[Başlık Düzeltilmiştir.]
[Başlık Düzeltilmiştir.]
Az once junon kestik herkeze torba verdi bana vermedi kimseyede zırh vermedi belkide bana verecekte lütfen şu hatayı düzeltin daha oğlen 1 hafta yağma arttırıcı aldım yardımmmmmmmmmm
#DirenİKV
Re: Gm ler size hakkımı haram ediom girin okuyun
sürüyle junon atıom zırh düşmüo anlıyomda torbada vermiyo :SSS
#DirenİKV
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Para kazanma derdinde GM ler Cok beklersin Yazarlar. Oyuncuyu Düşünenmi var sanki 
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Grubun tamamına ödül verdiği ve size vermediğini ifade ediyorsunuz, böyle bir olasılık ancak oyun hatası sonucu olabilir lütfen ilgili karakterin adını ve bu hatanın oluştuğu saati yazarmısınız.
Grubun tamamına ödül verdiği ve size vermediğini ifade ediyorsunuz, böyle bir olasılık ancak oyun hatası sonucu olabilir lütfen ilgili karakterin adını ve bu hatanın oluştuğu saati yazarmısınız.
Koray YAR
Tazılardan inerken vermiştir torbayı sen fark etmeyip inmeye devam etmişsindir.
ben 3 canda fln atıldım yukarı nası olsa keselerde diye fazla hareket etmedim ve ayrıca yanımda 3 arkadaşımda vardı 10 kere inip çıktım acaba kaldımı fln die ama yok
#DirenİKV
Karakterimin adı : Dumanxpatron
olaysaati 20:18 20:20 fln
olaysaati 20:18 20:20 fln
#DirenİKV
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Bu durumun oluşmasında iki sebep vardır 1. si torba düşmüştür lakin siz bunu farkedememeşsinizdir, 2. si ise Boss un kesildiği anda oyundan düşmüş olabilirsiniz ve bu durumda torba alamamanız çok normal bir durum. Eğer bir oyun hatası olsa tüm grubu etkiler ve hiçbir oyuncuya torba düşmezdi.
Başlığı düzeltiyor ve açtığınız konu başlıklarını daha özenli seçmenizi öneriyorum.
İyi Forumlar.
Bu durumun oluşmasında iki sebep vardır 1. si torba düşmüştür lakin siz bunu farkedememeşsinizdir, 2. si ise Boss un kesildiği anda oyundan düşmüş olabilirsiniz ve bu durumda torba alamamanız çok normal bir durum. Eğer bir oyun hatası olsa tüm grubu etkiler ve hiçbir oyuncuya torba düşmezdi.
Başlığı düzeltiyor ve açtığınız konu başlıklarını daha özenli seçmenizi öneriyorum.
İyi Forumlar.
Koray YAR