigin kitab hoşuma gitmedi ben daha cok deneme tarzı romanlar okurumBu arada Üni. ye bi geciim tüm liselilerle dalga gecicem :lol: neyse yine cok yazdım umarım beni anlamışsınızdır Ha şunuda söyleyim ateşcan klavyeden sosyallik olmaz kardeş sen ne kadar icini rahatlatırsan rahatlat sende o oyunun bagımlısısın üni.den geliyon eve direk oyuna geciyosun tahmin edebiliyorum :lol: :idea:

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Yani mevlanın bir sözünden konuyu nasılda ikv e getirdiysen artıkdbooy yazdı:Arkadaşlar çoğumuzun bilipte korkudan yanına yaklaşamadıgı bi gerçek var o da şudur ki biz bu oyuna zamanımızı , paramızı yeri geliyo hayatımızı ortaya koyarak oynuyoruz ve coğu zamanda bu oyun bizi gerçek hayattan alıp ne idüğü belirsiz bi aleme uzaklaştırıyor . Mahallede bi velet var benden gördü oyuna başladı cocuk benden plus istiyo abi diyo plusum bitti diyo akçe yok diyo 2500 lük yolla diyo şimdi bu cocuga ne denir cocuk daha okula gitmiyo ama akce akce diye pesimde dolanıyo ayrıca şu da bi gercek ki bu oyunda günde yaklasık 15 saat online biri olarak söylüyorum oyunun başından kalkınca mala baglıyorum bazen altta 2 saatir oyundasınız lütfen saglıgınız icin mola verin diyor ben cok üzülüyorum 15 saat nerde 2 saat nerdeBazen mahalledeki kafeye gidiyorum sırf evden dışarı cıkıp bişiler yapıyım diye yapacak bişi yok gidip ikv oynuyorum :lol: ha yaptıgım cok mu iyi bişe hayır ama ister istemez yapıyorum cünkü bagımlısı olmuşum
SAYGILARIMLA![]()
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Bİlgisayarsız zaman mı geçer be kardeş ne ettin sen abi ya a*k bana dyosunuz ama hepinizde var bu biliyorum yalnz degilim ! Ayrıca ateşcan sen ogretmenlık okuyorum diyosun ama daha ne dedigini bilmiyosun bana geldin burda büyüklük,bimişlik,artislik ne varsa tasladın keşke reelde de böyle konusup konusamadıgını bi görsem lan ! sana dicem ki konuş dicem ama eger bi konusamazsan seni o çeneni bi daha laf konusamıcak bi hale getirecem bunu sen istedin cünkü üstünüzü başınızı lonca dizdi oyunda sanki bilmiyoruz AteşGoriotBaba denen şahsiyet bu loncayı adam edebilmek icin evini arabasını sattı be bilmiyoruz sanki neyse daha fazla uzatmıcam . Ama ws gel dersende her zaman kurt magara önüdür benim mekan beklerim ayık olun
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Anladığım kadarıyla sana karşı söylenen şeyleri olgun bir şekilde kavramaktan ziyade, çocuk gibi bana laf attı hemen buna saldırgan tavırda bir şeyler yazayım düşüncesini taşımaktasın. Loncamızın kimse ile bir derdi yok, kimsenin seninle uğraşacak vakti de yok. Boşuna gereksiz polemik yaratmana gerek te yok anlayacağın. Çarının ismini dahi bilmiyorum fakat en güçlü sensin, vs de hepimizi yenersin. Kesme kesilme gibi bir derdimiz de yok. Kısacası senin kalemin değiliz kardeşim, bilmem anlatabildim mi..dbooy yazdı:Bİlgisayarsız zaman mı geçer be kardeş ne ettin sen abi ya a*k bana dyosunuz ama hepinizde var bu biliyorum yalnz degilim ! Ayrıca ateşcan sen ogretmenlık okuyorum diyosun ama daha ne dedigini bilmiyosun bana geldin burda büyüklük,bimişlik,artislik ne varsa tasladın keşke reelde de böyle konusup konusamadıgını bi görsem lan ! sana dicem ki konuş dicem ama eger bi konusamazsan seni o çeneni bi daha laf konusamıcak bi hale getirecem bunu sen istedin cünkü üstünüzü başınızı lonca dizdi oyunda sanki bilmiyoruz AteşGoriotBaba denen şahsiyet bu loncayı adam edebilmek icin evini arabasını sattı be bilmiyoruz sanki neyse daha fazla uzatmıcam . Ama ws gel dersende her zaman kurt magara önüdür benim mekan beklerim ayık olun![]()
Selametle..
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Merhaba,
Arkadaşlar gerek Oyun gerek Forum içerisinde anlamsız münakaşaları bırakalım ve birbirimize faydalı olmaya çalışalım.
Kural Koyucu Der ki;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi Forumlar...
Arkadaşlar gerek Oyun gerek Forum içerisinde anlamsız münakaşaları bırakalım ve birbirimize faydalı olmaya çalışalım.
Kural Koyucu Der ki;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi Forumlar...
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!