** - TEŞKİLAT - **

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

** - TEŞKİLAT - **

Mesaj gönderen Buqrahan »

Hepinize öncelikle merhaba , eminim bir çok kişi başlığı görüp acaba ne yazıyor içerde diye girmiştir. Merakınızı kırmadan anlatmaya başlayım.

♂ Bu oyunu ortalama 3 yıl oynamışımdır, oynadığım dönemler de hep dönüm noktaları oldu. Mesela:

(1 Ocak 2007)♀
29 Seviye oyun yeni açılmış " Beta Sürümü " deneme amaçlı başladım bir serüvene, Dostluk - Arkadaşlık - Oyun - Gerçek Hayat - hep bir arada ve güzel devam ediyor. Oyunda tanımadığın biri bile sana " kardeşim " diyebilecek kadar temiz kalpli, düşünmeden ihtiyacında yanına koşacak kadar " kibar/cömert " biri. Kelimenin tam anlamıyla TÜRK OYUNU/DOSTLUK OYUNU.

Bunu düşünerek tam 2 yıl oynadım ve hayata hep pozitif bakmamı bu oyun sayesinde kazandım. Ama atalarımızın dediği gibi; " Her güzel şeyin bir sonu vardır. " o son tamda mutluluğu yakalamışken geldi.

(5 Ocak 2008-2009)♂ 39 Seviyeler geldi, ilk başlarda güzel gelirken sonlara doğru oyunda hırsızlık/şerefsizlik/adilik çoğaldı ve talihsiz bir olay üzerine benimde karakterlerim çalındı ve çalan kişi ile hiç bir irtibatım yok bir hacker tarafından ve o dönem çoğu kişininde Hesabı çalınmıştı. (Zaten bu olay üzerine TTNET ve SOBEE üyelik tartışması yaşandı; çünkü o dönem tek giriş vardı o'da MYNET'ti ; zaten aradan kısa dönem geçtikten sonra Türk Telekom almış oyunu ve TTNET - SOBEE Üyelikleri gelmiş.) Ben bu talihsiz olaydan dolayı oyunu bırakmak zorunda kalmıştım asla dönmemek üzere...

Aradan yaklaşık 1,5 yıl geçti ve bir arkadaşım aradı oyundan(29 Seviye Dönemi)" kardeşim oyun biraz düzelmişe benziyor gel tekrar başla sende bizim ortam burada takılalım. "

(19 Ekim 2010)♀
Tekrar oyuna başladım bir baktım 49 Seviye olmuş oyun ve yeni bölgeler/yaratıklar (v.b.) bende sevindim arkadaşlarım felan herkes burada eşya/seviye atlama gibi bir çok yardımda bulundular, hemen hemen 3 ay içerisinde, 49 seviye oldum ve ihtiyacım olan tüm eşyaları elde etmiştim. Artık oyun tekrar güzel olduğunu düşünüyordum her gün farklı heryerlerde (maden başı/bölgeler/klan savaşları) bir çok alandaydım; ama oyun iyice sıkmaya başlamıştı. Bir umut farklılık olur diye Çemberlitaş'ı bekliyordum, çemberlitaş geldi ki ne geliş, gelmesinden 2 ay önce Oyun iyice para ister oldu, başlarda kolay geliyordu veriyorduk azdı çünkü isteği ama ilerleyen sürelerde , oyun içerisinde Hırsızlık/şerefsizlik/adilik vb. bir çok şey gene artmaya başladı. Yönetim durdurak veremiyordu, bunun üzerine dayanırız dedik; ama çemberlitaş gelince herşey daha da para oldu; ama artık yapabilecek bir şey yoktu.

Bunca dönem oyunda bulundum ve hep dönüm noktaları yaşadım, oyun içerisinde arkadaşlarım bana yardımcı oldum; ayakta durmamı sağladı, kısacası demek istediğim.

bu oyunda bulunduğum süre içerisinde benim hâkkımda iyi/kötü düşünen, bana arkadaşlık-dostluk eden, yeri geldiğinde arkamda duran,benimle birlikte olup omuz-omuza mücadele eden ve bana güvenen tüm Teşkilat Neferlerine(Dostlarıma) Teşekkür Ederim.

Kendinize iyi bakın, Tekrar bir dönüm noktasında Görüşmek üzere! ;)

Buğrahan*
[/b]

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nizam I Cedid

Re: ** - TEŞKİLAT - **

Mesaj gönderen diRectoR »

AKÇE GELMESEYDİ OYUN ESKİSİ GİBİ GÜZEL OLURDU...ESKİDEN TAVSİYE EDECEĞİM ARKADAŞLARIM VARDI ŞİMDİ TAVSİYE ETMEKTEN KORKUYORUM.
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse
Resim
Kullanıcı avatarı
YASLIPLANET
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ** - TEŞKİLAT - **

Mesaj gönderen YASLIPLANET »

Tilki kürkçü .

“Genel Sohbet” sayfasına dön