Schiller yazdı:Sabahtandır Çemberli girişinde giriş yapamıyoruz.Bu neyin nesidir.Rahat rahat Grup bölgeleride atamıyoruz.
Eminönü Sunucusu gibi büyük bir Sunucuya bu kopya yetmiyor.En kısa zamanda bu konu hakkında DEV arkadaşlardan olumlu açıklama bekliyoruz..
Her Grup Bölgesinin 12 Tane Kopyası Vardır Yani En Fazla 12 Grup Girebilir Mecburen Çıkmalarını Bekleyeceksiniz Ve Hemen Kapmaya Çalışacaksınız.Başka Çaresi Yok Grup Bölgelerinin Kopya Sayısının Arttırılması Gerekiyor.
Kardeşim. 12 adet kopyası vardır bölgelerin. Çoğaltılamamasının sebebi ise Her bir kopya databasede ayrı bir yer kaplar. Bu da çok ve çok uğraştırıcı bir iştir. Düşünün yani Görevlilerin işi 12 ye katlanıyor.
Fakat ilerde Bölge kopya sayısını arttırabilirler.
NATHAN yazdı:Çemberli de 12 kopya yok. Daha geçen gün Çemberlitaş 16 da olduğumu hatırlıyorum. Sanırım 16 son, daha üstünü görmedim.
IIxSaGoLeRaxII yazdı:Kardeşim. 12 adet kopyası vardır bölgelerin. Çoğaltılamamasının sebebi ise Her bir kopya databasede ayrı bir yer kaplar. Bu da çok ve çok uğraştırıcı bir iştir. Düşünün yani Görevlilerin işi 12 ye katlanıyor.
Fakat ilerde Bölge kopya sayısını arttırabilirler.
SeF4 yazdı:
Schiller yazdı:Sabahtandır Çemberli girişinde giriş yapamıyoruz.Bu neyin nesidir.Rahat rahat Grup bölgeleride atamıyoruz.
Eminönü Sunucusu gibi büyük bir Sunucuya bu kopya yetmiyor.En kısa zamanda bu konu hakkında DEV arkadaşlardan olumlu açıklama bekliyoruz..
Her Grup Bölgesinin 12 Tane Kopyası Vardır Yani En Fazla 12 Grup Girebilir Mecburen Çıkmalarını Bekleyeceksiniz Ve Hemen Kapmaya Çalışacaksınız.Başka Çaresi Yok Grup Bölgelerinin Kopya Sayısının Arttırılması Gerekiyor.
Arkadaşlar bilginiz olmadan nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlayamadım hala ! ops:
Sığınaklar Grup Bölgesi : 20 Adet Kopyası vardır.
Migrat Grup Bölgesi : 20 Adet Kopyası vardır .
Çemberlitaş Grup Bölgesi : 20 Adet kopyası vardır !
Birde şöyle düşünün eğerki 12 tane kopyası olsaydı bölgelerin sizce bu isyan dolu konular önceden açılmaz mıydı ?
Evet Eminönü gibi kalabalık bi sunucuya 20 adet kopya yeterli değil. Bu yüzden Oyun kurucu ve geliştiricilerinin Kopya sayısını arttırmaları en doğru hareket olacaktır.
Not: İnanmayacak olan varsa Denk geldiğinde Print Screen tuşu ile Arkadaş listemdeki herhangi birisinin kaçıncı bölgede olduğunu Resim olarak koyacağım.