ŞANS DEGİL ADALET İSTİYORUZ.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ŞANS DEGİL ADALET İSTİYORUZ.

Mesaj gönderen Ceyeran »

Bir çok kişi bu konudan yakınıyor şansım yok bu oynadıgımız oyun tamamen bir şans oyunu halindedir sanki sayısal yada iddaa oynuyoruz tuhaf tuhaf totemler çıkarıyoruz yönetimin sayesinde...Bu yüzden oyuna acele adalet gerekli bence bir çok kişi bırakma noktasına geldi oyunu (bırakanları saymıyorum ;) ).Benim kendi düşündügüm bi sistem var burdan paylaşmak istedim yaparlar yapmazlar onlara kalmış birşey.Benim düşündügüm sistemde madencilik oyuncuları delirtmeyecek örnegin 20 mantar ile 1 gano 5 mantar ile bir sinek mantarı üretilebilecek böylece şansı olan degil bekleyip çeken kazanıcak.Bu durumda kimyacı sınıfı ortadan kalkar iksirler otomatlarda oyun parası ile 1ile 45 lwl arasında satılabilir.Yönetimide düşünüyorum maden artırıcılarda %100 artırıcı olucak 1 torbadan 2 maden çıkıcak saf madenler sadece normal madenlerle üretilebilicek.Gelelim gurup bölgelerine orda da aynı sistem her bosstan kendine özel bir materyal düşücek (madalyalar migdemi bulandırıyor artık ) örneğin kenandan niobyum düşücek ve gruptaki herkese düşücek 20 niobyumla istedigin bir takıyı tüccarlardan alabiliceksin agoptan mesela bbu materyaller alışveerişe konmayacak.Arkadaşı için gelenleride düşündüm materyaller plus oldugunda 1m oyun parası getirecek yani 1 sıgınaktan 3 m ile ayrılacak.Yönetimde gene aynı şekilde %100 sıgınak artırıcı satıcak yani 1 kenandan 2 niobyum inanın oyun parası kasmak için alanlar olucaktır.Bunlar benim düşüncelerim bu şekilde olursa oyuncu (müşteri) sayısında muazzam artış olacagından eminim yoksa oyuncu (müşteri) kayıplarının devamı gelicektir 60 kenan kestim 1 nuc kolye yagma artırıcınızıda gördük kasa erişiminizide plusıda hiç biri bnm karakterimin şansını artırmaya yetmedi yeter artık şans demeyin bana adalaet istiyorummmmm.
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: ŞANS DEGİL ADALET İSTİYORUZ.

Mesaj gönderen kok29 »

tamamen şanş bu oyun artik şanşin varsa iyisin yoksa boşa ğraşma bişey düşmez :lol:
ilkyardim
Acemibüyü
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

Peki herkesin eşit oldugu bir sistem yerine neden şans... Cevabını ben vereyim ne kadar yolarsak o kadar kardır diyorlar o yüzden ama artık plus bile almıycam bu sistem düzelene kadar benim dedigim olsun demiyorum sadece adaletli olsun herkes eşit olsun istiyorum o kadar.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

furdan sonra oyunun adı da değişecekmiş 'İSTANBUL ŞANS VAKTİ '
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

Birde büyük süprizi açıklıyoruz demişsiniz 23 bin küsür sazanda begenmiş nesini begeniyorlar anlamıyorum yiyecekleri kazıgı hiç kimse düşünmüyormu her car için bir kutu mecburiyeti koymuşlar 4 carın varsa loncaya sokacagın 120 tl kafadan girdi ayriyetten loncaya sınırlama koymuşlar ki biliyolar lloncalar 10 kişiden fazla olucak onada adam başı para alıcaklar bu oyun için o kadar para harcamaya deger mi oyun dedigin stres alır stres yaratmaz...
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

marasaldadas yazdı:furdan sonra oyunun adı da değişecekmiş 'İSTANBUL ŞANS VAKTİ '

Süpersin bir anda tebessüm ettim :)
Resim
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Şans Değil Adalet istiyoruz Derken Sen Sanırım Şans Değil Bana bi kıyak desen daha doğru olur ;)
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
jewels1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen jewels1 »

Kaswa yazdı:Şans Değil Adalet istiyoruz Derken Sen Sanırım Şans Değil Bana bi kıyak desen daha doğru olur ;)
Ahmet ben şöyle diyeyim :)
Adalet istiyoruz..

jewels1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen jewels1 »

marasaldadas yazdı:furdan sonra oyunun adı da değişecekmiş 'İSTANBUL ŞANS VAKTİ '
Ama İSTANBUL ADALET VAKTİ olursa ismi gibi daha çok oyuncu kazanır bu oyun

Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

Kaswa yazdı:Şans Değil Adalet istiyoruz Derken Sen Sanırım Şans Değil Bana bi kıyak desen daha doğru olur ;)
Sanırım sen yazdıklarımı okumamışsın ya da anlama kıtlıgı çekiyorsun kıyak demiyoruz herkes için adaletli bir sistem istiyorum . benden önce kaç kişi bu konudan yakınıyor forumu bi incelemeni tavsiye ederim...

“Genel Sohbet” sayfasına dön