Merhaba Değerli Arkadaşlar ;
Benim Bu Konuyu Açmamın Sebebi Bazı Arkadaşların Uyanmasıdır...Gözlere 5m'dan Fazla Para Vermeyiniz Nedenmi ? Cevabını Vereyim '' Gözlükler 35 Level Oldugu İçin 45 Level 'den Sonra Düşüyor.Bizzat Şahit Oldum...Normalde Hedef Gözlük 13.750 gibi bir Saldırı Verirken 49 Level Biri Hedefi Giydiginde Bu Saldırı... 3.112 Gibi Bir Şeye Düşüyor..Yani Herman-Serman İtemi Gibi Oluyor...Aynı Durum Element , Direnç , vs.Gözlükler İçinde Geçerli... '' Anlatmak İstedigim Şudur..Bizim Serverde Hedef 17 - 20 Arası Fizik 11 - 14 Arası..Yani Benim Demek İstedigim BOşuna Paranızı Hedefe Vermeyin GÖsteriş İçin Alıcaksanız Da 5m ' dan Fazlada Para Vermeyin..Bilmiyen Arkadaşları Aydınlatayım Dedim İyi Forumlar Herkese
Gözlük { GÜNCEL }
Gözlük { GÜNCEL }

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gözlük { GÜNCEL }
Katılıyorum Şahsen Element ve Fiziksel Direnç Gözlüklerle Dirençlerim Sadece 10 Artıyor.
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
boşuna uğraşıyonuz arkadaşlar bu gözlüklerin fiyatı derindeki sır eklentisi geldiğinde 2m ye kdr indiydi fakat şimdi yine tavan yaptı bir oyuncu yükseltiyor ardından ötekilerde yükseltiyor......bu böyle devam eder.....
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
valal teşkilata bu paraları 1 günde kasanalr varSavas yazdı:Merhaba;
Benim görüşüm gözlüklerin kp ile alınması onları muhakkak değerli yapmaktadır.50.000 - 40.000 - 30.000 Kp kasmak hiçde kolay bir iş olmasa gerek 5 m bence biraz düşük bir rakam olmuş ancak sizin sunucunuzda 17-20 m arasıymış bu kadar para verilmeside çok diye düşünüyorum.
İyi Eğlenceler.....
isteyen istedği fiyattan satar veya alır..
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
yeni gözlük ve 40 lwl üstü zırhları bekleyin
yeni gözlükler çıkınca eskiler i 500bine düşecek nerdeyese
yeni zırhlar gelince de 39 lwl lik zırhlar ucuzlayacak
sizin yerinizde olsam elimdeki zırh ve gözlükleri elimden çıkarırım
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
İlk olarak gözlüklerin zaten 45 lwle kadar kullanılması gerekir 45 lwlden sonrasında ya artistlik ya direnç azlığı ya da saldırı azlığından dolayı çok az miktarda olsa alabilmek için takılır ve son zamanlarda hayvanların dirençleri ve onların bize verdiği direnç ile önlenebilecek saldırılar için en fazla 8 parça direnç itemimiz olabilir (eğer gözlüğümüz yoksa) ama şu da vardır ki, hidranın verdiği hasar asittir ve element gözlük alınca 3 direnç artığı için ve tüm eşyalarınızın asit direnci olunca daha az vurması söz konusudur
Gözlük seçiminde büyühasarlarıda vardır.
uGGandas ...
:ugeek:
Gözlük seçiminde büyühasarlarıda vardır.
uGGandas ...
[color=#FF40BF]uGGandas[/color] yazdı:Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar.
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
yenı gozluk gelse bıle kp ıle alınmayacak çunku kp yı kasan kastı bazıları onceden ugrastı ve sımdı hıç ugrasmadan alabılırler.Bunada sanırım yonetıcıler ızın vermeyecektır.KP ıle alınmayacaktır buna emın olun.Ayrıca yenı gozluk gelıcegınıde zannetmıyorum datalarda oyle bırşey yok
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
sen clasesde iyi görememişsindir Büyücü gözlüğü diye gözlükler var geleceği gösteren gözlük
yada öyle birşey yazıyordu
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ya zırhı siz normal zırhmı sandınız ya? Bu zırhlar kpyle alınacak ayrıca en önemli yanı zırhı değil verdiği efsunlar olacak ya.Gidiyim bi uçan kesiyim bilge cevriye zırh düşsün değil.Wizards yazdı:yeni gözlük ve 40 lwl üstü zırhları bekleyin