İşte Ummadım Hiç Ummadım Birisi Beni Sırtımdan vurdu.Arkadaşım,,,loncadaşım Wildhealer yani Larkım-ömer
Saat 11:30 suları kızıl çekmek için kurt mağrasında madene oturdum ve bana pm attı dedi kanka şifreni ver dedi bende takılırm biraz bende çok güvendiğim birisi olduğu için vericem bekle deddim ısrar etti bende verdim oda bana verdi ben print screen yaptm.Dedim şimdi girme ben kızıldayım dedim tmm dedi sonra girerim dedi.Ben Herkese şifremi vermem ama çok güvendim 3 kişi var oyunda 1 Revengeofage yani halil bide Laglag-alperen var bide Larkım yani ömere güveniyodum ama oda beni sırtımdan vurdu lanet olsun.1.defa çalındığında bu kadar kızgın ve sinirli olmamıştım ama şimdi o kadar sinirliyimki artık kimse beni burda tutamaz evet çarımın peşine düşmiyicekmiyim düşücem ama neye yara itemler olmadıktan sonra diyelim itemlerle birlikte aldım diyelim hayrına para dağıtıcam yemin ederim.
Ama bu süre zarfında oyunu bırakmış bulunuyorum Tüm Kardeşlerim Abilerim Arkadaşlarım Dostlarım Can Yoldaşlarım.....
HepiniZz HakıınıZı Helal Edin Kimin Kalbini Kırdımı Bilmiyom Oyüzden Toplu konuşcam Seven Sevmeyen Arz Lodos Kadeşilerim Hepiniz Hakkınızı HeLaL Edin ....
Revengeofage ve Laglag çok teşekkür ediyorum.....
Bugsxbunny...
Wildrunsa....
Laglag-alpın çarıydı ama ben kullanırdm hep
SonunDa Buda Oldu Bu Çarımda Çalındı...ElvEDA
SonunDa Buda Oldu Bu Çarımda Çalındı...ElvEDA
[KuKLaCı]
- Goblinking
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SonunDa Buda Oldu Bu Çarımda Çalındı...ElvEDA
geçmiş olsun :? baska dıycek bı soz yok mılletın emegını calıp sonra onlarla bır yere gelınce nasıl kendılerıyle gurr duyuyorlar bılmıyorum 
Goblinking
Sabrı öğütler zaman, oysa odur durmayan...
Sabrı öğütler zaman, oysa odur durmayan...
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
-
- Acemi Savaşçı
eh ikv macerasınıda böylece kapatmış bulunuyoruz kanka
- freze61
- Teşkilat Neferi
mert oyunda beni mutLaka buL o carı geri aLmasını biLiriz
Revengeofage
Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
oyunda benide bul alıcaz o çarı
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- EkipKaraToprak
- İskele Babası
- Klan: Lodos
vay be mertim üzüldüm walla bu devirde babana bile güvenmeyeceksın ama bi hata yapmışın aç knakam bi tanede char kasalım elimizden geldiği kadar ama üzüldüm
:S
=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Mert önceki açtıın konuda gerekli açıklamayı yaptm orayı okursan görrsn . Oyunda onlarca benm nickime benzeyen çar açldı yüzlerce kes de uyardım. Bu güne kadar ben Halil den dahi şifre istemedm kendi verdi onada sorablrsn. Anasını sattığımın oyunu yüzünden kmsenn emeğini çalmam Mert o kadar ş.refsiz biri deilm beni bilen zaten bilir . Ama bu zamana kadar sen beni tanıyamadıysan san ne diyim ben
ben onu bunu bilmem hacı benim kaç yıllık emeğim gitti nihayetinde sen veya bir başkası benim için hiç farketmez ama sizin değeriniz benim için başka bir yerdeydi sonu.ta senin çarlardan istendi beenim şifre olaya açıklık getir ni istersen
Senin wild çarında pm direk bana geldi ki laglag daydım bide demekki benim o oldumu bilen birsi adımıda gayet iyi biliyodu
Senin wild çarında pm direk bana geldi ki laglag daydım bide demekki benim o oldumu bilen birsi adımıda gayet iyi biliyodu
[KuKLaCı]
- freze61
- Teşkilat Neferi
mert sen dediğimi yaptınmı oLm ttnet i ara şu an carına kimse giremez üyeliğini kiLitLedim itehMer haLa duruyo oLabiLir 4440375 i ara
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
Revengeofage