Sevişriken en önemli nokta...
-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Sevişriken en önemli nokta...
Ya sıkıldım artık kendi konularım 5 dakikada buharlaştırıloyordu ancak Teşkilat genel Sohbet kanalında insanlar birbirlerine sövüyor, sahte hesaplardan birbirini karalıyor. Aylarca haftalarca moderasyon uygulanmıyor. Teşkilat kanallarından kim sorumluysa lütfen biraz daha özveri.
Re: Sevişriken en önemli nokta...
Merhaba;
Öncelikle forum kuralları madde 4. ü hatırlatmak isteriz.
Bakınız: 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir.)
Buna istinaden konunuzu kilitliyoruz ayrıca sizi rahatsız eden iletileri sağ üst köşede yer alan ''İletiyi Rapor Et'' ikonunu kullanarak şikayet edebilirsiniz.
Bilgi ve Dikkatinize.
Öncelikle forum kuralları madde 4. ü hatırlatmak isteriz.
Bakınız: 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir.)
Buna istinaden konunuzu kilitliyoruz ayrıca sizi rahatsız eden iletileri sağ üst köşede yer alan ''İletiyi Rapor Et'' ikonunu kullanarak şikayet edebilirsiniz.
Bilgi ve Dikkatinize.