Kurma Amacımız Bır Topluluk Olup Muhabbet Eylence Vb , Gibi Etkinlikleri daha iyi yaşaya bilmek için arkadaşlık kurmak için boyle bi amaca vardik.
ALİMLAR;
İlk Önce Dürüst Ve Saygılı Kişilikler. 18/19 Yaş Ne Altı Olur Nede Üstü Marmara Civarinda Örneğin; KOCAELİ İSTANBUL BURSA SAKARYA. Buluşma Falan Olursa Yakın Olalım Diye
REBELs LONCA Bilgileri;
REBELs Nedemek Diye Sorucaksanız REBELs İlgilizcede İsyancılar Anlamına Geliyor Niye İsyancilar Diye Sorarsanız Oyunda Hırsızlıga Kalleşliğe Ahlaksızlıha VE pkk Ya İsyanımızdan Böyle Bi İsim Sectik
KİŞİLİK;
LONCA Carımın İsmi REBELsBORTECİNE Ve Loncayıda Kuran Benim Belki Bu İsmi İlk Defa Duymussunuzdur Evet Uzun Zamandan Sonra Niye Oyuna Geliyorum Ben Bu Oyunu İlk Cıktıgı Zamandan Beri Oynuyodum Taki 2 Senesine Kadar Eski Carlarımın İsmi Şifacı:FIRTINA Büyücü:MyFIRTINA Savaşçı:Anteplixfırtına Evet Bunlar Benım Eskı Carlarım Kımınız Tanırsınız Kımınız İlk Defa Duymussunuzdur.Önemli Deyil Aslında Söyliyeceklerım Bukadar
LONCA ÜYELERİ;
Başkan:REBELsBORTECİNE Kefil:REBELsACİLYARDIM Rehber;REBELsMATARACI
REBELsDİKRATÖR REBELsAtaLanGenC REBELsKrovaZ
Şimdilik 6 Kısıyız Arkadaşlar İNŞALLAH İlginizle Daha Çok Olacagiz Hepinizin ALLAH Yardımcısı Olsun İyi OyunLar.