Alışverişte Kolaylık <----

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Alışverişte Kolaylık <----

Mesaj gönderen fenerli »

ÖNCELİKLE SELAMLAR ---^^
ARKADAŞLAR NEDEN BIZIMDE BIR CESIT PAZAR KURMA BOLUMUMUZ YOK ITEMLER ELIMIZDE KALIYOR SATMAKTA ZORLANIYORUM. AYRICA ZAMANIMI SATMAYAMI YOKSA OYUNCUYU KASMAYAMI HARCAYACAGIMI BILMIYORUM. NE BILIM SU METIN2 GIBI OYUNLARDA BULUNAN PAZAR KURMA ISI IKV OLAMAZMI ?
HEMDE PLUS OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZ DAHA KOLAY İTEMLERİNİ SATABİLECEKLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN...!!
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Alışverişte Kolaylık <----

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Arkadaşım Bu konu eskidende çok açıldı fakat işleme alınmadı. Niye dersen, gereksiz bir konu.

Forum sitemizde Kapalı çarsı diye sohbet kanalı var. satacagın itemleri oraya yazarsın alacak çıkacaktır elbet...
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fenerli »

EVET SÖLEDİGİNİ YAPTIM DEFALARCA YAZDIM KAPALI ÇARŞIYA AMA OYUNDAKİ KADAR İLGİ YOK SATAMIYORUMDA HERKES KAPALI ÇARŞIYA GİRMİYOR OYUNDA SATMAMIZ DAHA KOLAY OLUYOR
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Eski forumda bu öneri bi çok kes açılmışdı ama hiç biride dikkate alınmadı .Bence özenti gibi bişi olur.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
Kopelix
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kopelix »

fenerli yazdı:EVET SÖLEDİGİNİ YAPTIM DEFALARCA YAZDIM KAPALI ÇARŞIYA AMA OYUNDAKİ KADAR İLGİ YOK SATAMIYORUMDA HERKES KAPALI ÇARŞIYA GİRMİYOR OYUNDA SATMAMIZ DAHA KOLAY OLUYOR
dogru kardes,herkez daha çok oyuna giriyor.bence oyunda bir pazar kurma yeri olmalı yada metin2 gibi pazar poşeti.
Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Özenti yapmayın Metin 2 de varsa Gidin o oyunu oynayın. Bizim ikv miz bu şekliyle güzel. Plusu olan Bölgeden yansıtır Olmayan Kapalı çarsıdan konu açar.

İyi forumlar
Resim

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
Kopelix
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kopelix »

KonyaDabbee yazdı:Özenti yapmayın Metin 2 de varsa Gidin o oyunu oynayın. Bizim ikv miz bu şekliyle güzel. Plusu olan Bölgeden yansıtır Olmayan Kapalı çarsıdan konu açar.

İyi forumlar
plusu olan hemen bolgeye yada klana yansıtıyo,plusu olmayan foruma yazsa "fenerli"nin dedigi gibi foruma oyun kadar ilgi yok.antrepo gibi bi yer olsa itemlerini orda yansıtıp orda satmaları daha kolay olurdu bence. Özentide deil kardes
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fenerli »

YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN DİKKATE ALIN.. ÖZENTİ DEİL Bİ KERE SADECE Bİ FİKİR Bİ ÇEŞİT PAZAR OLSUN EŞYALARIMIZ SATMAK İÇİN PLUS ALMAMIZMI GEREKİYOR ?
Kullanıcı avatarı
Sarbon21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sarbon21 »

Bence arkadaş haklı kesinlikle böylebirşey yapılmas gerek kapalı çarşıda hiç bi şey çözülmüyor ancak pahalı eşyalar ordan alıcu bulur ama diğer tarz itemleri satmak çok daha zor kesinlikle bir eksiklik.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

antrepo gibi bi yer olsa itemlerini orda yansıtıp orda satmaları daha kolay olurdu bence
Meteorda Babi Ali- Eminönüde Banka var gidin orada yansıtın genelde hep kalabalık oluyor depo gibi bi yere gerek yok. Depo gibi biyer açılsa bile gelen olmaz
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön