Al bide burdan yak

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Al bide burdan yak

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

Öncelikle Selamın aleyküm arkadaşlar bilindigi üzere sunucunun açıldıgı zamandan bu yana bu sunucuda oynamaktayım, daha önceleri bir çok sefer klan degişikligi yapsamda en son olarak lodos klanına girmiştim ve yaklaşık 3.5 yıldır bu klanda bulunmaktayım.Bugüne kadar savaşırken yada karşı klan üyelerinden birisini durduk yere kestigimde birçok tepkiyle karşılaşmıştım.Ama bu son karşılaştıgım tepki bu kadarda olmaz dedirtiyor,Xxdmx çarında Kasırgaxclau denen arz klanı üyesini savaşırken sancakta kestim ve çarda susturma vardı hiç bir şey yazamıyordum ve adam birşey yazamıyorum diye bölgeye aşşagıda gördügünüz yazıyı yazıyor Resim herşey bir yana yöneticiler bugüne kadar bagırıp duruyorlar klana giren oyuncular karşı klandan oyuncularından gelicek her türlü saldırıyı kabullenmiş olur diye kesilince yada karizmaları gidince adamlar kendilerini kaybediyor yok efendim itemlerimi çaldı yok efendim hırsızdır, ya siz kimsiniz ki ben sizin iteminizi çalayım,bu yüzden klana giriyosanız sancakta yada kalede 5-10 kişinin içinde ölmesinide kabulleniceksin,yada bankada otururken durduk yere kesilmeyide kabulleniceksin biz böyle biliyoruz böyle söylüyoruz ben durduk yere kesilmeyi kabullenemem diyorsan git mensup oldugun klanın muhafızına klandan ayrıl bu kadar basit...
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Team

Re: Al bide burdan yak

Mesaj gönderen HarbicocuK »

bunu diyen mantıgı aklım almıyor yaşarı iyi tanırım senin itemini çalacak kadar düşmedi hı item lazımsada söylesen verirdi yaşar :)
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Al bide burdan yak

Mesaj gönderen serserixemree »

arkadaşlar öncelikle Kasırgaxclau loncamıza mensup bi üyedir sizden özür diliyorum konunun kapatılmasını ricxa ediyorum

o arkadaş ile gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra uyarsıı verilecektir tabiki oda dinlenecektir öyle bişey varsa kanıt istenecektir. bu konunu kapatılması sizlerden en büyük ricam

SU DA SON SÖZÜMÜZ KASIRGAX LONCASINDAN HERHANGİBİ BİRİ VARSA LONCA SORUMLUSU İLE GÖRÜŞMENİZ TAVSİYE EDİLİR.

TEŞEKKÜRLER
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ

“Genel Sohbet” sayfasına dön