ÖNCELİKLE SELAMLAR ---^^
ARKADAŞLAR NEDEN BIZIMDE BIR CESIT PAZAR KURMA BOLUMUMUZ YOK ITEMLER ELIMIZDE KALIYOR SATMAKTA ZORLANIYORUM. AYRICA ZAMANIMI SATMAYAMI YOKSA OYUNCUYU KASMAYAMI HARCAYACAGIMI BILMIYORUM. NE BILIM SU METIN2 GIBI OYUNLARDA BULUNAN PAZAR KURMA ISI IKV OLAMAZMI ?
HEMDE PLUS OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZ DAHA KOLAY İTEMLERİNİ SATABİLECEKLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN...!!
Alışverişte Kolaylık <----
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Alışverişte Kolaylık <----
Arkadaşım Bu konu eskidende çok açıldı fakat işleme alınmadı. Niye dersen, gereksiz bir konu.
Forum sitemizde Kapalı çarsı diye sohbet kanalı var. satacagın itemleri oraya yazarsın alacak çıkacaktır elbet...
Forum sitemizde Kapalı çarsı diye sohbet kanalı var. satacagın itemleri oraya yazarsın alacak çıkacaktır elbet...

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- fenerli
- İskele Babası
EVET SÖLEDİGİNİ YAPTIM DEFALARCA YAZDIM KAPALI ÇARŞIYA AMA OYUNDAKİ KADAR İLGİ YOK SATAMIYORUMDA HERKES KAPALI ÇARŞIYA GİRMİYOR OYUNDA SATMAMIZ DAHA KOLAY OLUYOR
Eski forumda bu öneri bi çok kes açılmışdı ama hiç biride dikkate alınmadı .Bence özenti gibi bişi olur.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
dogru kardes,herkez daha çok oyuna giriyor.bence oyunda bir pazar kurma yeri olmalı yada metin2 gibi pazar poşeti.fenerli yazdı:EVET SÖLEDİGİNİ YAPTIM DEFALARCA YAZDIM KAPALI ÇARŞIYA AMA OYUNDAKİ KADAR İLGİ YOK SATAMIYORUMDA HERKES KAPALI ÇARŞIYA GİRMİYOR OYUNDA SATMAMIZ DAHA KOLAY OLUYOR
Saygılarımla.
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Özenti yapmayın Metin 2 de varsa Gidin o oyunu oynayın. Bizim ikv miz bu şekliyle güzel. Plusu olan Bölgeden yansıtır Olmayan Kapalı çarsıdan konu açar.
İyi forumlar
İyi forumlar

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
plusu olan hemen bolgeye yada klana yansıtıyo,plusu olmayan foruma yazsa "fenerli"nin dedigi gibi foruma oyun kadar ilgi yok.antrepo gibi bi yer olsa itemlerini orda yansıtıp orda satmaları daha kolay olurdu bence. Özentide deil kardesKonyaDabbee yazdı:Özenti yapmayın Metin 2 de varsa Gidin o oyunu oynayın. Bizim ikv miz bu şekliyle güzel. Plusu olan Bölgeden yansıtır Olmayan Kapalı çarsıdan konu açar.
İyi forumlar
- fenerli
- İskele Babası
YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN DİKKATE ALIN.. ÖZENTİ DEİL Bİ KERE SADECE Bİ FİKİR Bİ ÇEŞİT PAZAR OLSUN EŞYALARIMIZ SATMAK İÇİN PLUS ALMAMIZMI GEREKİYOR ?
- Sarbon21
- Sahaf Yardımcısı
Bence arkadaş haklı kesinlikle böylebirşey yapılmas gerek kapalı çarşıda hiç bi şey çözülmüyor ancak pahalı eşyalar ordan alıcu bulur ama diğer tarz itemleri satmak çok daha zor kesinlikle bir eksiklik.

- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Meteorda Babi Ali- Eminönüde Banka var gidin orada yansıtın genelde hep kalabalık oluyor depo gibi bi yere gerek yok. Depo gibi biyer açılsa bile gelen olmazantrepo gibi bi yer olsa itemlerini orda yansıtıp orda satmaları daha kolay olurdu bence