Gaffar kesmek için
- YASLIPLANET
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Gaffar kesmek için
Gaffarı kesmek için stuartı kesmek gerekiyormu veya semiha içeri ışınlanıyor diyorlar o içeri dedikleri yere geçmek için herhangi bir görev varmı?
Re: Gaffar kesmek için
Semiha 50 canda gaffarın yanına ışınlanır. Stuartı kesmek gerekiyor diye biliyorum ama kesmeden gidilince ne oluyor bilmiyorum. Görev gerektirmiyor sadece gaffarın yanına gitmiş oluyor 2 bossla uğraşıyorsun.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Stuart'sız giderseniz Semiha 50 cana inmeden Teşekkürler Stuart Efendi diyip dolduruyor canını. Kısacası geçilmez bir hal alıyor. Semiha 49 canda Tekrar Görüşeceğiz deyip Gaffar'ın odasına ışınlanıyor.
O odaya Semiha'nın hemen arkasındaki kapıdan ulaşabilirsin. Fakat ilk önce görevini yapmış olan gerekiyor.
Stuart'ın kesim odasında Dr. Recai Bey var ondan görevi al. Sonra Semihanın oradaki robotla konuş ve kapıdaki kolu etkinleştirip içeri gir. Seni bir koridora atıyor. Bir kaç adım attıktan sonra,
Semiha - Gaffar ikilisini görüyorsun.
O odaya Semiha'nın hemen arkasındaki kapıdan ulaşabilirsin. Fakat ilk önce görevini yapmış olan gerekiyor.
Stuart'ın kesim odasında Dr. Recai Bey var ondan görevi al. Sonra Semihanın oradaki robotla konuş ve kapıdaki kolu etkinleştirip içeri gir. Seni bir koridora atıyor. Bir kaç adım attıktan sonra,
- YASLIPLANET
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Teşekkürler arkadaşlar.
Görevi olduğunu bilmiyordumZeybekoggluu yazdı:Stuart'sız giderseniz Semiha 50 cana inmeden Teşekkürler Stuart Efendi diyip dolduruyor canını. Kısacası geçilmez bir hal alıyor. Semiha 49 canda Tekrar Görüşeceğiz deyip Gaffar'ın odasına ışınlanıyor.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial