REBELs [LONCASI]Kurulmustur Alımlar Vardir İlgilenenler İçer

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
REBELsBORTECINE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

REBELs [LONCASI]Kurulmustur Alımlar Vardir İlgilenenler İçer

Mesaj gönderen REBELsBORTECINE »

REBELs Loncamız Kurulmustur.

Kurma Amacımız Bır Topluluk Olup Muhabbet Eylence Vb , Gibi Etkinlikleri daha iyi yaşaya bilmek için arkadaşlık kurmak için boyle bi amaca vardik.

ALİMLAR;

İlk Önce Dürüst Ve Saygılı Kişilikler. 18/19 Yaş Ne Altı Olur Nede Üstü Marmara Civarinda Örneğin; KOCAELİ İSTANBUL BURSA SAKARYA. Buluşma Falan Olursa Yakın Olalım Diye :D Çarın Güçlü Olup Olması Önemli Deyil Sadece Kişilik Ve Dürüst lüge Bakıyorum İlk başta Belirttgim Gibi ALİMLAR İçin Söyliyecegim Bukadar Uzatmaya Gerek Yok Önemli Bilgileri Yazdım.

REBELs LONCA Bilgileri;

REBELs Nedemek Diye Sorucaksanız REBELs İlgilizcede İsyancılar Anlamına Geliyor Niye İsyancilar Diye Sorarsanız Oyunda Hırsızlıga Kalleşliğe Ahlaksızlıha VE pkk Ya İsyanımızdan Böyle Bi İsim Sectik :) :) Bi Yandan Güzel Duruyor :) Yani Diyeceklerim Bukadar Lafı Uzatmaya Gerek Yok.....

KİŞİLİK;

LONCA Carımın İsmi REBELsBORTECİNE Ve Loncayıda Kuran Benim Belki Bu İsmi İlk Defa Duymussunuzdur Evet Uzun Zamandan Sonra Niye Oyuna Geliyorum Ben Bu Oyunu İlk Cıktıgı Zamandan Beri Oynuyodum Taki 2 Senesine Kadar Eski Carlarımın İsmi Şifacı:FIRTINA Büyücü:MyFIRTINA Savaşçı:Anteplixfırtına Evet Bunlar Benım Eskı Carlarım Kımınız Tanırsınız Kımınız İlk Defa Duymussunuzdur.Önemli Deyil Aslında Söyliyeceklerım Bukadar :)

LONCA ÜYELERİ;

Başkan:REBELsBORTECİNE Kefil:REBELsACİLYARDIM Rehber;REBELsMATARACI

REBELsDİKRATÖR REBELsAtaLanGenC REBELsKrovaZ

Şimdilik 6 Kısıyız Arkadaşlar İNŞALLAH İlginizle Daha Çok Olacagiz Hepinizin ALLAH Yardımcısı Olsun İyi OyunLar.
REBELsBORTECINE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: REBELs [LONCASI]Kurulmustur Alımlar Vardir İlgilenenler İçer

Mesaj gönderen REBELsBORTECINE »

Ulaşimi Unutmusum Kusura Bakmayın

[İçerik Düzenlendi.]

İKV Forumları içerisinde kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. Zira bunu kötü amaçlı kullananlar olabilir.

Bilgi ve dikkatinize.

Respected

“Genel Sohbet” sayfasına dön