Hırsızlık Olaylarının Sonucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Hırsızlık Olaylarının Sonucu

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

Öncelikle tüm oyunculara selamın aleyküm konuyu genel etkileşime açmamdaki amaç bütün oyuncuların ve başına bu tür olaylar gelen arkadaşlarımızın yararına olacagını düşündügün içindir.Tılsım sunucu açıldıgından bu yana orada oynamaktayım başıma bir çok hırsızlık olayı geldi fakat son hırsızlık olayı canımı fazlasıyla sıktıgı için yasal yollara başvurmayı göze aldım.07.02.2011 tarihinde tılsım sunucusunda şahsıma kayıtlı sobee hesabından 4 adet karakterim başka bir hesapa aktarmak suretiyle çalınmıştı.Olayın üstünden yaklaşık 2-3 ay geçmesine ragmen hesaplarımı ne hırsızdan ne yönetimden geri alamamıştım.Başıma gelen hırsızlık olayını bilen ve Eminönü sunucusunda mrnikotin nickiyle oynuyan ve birçok kişinin yakından tanıdıgı oguz abi (Oguzhan Tamer) bu olayla ilgili suç duyurusunda bulunmamın dogru olacagını söyledi ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılıgı Bilişim Şube Amirligine olayın üstünden yaklaşık 3-4 ay gibi bi süre geçtikten sonra başvurduk.Bilişim şubede bulunan görevliler ve yönetim ekibinin vermiş oldugu destek ile suçluların ortaya çıkması saglandı.Bilişim şubeden geçen gün aldıgımız telefonla bizi tekrar ifade vermek için emniyet genel müdürlügüne çagırdılar bugün gittigimizde ilginç bir tablo ile karşı karşıya kaldık ne yazıkki bu hırsızlık olayını yapan bir dostum çıktı ismini vermek istemiyorum ama böyle birşeyi ögrenmek beni oldukça üzdü.Nitekim böyle bir olayda suçlular bulunmuşken ve yapılacak tek şey davacı oldugumuzu bildirip gerekli cezalarını cekmelerini saglamaktı.Fakat bunu yapan kardeşim gibi sevdigim bir insan çıkınca davadan vazgeçmek zorunda kaldım.Hesaplarımı yönetimden talep etmedim çünkü bunu yapan kişiyi çok yakından tanıdıgım için telefonla aradım olayı anlattım suçunu kabul etti isterse hesaplarımı verebilcegini söyledi davadan vazgeçtikten sonra kendisini telefonla arıyarak üyelik bilgilerimi aldım.Olayın üstünden 9 ay gibi bir süre geçmesine ragmen hesaplarımdaki kayıplarlada olsa hesaplarıma kavuştum.Ben böyle olaylarla devletin ilgilenmiyecegini düşünerek 3-4 ay gibi bi süre olayın üstüne düşmedim fakat daha sonra gördüm ki sanalda olsa hırsızlık büyük bir suç ve çok agır cezaları var.Bu yüzden oyunda başına hırsızlık olayı gelen arkadaşlarım böyle olayları yabana atmayıp haklarını yasal yollarla arasınlar.Hırsızlık olayına karışan ve başkalarının hesaplarımı çalan kişiler nasıl olsa kimse birşey yapamaz hevesiyle hırsızlıga daha çok yelteniyorlar.Fakat siz biraz duyarlı olur hakkınızı benim gibi aramaya koyulursanız emin olunki hakkınızı alırsınız.Ayrıca siz hakkınızı yasal yollarla aramaya koyuldugunuz zaman hırsızlık olayları azalır belki ortadan kalkabilir.Çünkü hırsızlık sanalda olsa emniyet güçleri tarafından yabana atılmıyan bir konudur.Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok,eminönü sunucusunda Mrnikotin nickiyle oynayan (Oguzhan Tamer)' oguz abime vermiş oldugu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.Ayrıca yönetimdeki arkadaşlara ve bilişim şubede olayla ilgilenen görevlilere vermiş oldukları destek ve yürütmüş oldukları çalışmalardan dolayı TEŞEKKÜRÜ borç bilirim...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön