..1937...
çok hasta...
doktorlar: 'gitmeniz intihar olur' diyor.
ama 'O':
'OLMAZ' diyor...
'HALKIN MORALİ BOZULUR, GİDECEĞİM VE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI YAPILACAK!!!'
:evil: Cumhuriyet Bayrami torenlerini iptal eden zihniyeti Kurban Bayramini da iptal etmeye davet ediyorum...
Bu Ülkede Bu Sene Yeterince Kan Döküldü ....!!! :evil:
HAYATINDA HİÇ GÖRMEDİĞİN BİR İNSANI ÖZLEDİN Mİ? BEN GÖRMEDİM AMA ÇOK ÖZLEDİM.
CUMHURİYET BAYRAMI
-
Kurtlarxkadriye
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
CUMHURİYET BAYRAMI

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Re: CUMHURİYET BAYRAMI
NEDEN ?? BUNUN İÇİN Mİ ? http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theaterKurtlarxkadriye yazdı:..1937...
çok hasta...
ama 'O':
'OLMAZ' diyor...
'HALKIN MORALİ BOZULUR, GİDECEĞİM VE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI YAPILACAK!!!'
:evil: Cumhuriyet Bayrami torenlerini iptal eden zihniyeti Kurban Bayramini da iptal etmeye davet ediyorum...
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

-
Kurtlarxkadriye
- Çınaraltı Müdavimi

Terör Örgütü / Ürgütlerinin amacı olaan durumda devam eden ülke şartlarını değiştirmek değilmidir. Sen 88 yıldır kuladığın bayramı yapmazsan Terör örgütü yapmak istediği şeyi yapmış demektir.
Mustafa Kemal Atatürk Hasta yatağından kalkarak vefatından 11 gün önce yapılacak bayram kutlamalarında bizzat bulunmak için teşrif ediyorsa... seninde bu bayramı iptal etmen dünyanın en büyük ayıbıdır arkadaşım...
operasyonlar ile ilgili herhangi bi gelişme var mı? kandilde kaç terörist öldü biliyormusun... ama kaç şehidin öldüğünü biliyorsun... Kandili dümdüz edeceklerdi.. hala yerinde duruyor... baraj yapıcaz hepsi suyun altında kalıcak... o dağlara gidecek kaç tane mühendis var babayiğit. o dağlara mühendis değil sadece ve sadece Türk askeri gider...
Kandil Dümdüz olacaktı... İntikamı acı olacaktı... ben daha intikam aldığımızı sanmıyorum... sen çok çabuk pes ettin demekki bi depremle askerin geri çekilmesine bayramın iptal edilmesine sesin çıkmıyor... Bu vatanın Ecdadı 4 sene boyunca üzüm hoşafı ile kuru ekmek yedi de pes etmedi...
kim ne derse desin o fotoğrafdaki yorumlar umrumda değil.. ecdadımızın kemiklerini sızlattık sızlatıyoruz.. bu kafayla sızlatmaya da devam edicez...
Mustafa Kemal Atatürk Hasta yatağından kalkarak vefatından 11 gün önce yapılacak bayram kutlamalarında bizzat bulunmak için teşrif ediyorsa... seninde bu bayramı iptal etmen dünyanın en büyük ayıbıdır arkadaşım...
operasyonlar ile ilgili herhangi bi gelişme var mı? kandilde kaç terörist öldü biliyormusun... ama kaç şehidin öldüğünü biliyorsun... Kandili dümdüz edeceklerdi.. hala yerinde duruyor... baraj yapıcaz hepsi suyun altında kalıcak... o dağlara gidecek kaç tane mühendis var babayiğit. o dağlara mühendis değil sadece ve sadece Türk askeri gider...
Kandil Dümdüz olacaktı... İntikamı acı olacaktı... ben daha intikam aldığımızı sanmıyorum... sen çok çabuk pes ettin demekki bi depremle askerin geri çekilmesine bayramın iptal edilmesine sesin çıkmıyor... Bu vatanın Ecdadı 4 sene boyunca üzüm hoşafı ile kuru ekmek yedi de pes etmedi...
kim ne derse desin o fotoğrafdaki yorumlar umrumda değil.. ecdadımızın kemiklerini sızlattık sızlatıyoruz.. bu kafayla sızlatmaya da devam edicez...

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Sadece biz de bir şeyler yaptık diye boş kampları bombalıyorlar. İcraat yok ancak insanların milliyetçilik duygusunu sömürüp kınamakla geçirirler. Bizim mısırdan libyadan farkımız yok bizim ülkemizi de ABD li diktatörler yönetiyor.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
Öncelikle 1 konu hariç hepsine hak veriyorum o da Kurban Bayramı iptali.. Akıl var mantık var.. Yazdıklarını oku öyle gel diyorum. Allah ıslah etsin seni de, diğerlerini de, hepimizi de..Kurtlarxkadriye yazdı:..1937...
çok hasta...
ama 'O':
'OLMAZ' diyor...
Bir de kaçımız tarih biliyoruz ? Örnek olucaksın, örnek davranıcaksın ki haklı olucaksın.Bunu yapalım.Ya beyler ve bayanlar, konuşuyorsunuz da. Nasıl davranıyorsunuz merak ediyorum :?:
Yazdıklarını yapabilen kaç kişi var. Hani derler klavye delikanlılığı, merak ediyorum bu tür durumda olan kaç kişi var.Her neyse..
Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım. Bu devlet kolay kurulmadı, kolayda yıkılmaz
Hayırlı geceler, iyi forumlar..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
-
Kurtlarxkadriye
- Çınaraltı Müdavimi

daimon yazdı: Öncelikle 1 konu hariç hepsine hak veriyorum o da Kurban Bayramı iptali.. Akıl var mantık var.. Yazdıklarını oku öyle gel diyorum. Allah ıslah etsin seni de, diğerlerini de, hepimizi de..
Bir de kaçımız tarih biliyoruz ? Örnek olucaksın, örnek davranıcaksın ki haklı olucaksın.Bunu yapalım.Ya beyler ve bayanlar, konuşuyorsunuz da. Nasıl davranıyorsunuz merak ediyorum :?:
Yazdıklarını yapabilen kaç kişi var. Hani derler klavye delikanlılığı, merak ediyorum bu tür durumda olan kaç kişi var.Her neyse..
Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım. Bu devlet kolay kurulmadı, kolayda yıkılmaz![]()
Hayırlı geceler, iyi forumlar..
İzmir Cumhuriyetin Kalesi biz klavyemizi kullandığımız kadar yüreğimizi de kullanıyoruz sen dert etme...
2. mesajda arkadaş bi fotoğraf atmış dikkat ettinmi yazıları okudunmu bilmiyorum...
bak ben sana acı ama gerçek bişey söyleyim.. Benim Kürt olsun Laz olsun Çerkez olsun bi çok dostum var reelde ve oyunda. ama bunu engellemeyecek başka bir gerçek daha var. Türkün Faşisti VATANSEVERDİR. Kürdün Faşisti TERÖRİSTTİR...
Vatanseverle Teröristi birbirine karıştırma....
Bu devlet kolay kurulmadı, kolayda yıkılmaz

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O’nun ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Meran Sunucusu TROYAXX Loncası olarak en içten dileklerimizle kutlarız.

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Gökçen Abla, konuya yazılacak ve Cumhuriyet Bayramının iptal olması ile söyleyecek çok şeyim var ama söylemeyeceğim buradan sana özel mesajla atarım düşüncelerimi. Burada söylersen hesabımı 7/14/21 gün uzaklaştırırlar o yüzden ben sana özel mesaj ile atayım.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Bu çok özel ve anlamlı günde tüm bilinç, birikim ve aklımızla Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmanın gereğini bir kez daha vurgulamak ve Cumhuriyet Bayramımızı gönülden kutlamak istiyorum…
Gençlerimiz ve her gelecek kuşak bilmelidir ki, bu vatanda Ata'larımızın kurduğu Cumhuriyet yönetimi, Atatürk'ün önderliğinde çok büyük fedakarlıklarla kazanılan bir ölüm kalım savaşından sonra gerçekleştirilmiştir. Bu büyük başarının arkasında binlerce şehidin, binlerce gazinin harcı vardır. Bu bakımdan, kurulan bu büyük eserin her yönü
ile gelişmesi, geliştirilmesi, doğabilecek her türlü tehlikeden titizlikle korunması, Cumhuriyet kuşaklarının Atatürk'e
ve onun inkılap arkadaşlarına borçlu olduğu kaçınılmaz bir görevdir.
Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olan bizler, görev bilinci içinde, torunlarımıza teslim etmemiz için bizlere bırakılan emaneti daima koruyacak, Türkiye Cumhuriyeti'ni Büyük Önder Gazi M. Kemal ATATÜRK' ün çizdiği yolda ebediyen yaşatacağız.
Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
Gençlerimiz ve her gelecek kuşak bilmelidir ki, bu vatanda Ata'larımızın kurduğu Cumhuriyet yönetimi, Atatürk'ün önderliğinde çok büyük fedakarlıklarla kazanılan bir ölüm kalım savaşından sonra gerçekleştirilmiştir. Bu büyük başarının arkasında binlerce şehidin, binlerce gazinin harcı vardır. Bu bakımdan, kurulan bu büyük eserin her yönü
ile gelişmesi, geliştirilmesi, doğabilecek her türlü tehlikeden titizlikle korunması, Cumhuriyet kuşaklarının Atatürk'e
ve onun inkılap arkadaşlarına borçlu olduğu kaçınılmaz bir görevdir.
Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olan bizler, görev bilinci içinde, torunlarımıza teslim etmemiz için bizlere bırakılan emaneti daima koruyacak, Türkiye Cumhuriyeti'ni Büyük Önder Gazi M. Kemal ATATÜRK' ün çizdiği yolda ebediyen yaşatacağız.
Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- PHFoRum
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
29 Ekim CUMHURİYET Bayramımızı kutluyor, bu toprakları ve bu büyük değeri bize bahşeden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Çılgın Türkleri, minnet, rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum...
PHxKıRKDöRT ●» PH Lonca Müdürü ve Forum Yetkilisi
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....
....
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....
....