Sizlerle dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istedim. Biliyorsunuz ki yakında Gamex fuarı var. Fuarda verilecek bir kaç ödüller açıklandı ancak en önemli sürprizler sona saklandı. Bence bu gelecek olan en büyük sürprizlerden biri genişleme paketi veya herhangi yeni bir bölge olacağını düşünüyorum.
Dikkatimi çeken şey o ki. Oyunu açtığınızda sağ üstte 2011 Gamex Fuar reklamının tanıtım animasyonu var. Animasyona dikkatlice bakarsanız geçmiş yıllara ait fuar resimleri var.
İlk olarak 2007 de yapılan fuardan bir resim geliyor ve sonrasında terbiyeci resmi var. Yani 2007 de gelen 39 levelleri simgeleyen bir resim.
İkinci olarak 2008 den alıntı bir fuar resmi ve sonrasında İflis'in resmi bu da yer altının geldiği zamanı simgeliyor.
Üçüncü olarak 2009'dan alınan bir fuar resmi ve sonrası hidra resmi. Bu da hidranın geldiği zamanı simgeliyor.
Dördüncü olarak 2010'dan alınan bir fuar resmi ve sonrasında Düşünen adam resmi ki bu da Grup bölgelerinin geldiğini anlatıyor.
Kısaca anlatmak istediğim her fuar sonrası yeni bir bölge / genişleme paketi geliyor. Benim görüşüm bu fuarda tanıtımı yapılacak ve sonrasında gelecek bir yeniliğin bir bölge / genişleme paketi olacağıdır.
Sizlerde fikirlerinizi bu başlık altında bizlerle paylaşırsanız sevinirim.
Keyifli forumlar.