Veda | EmaTema

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Veda | EmaTema

Mesaj gönderen ematemax »

Merhabalar arkadaşlar .

Aslında konu falan açmadan sessizce gidicektim. Fakat giderken tanıdıklara bir veda edeyim dedim.
Fazla uzatmadan kısa bir açıklama yaparak gideyim.

İkv'yi 4-5 yıldır oynuyorum. İyi kötü bir çok anım oldu bu oyunda. Fakat her güzel şeyin iyi yada kötü bir sonu vardır.
Benim sonum biraz kötü oldu. Oyuna kendimi fazla kaptırdım ve derslerimle ilgilenmedim. Sonucunda malesef sınıfta kaldım. Zaten sınıfta kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaz tatilinin başından beri toplasan 5 kere oyuna girmişimdir . Onlarda arkadaşların ısrarı üzerine kısa süreliydi. Yaklaşık 4 aydır uğramıyorum diyebilirim.
Neyse şu saatten sonra da oyunun benim için hiçbir değeri kalmadı. Hayatımdan 1 senenin boşa gitmesine sebeb oldu bu meret. :) Kısacası artık EmaTema Ematemaxx XxEmaTemaxX karakterlerinde ben yokum . Karakterlerimi arkadaşım KuŞaDaLıX'e ( Nevzat ) bıraktım.

Herkes hakkını helal etsin. Benden yana hakkı olan varsa helal olsun diyorum. Hakkımı helal etmediğim tek bir kişi var . Oda kendini bilir ve hakkımı neden helal etmediğimi de bilir .

Herkes Allah'a emanet olsun . Burdan tek tek herkesin ismini yazmak istemiyorum . Beni tanıyan herkes üstüne alınsın .
Sağlıcakla kalın beyler . Benim içinde son üzücü olucakmış .

Elveda.
Fena yazdım :)
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Veda | EmaTema

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Real hayatında başarılar :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

Hayatında başarılar , doğru bir karar
saRcasm
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

CAMELBLACK yazdı:Hayatında başarılar , doğru bir karar
kerimcan123 yazdı:Real hayatında başarılar :)
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
Sedt0762
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sedt0762 »

[/color]
ematemax yazdı:Merhabalar arkadaşlar .

Aslında konu falan açmadan sessizce gidicektim. Fakat giderken tanıdıklara bir veda edeyim dedim.

İkv'yi 4-5 yıldır oynuyorum. İyi kötü bir çok anım oldu bu oyunda. Fakat her güzel şeyin iyi yada kötü bir sonu vardır.
Benim sonum biraz kötü oldu. Oyuna kendimi fazla kaptırdım ve derslerimle ilgilenmedim. Sonucunda malesef sınıfta kaldım. Zaten sınıfta kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaz tatilinin başından beri toplasan 5 kere oyuna girmişimdir . Onlarda arkadaşların ısrarı üzerine kısa süreliydi. Yaklaşık 4 aydır uğramıyorum diyebilirim.
Neyse şu saatten sonra da oyunun benim için hiçbir değeri kalmadı. Hayatımdan 1 senenin boşa gitmesine sebeb oldu bu meret. :) Kısacası artık EmaTema Ematemaxx XxEmaTemaxX karakterlerinde ben yokum . Karakterlerimi arkadaşım KuŞaDaLıX'e ( Nevzat ) bıraktım.

Herkes hakkını helal etsin. Benden yana hakkı olan varsa helal olsun diyorum. Hakkımı helal etmediğim tek bir kişi var . Oda kendini bilir ve hakkımı neden helal etmediğimi de bilir .

Herkes Allah'a emanet olsun . Burdan tek tek herkesin ismini yazmak istemiyorum . Beni tanıyan herkes üstüne alınsın .

Elveda.
ReeL Hayatında BaşaRıLaR .
XşifaXX

AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
Kullanıcı avatarı
HeartBeat
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HeartBeat »

ematemax yazdı:Merhabalar arkadaşlar .

Elveda.
Reel hayatında başarılar dilerim .
нєαятвєαт
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Güle güle. Dogru bir karar
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Real hayatında basarılar dılerım kardesım...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
desinger
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen desinger »

Yolun açık olsun demek isterdim :)
3 büyü 3 şifa junon kesimi :) +18

ByreaL

http://www.dailymotion.com/video/xi189t ... videogames
Kullanıcı avatarı
HeartBeat
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HeartBeat »

desinger yazdı:Yolun açık olsun demek isterdim :)
Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp :)
нєαятвєαт

“Genel Sohbet” sayfasına dön