Arkadaşlar yeni bölgeler geldikten sonra malum maden fiyatları uçtu, eskiden de tek item üretmek cazip değildi ama şimdi hiç akıl işi değil..
Benim önerim;
Örneğin, Urban zırh reçetemiz ve Estergon zırh reçetemiz var bunları birleştirebilsek
Bu birleştirme içinde, üretim puanı dağıttığımız bölümde lokman, zırhçı, madenci seçeneklerinin yanına bu iş için bir bölüm daha eklenebilr... ya da daha değişik bir şekilde olabilir.
Bu sayede tek item reçetelerde çöp olmaktan çıkar...
item birleştirme olsa
Re: item birleştirme olsa
buraya konu açmamın nedenim bu oyunu oynayanların görüşleini almak için, eğer beğenilen bir öneri olursa yönetime ileteceğim zaten...
Çift item reçetenin kıymeti kalmaz diyorsunuz o zaman bende şöyle sorayım; tek item reçetenin mantığı ne? Değeri ne??
Çift item reçetenin kıymeti kalmaz diyorsunuz o zaman bende şöyle sorayım; tek item reçetenin mantığı ne? Değeri ne??
Parası yetmeyenin üretmesi
)) tek iteme 2 iridyum 3 budaksız abanoz harcıyacak adam, sebebide "ya ne yapayım param buna yetiyor" ölemi
))
Ayrıca konu itemlerin gereksizliği değil onu sorgulamıyoruz burada...o konu tamamen farklı sadece max enerji değil tek item dirençlerde çöp...ona bişey demiyorum
Hem bu şekilde tek item reçetelerinde değeri artacağı için dengelenme olur...
Ayrıca konu itemlerin gereksizliği değil onu sorgulamıyoruz burada...o konu tamamen farklı sadece max enerji değil tek item dirençlerde çöp...ona bişey demiyorum
Hem bu şekilde tek item reçetelerinde değeri artacağı için dengelenme olur...
saçmalama
yücelen ceket * diyelim 40m
ardenler *ceket 50b toplam 40m
ama
yücelen ardenler ceket * 80-100m
nerde bunun adaleti
yücelen ceket * diyelim 40m
ardenler *ceket 50b toplam 40m
ama
yücelen ardenler ceket * 80-100m
nerde bunun adaleti
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Saçmalama yazacağına "konuyu oku" arkadaş sonra yaz buraya
"reçete birleşecek" Şimdi yap hesabını
Biraz daha açıklayıcı yazayım;
Tek item mesmer balyoz yada nitrojen asa, eldiven vs. bunlar çöp değil bir çoğumuz bunları kullanıyoruz ancaak,
tek item mesmer balyozu hangimiz üretiyor??
tek item nitrojen eldiveni hangimiz üretiyor??
Tek item mesmer balyoz yada nitrojen asa, eldiven vs. bunlar çöp değil bir çoğumuz bunları kullanıyoruz ancaak,
tek item mesmer balyozu hangimiz üretiyor??
tek item nitrojen eldiveni hangimiz üretiyor??
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
saçma
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

forum55 yazdı:Saçmalama yazacağına "konuyu oku" arkadaş sonra yaz buraya
yine aynı hesap olmuyomu cavo :lol:
yücelen ceket reçetesi 5m
ardnler ceket reçetesi 10b
yücelen ardnler ceket reçetesi 10m
senın mantığını anlamadım cavo :lol: :lol:
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
saçmalama kardeşim ya başka oyunlardan gördüklerini ikvye satma 1. 2.side böyle birşey olsa oyun zevk vermez düşünsene arsenikli modeli latifin kardeşi ecelin abisi icadı urban yücelen karışık osmiridyumlu kafa koparanlı balyoz
peeeehh ...+
peeeehh ...+
╠► รเשครLıχ ◄╣
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
Anlaşılan baya daha açıklama yapmam gerekiyor
Özellikle matematiği çok güçlü olan Snmz35 arkadaşa
yine baya uğraşıp toplam işlemi filan yapmışsın ama atladığın bi şey var "arz talep meselesi" (buradaki "arz " klan değil bunuda yanlış anlama)
Bu sistem olduğu zaman ardennler reçetesi 10 b olmayacak istenilen bişey olduğu için onunda fiyatı artacak, ayrıca üretilebilen bi şey olduğu için yücelen ardenler reçetenin fiyatıda 10 m değil daha aşağı olacak umarım bunu anlarsın cavo :lol:
Disqosst arkadaş sanada şöyle diyeyim,
Ben ikvden başka bu tür bi online oyun oynamadım bu aklıma geldi ve sizinle paylaştım
2.side madem ki diğer oyunlarda bu sistem var demek ki saçmalık sayılmaz
3.sü de item şekilleri şimdiki gibi olacak senin yazdığın gibi şöyle değil "arsenikli modeli latifin kardeşi ecelin abisi icadı urban yücelen karışık osmiridyumlu kafa koparanlı balyoz" :lol:
Benim yazdığım gibi şu anki şekillerde itemler birleşebilecek
Sadece fikir
iyi oyunlar
Özellikle matematiği çok güçlü olan Snmz35 arkadaşa
yine baya uğraşıp toplam işlemi filan yapmışsın ama atladığın bi şey var "arz talep meselesi" (buradaki "arz " klan değil bunuda yanlış anlama)
Bu sistem olduğu zaman ardennler reçetesi 10 b olmayacak istenilen bişey olduğu için onunda fiyatı artacak, ayrıca üretilebilen bi şey olduğu için yücelen ardenler reçetenin fiyatıda 10 m değil daha aşağı olacak umarım bunu anlarsın cavo :lol:
Disqosst arkadaş sanada şöyle diyeyim,
Ben ikvden başka bu tür bi online oyun oynamadım bu aklıma geldi ve sizinle paylaştım
2.side madem ki diğer oyunlarda bu sistem var demek ki saçmalık sayılmaz
3.sü de item şekilleri şimdiki gibi olacak senin yazdığın gibi şöyle değil "arsenikli modeli latifin kardeşi ecelin abisi icadı urban yücelen karışık osmiridyumlu kafa koparanlı balyoz" :lol:
Benim yazdığım gibi şu anki şekillerde itemler birleşebilecek
Sadece fikir
iyi oyunlar