ÖNERİ TÜM OYUNCULAR İCERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ÖNERİ TÜM OYUNCULAR İCERİ

Mesaj gönderen nuriali68 »

Selamlar arkadaşlar yüzlercekez junon kenan stuart v.b bosslar kesipte sadece madalya ile dönenler için bende bunlardan biriyim neyse konuya gelelim... Benim önerim her boss un kendine ait bir madalyası olmalı ve bunlar aktarırlmamalı orneğin ben en az 50 junon kesmişimdir ama hiç zırh düşmedi ben aldığım 50 madalya ile npc ye gidip rastgele bir zırh alma ihtimalim olmalı 75 de olabilir 100 de bu item sorunu anca böyle çözülür. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler selametle...
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: ÖNERİ TÜM OYUNCULAR İCERİ

Mesaj gönderen nuriali68 »

:idea: :idea: :idea:
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

bu tarz gördüğüm konulara yazıyorum ;
yönetim bizim bu isyanlarımızı gördü ancak junon kenan için böyle bir uygulamaya gidemediler onun yerine yeni bölgeye yani çemberliye reçete uygulaması getirdiler... böylelikle düşmüyorsa üretme alternatifi geldi..e tabi üretimide öyle basit olmamalıydıki o kadar emek verenin emeği çöp olmasın...

sözün özü yönetim bizi duydu.. belki beğendik belki beğenmedik ama bir çözüm sundu..
junon ve kenandan ümidim yok bir güncelleme geleceğine dair.. ama bu her boss a ait bir madalya işi gelecek bölgelerde neden olmasın...
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

KARAHAMZALI yazdı:bu tarz gördüğüm konulara yazıyorum ;
yönetim bizim bu isyanlarımızı gördü ancak junon kenan için böyle bir uygulamaya gidemediler onun yerine yeni bölgeye yani çemberliye reçete uygulaması getirdiler... böylelikle düşmüyorsa üretme alternatifi geldi..e tabi üretimide öyle basit olmamalıydıki o kadar emek verenin emeği çöp olmasın...

sözün özü yönetim bizi duydu.. belki beğendik belki beğenmedik ama bir çözüm sundu..
junon ve kenandan ümidim yok bir güncelleme geleceğine dair.. ama bu her boss a ait bir madalya işi gelecek bölgelerde neden olmasın...
Diyelim sen ve arkdaşın Çemberlitaş geldiğinden beri uğraşıyorsunuz.Sana bişey düşmemişken, arkadaşın üzerini tamamladı.Şimdi sen aylarca eşya düşürmeye çalışmışken, bunun üzerine bir de gidip maden çekip, tek tek eşya mı üreteceksin? Tabi üretebilirsin ama sen neden o kadar eşya düşürmeye çalıştın?
O üzerini tamamlarken senin suçun neydi ? Sonuçta sen de diğer grup üyeleri kadar zaman, para emek vs. harcadın. Sorun bundan kaynaklanıyor.

viewtopic.php?f=46&t=77610
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

yaklaşık 31. konu bu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön