NERULL BEYE'E SİTEM!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
IXtantanIX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

NERULL BEYE'E SİTEM!

Mesaj gönderen IXtantanIX »

Buraya yazıyorum çünki isteğim destekten karşılanmadığı gibi sizede ulaşılmıyor.Bu olayla alakalı ilk önce sizle facebook adresinden ulaşmaya çalıştım.Sebebi savunmamın hassas noktalara işaret etmesiydi.Bana dönmediniz.Size savunma dosyamı yolladım yine dönmediniz.Desteğe adınıza mail attım yine dönmediniz.Desteğe yolladım bana yolladıkları cevap tatminkar değil ve kimse bana 999 gün cezaya tabi tutulma sebebini açıklayıcı mail yollamadı.999 gün hapis cezasını, hileli iksir satmanın cezası diyemiyeceksiniz çünki bana bunu satanda size devamlı belirtmiş üstelik bu nedenle banladığınız hatta oyunda satışı yasak olan epini satın alan bide kopyalısını dahi ertesi gün banlarını açtınız.Şimdi benim bu 999 gün hapis cezası alan hesabımın bu cezayı alma sebebini sizde olan iletişim maileme yollamanızı istiyorum,sebebini net öğrenirsem olayın sonuçlandırılmasında bende size yardımcı olayımki artık bunla uğraşmayalım.Bunu yapnın saklanması sizide rahatsız ediyordur.Yada desteğe söyleyin yollasınlar çünki gerekçeli kararı yollamıyorlar.Ve bırakın iksiri daha beterini yapan fıstık gibi dolanıyor.Ben net bilim neyle suçlanıyorum ona göre önümüze bakalım.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: NERULL BEYE'E SİTEM!

Mesaj gönderen Buhara »

bu kaçıncı konu
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Arkadaşım lütfen bu konuyunun suyunu çıkarma.Hatasız kul olmaz deyip geç ban cezan kalktı bildiğime göre yeter artık lütfen rica ediyorum.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

suyunu çıkarma = ocipres. kardes hakket yeter ya, neyin peşindesin anlamadım ki. tamam banlandı çarın hata yaptılar falan falan ama gereksiz gereksiz bir sürü konu açmana sebep degil, sadece kirlilik yaratıyosun o kadar. birde cok bilmiş tavırlar içerisinde yazman yokmu cok güldürüyosun beni :) neyse sen devam et aglamaya açarlar inşallah çarını :D
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Mortal sen destek olman yerde köstek olursan açılmaz işte. Herneyse yarın öbürgün başına birşey gelire yalnızsın.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Konuyla ilgili bilgilendirme halihazırda IKV Destek Takımı mail adresi üzerinden detaylı olarak mail adresine gönderildi.

Konu açmadan önce mail adresini kontrol etmeni tavsiye ederiz.

Oyuncularımızın bilgi edinmek veya birbirleriyle paylaşımda bulunmak amacıyla girdikleri İKV forumumuzu da lütfen benzer konularla kirletmeyelim

Bu konu bir daha açılmamak üzere kilitlenmiştir.

Saygılarımla
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön