Gaffar kesmek için

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YASLIPLANET
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Gaffar kesmek için

Mesaj gönderen YASLIPLANET »

Gaffarı kesmek için stuartı kesmek gerekiyormu veya semiha içeri ışınlanıyor diyorlar o içeri dedikleri yere geçmek için herhangi bir görev varmı?
Kullanıcı avatarı
lFeaRl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gaffar kesmek için

Mesaj gönderen lFeaRl »

Semiha 50 canda gaffarın yanına ışınlanır. Stuartı kesmek gerekiyor diye biliyorum ama kesmeden gidilince ne oluyor bilmiyorum. Görev gerektirmiyor sadece gaffarın yanına gitmiş oluyor 2 bossla uğraşıyorsun.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı

Extra-Terrestrial
Zeybekoggluu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Zeybekoggluu »

Stuart'sız giderseniz Semiha 50 cana inmeden Teşekkürler Stuart Efendi diyip dolduruyor canını. Kısacası geçilmez bir hal alıyor. Semiha 49 canda Tekrar Görüşeceğiz deyip Gaffar'ın odasına ışınlanıyor.
O odaya Semiha'nın hemen arkasındaki kapıdan ulaşabilirsin. Fakat ilk önce görevini yapmış olan gerekiyor.
Stuart'ın kesim odasında Dr. Recai Bey var ondan görevi al. Sonra Semihanın oradaki robotla konuş ve kapıdaki kolu etkinleştirip içeri gir. Seni bir koridora atıyor. Bir kaç adım attıktan sonra,
Semiha - Gaffar ikilisini görüyorsun.
Kullanıcı avatarı
YASLIPLANET
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YASLIPLANET »

Teşekkürler arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
lFeaRl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lFeaRl »

Zeybekoggluu yazdı:Stuart'sız giderseniz Semiha 50 cana inmeden Teşekkürler Stuart Efendi diyip dolduruyor canını. Kısacası geçilmez bir hal alıyor. Semiha 49 canda Tekrar Görüşeceğiz deyip Gaffar'ın odasına ışınlanıyor.
O odaya Semiha'nın hemen arkasındaki kapıdan ulaşabilirsin. Fakat ilk önce görevini yapmış olan gerekiyor.
Stuart'ın kesim odasında Dr. Recai Bey var ondan görevi al. Sonra Semihanın oradaki robotla konuş ve kapıdaki kolu etkinleştirip içeri gir. Seni bir koridora atıyor. Bir kaç adım attıktan sonra,
Semiha - Gaffar ikilisini görüyorsun.
Görevi olduğunu bilmiyordum =)
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı

Extra-Terrestrial

“Genel Etkileşim” sayfasına dön