internet anlayan biri bakabilirmi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

internet anlayan biri bakabilirmi

Mesaj gönderen fuci »

ark. benim evde iki tane pc var ve bunlar için wireless var ana bilgisayarda internet var ama benim bilgisayarda yok herşeyi denedim şifreyi doğru giriyorum(doğru girdiğime eminim) ama bağlanmıyor wireless kuusunun kabloları ile oynadım olmadı 1 haftadır kendi bilgisayarımda internet yok teyzemin bilgisayarında internet var bunun çözümü nedir bilen biri yanıtlarsa sevinirim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: internet anlayan biri bakabilirmi

Mesaj gönderen benzombi01 »

ilk önce wirrles aletinin cd sini yükle sonra wirrles ı takınca eyer interneti görmezse kasayı 3m uzaklığa götür ve yap sonra aleti tak ve internete bak eyer interneti görmüyorsa son gider yap orda ne diyorsa yap ve pc ye reset at sonra internete bak bakim olmuş mu (bizdede 3 pc olduğundan profosyoneli oldum)
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

kablo çek modemden ne zorluyon
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bayxaslan »

Eğer dizüstünden giriyorsan FN tuşlarına dikkat et... :)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
AtesCan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AtesCan »

Arkadaşım öncelikle bilgisayarın laptop mu onu söyle? Ve laptopsa wireless tuşu aktif mi onu da söyle. ;)
Resim

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen jkmoco14 »

Bayxaslan yazdı:Eğer dizüstünden giriyorsan FN tuşlarına dikkat et... :)

ah o FN hayatımı yedi.teknosadan aldık pcyi.modem mause pad vs her şey aldım.eve götürdüğümüzde modem çalışmadı 1 ay modemi bekledim tamirden gelsin diye.geldi ama şu anda yaklaşık 25 m uzaktan çekmiyor malesef.FN ye gelirsek ben tuşların altındaki o mavi şekilleri bir hayli merak ettim değişik kombinasyonlarla işlevlerini çözmeye açlışıyordum yanlışlokla wirelesi kapamışım sonra haydi götür teknosaya orada adama gözterdiğimde FN+F8 yaptı ve pc internete bağlandı.dünya başıma yıkıldı sandım.wireless simgesi bir çubuğun etrafında küçükten büuyüğe doğru girden yarım daireler var.dene bence.ama en olmadı çevrendeki anlayanlara sorman lazım.yoksa tek çare aldığın yere götür.yenisini versinler
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen fuci »

AtesCan yazdı:Arkadaşım öncelikle bilgisayarın laptop mu onu söyle? Ve laptopsa wireless tuşu aktif mi onu da söyle. ;)
hayır laptop değil masaüstü
kerimcan123 yazdı:kablo çek modemden ne zorluyon
kabloyuda çektim:) olmadı
ResimResim
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

Modemle beraber bi CD gelmesi lazım Kolay Kurulum Programıı gibi... onu doğru yüklediğine eminsin demi ? :)
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen fuci »

VeNGaT yazdı:Modemle beraber bi CD gelmesi lazım Kolay Kurulum Programıı gibi... onu doğru yüklediğine eminsin demi ? :)
adsl geldiğniden beri internet var bilgisayarcı kurdu benim internetim tıkır tıkır işlerken aniden bir sorun oluştu kurmayla alakalı değil
ResimResim
Kullanıcı avatarı
berbuq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen berbuq »

fuci yazdı:ark. benim evde iki tane pc var ve bunlar için wireless var ana bilgisayarda internet var ama benim bilgisayarda yok herşeyi denedim şifreyi doğru giriyorum(doğru girdiğime eminim) ama bağlanmıyor wireless kuusunun kabloları ile oynadım olmadı 1 haftadır kendi bilgisayarımda internet yok teyzemin bilgisayarında internet var bunun çözümü nedir bilen biri yanıtlarsa sevinirim

Selamın aleyküm kardeşim öncelikle merhaba Aynı sorunu bende yaşıyordum kablosuz modemimle 2 pc vardı ve masaüstüne internet gitmiyordu yaklaşık 3 ay internette çözüm aradım düzelmedi ve sonunda "Ethernet kartı aldım" ve kasaya taktım sorun düzeldi şuanda 2 bilgisayardada internet var İlk önce internet biraz kastı ama sonradan ayda 1 tl ye hızlandırdık pc yi :D Umarım anlatabilmişimdir...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

“Genel Etkileşim” sayfasına dön